Přejít na výpis diskuzí
Čtyřnohé zombie na stropě z Resident Evil: Raccoon City
13.10.2011 | levis
21 příspěvků
-
vždy jsem říkal že střelba za pochodu prostě k RESI nepatří!! Tento díl bude totální odpad. Snad při plnohodnotném šestém dílu se autoři seberou a budou důstojně pokračovat v sérii!!
-
Tak a teraz sa autor clanku usvedcil, ze je 13 rocne decko, vraj ako auto narazilo do zombika :D , keby ten autor hral RS2 tak taku kravinu nevypusti, bo by vedel o co tam islo a este nenechajte si ujst 4-nohe bestie, to vravi, jak keby ich videl prvykrat v zivote a pritom je to jedna z najznamejsich bestii z RS, dokonca aj v RS2 filme boli, musim sa len smiat. :D
P.S.: Staci ked tu reklamu 3-krat zavrete a mete pokoj. -
To si ze mě dělají p*del. Z jedné z mých nejoblíbenějších sérií udělali Gears of War se zombíkama.
-
toto není horroorrr....Horror je to, že tam někdo střílí potácejicí se vožraly *7*
-
Naštěstí v Opeře s OperaAdBlock extension je to bez reklam i v přehrávači, díky bohu.
-
1.proc to ma nazev resident evil opravdu nechapu,vypada to strasne.2.ta otravna reklama me dokaze leda odradit,posunout si video dal je akorat tak abych chytl nerva.jen tak dal a ja rozhodne nebudu ten kdo se diva na reklamu
-
Ja se posledni dobou nestacim divit co vsechno ty zombie dokazou...
-
uplne presne s tou reklamou, nesledoval jsem video ale snazil se vypnout vyskakujici reklamu a ono to nejde a nejde, takze po recenzich co jsou o nicem a nemuzu si z nich udelat alespon castecny nazor na hru, prichazi agresivni reklama ktera se neda vypnout a to je pro me konec hry na tomto serveru, ale jen tak dal, jen tak dal :)
-
R.I.P Resident evil....who's next?
-
-
a new hitman *3*
-
-
odkliknu reklamu v liste a za chvili tam je nova a kdyz preocim tak naskoca dalsi reklama hned. presne proto nechteli davat odkazy videji na youtub protoze by nemohli kasirovat. *12* *12*
-
-
Achjo, tak po sté...
Na Youtube nedáváme odkazy od začátku, protože nikdy nevíte, kdy vám někdo dané video stáhne... a ne, že by se nám to už párkrát nestalo a zase se pro změnu nadávalo nám.
A ony jaksi ty reklamy web živí... tedy i nás. Ono to bez nich nejde. -
Hlavně, když jsi ten jejich přehrávač obvinil nedávno na diskuzi, že to je hlavně kvůli budoucím reklamám, tak ti naflákali mínuska jaký nejsi zaujatý a teď ti sádlujou pluska, protože jsi měl nakonec pravdu, občas mi klikači příjdou trošku dementní...
-
-
Někdy mi přijde, že to mínuskování/pluskování funguje jako předčasná ejakulace *12*
-
-
Asi jo, nemluvě o tom, že ten jejich přehrávač je dementní v tom, že nemůžeš posunout video vpřed, dokud se nenačte. Na youtube na tohle čekat nemusíš...
-