Přejít na výpis diskuzí
Čtyřnohé zombie na stropě z Resident Evil: Raccoon City
13.10.2011 | levis
21 příspěvků
-
odkliknu reklamu v liste a za chvili tam je nova a kdyz preocim tak naskoca dalsi reklama hned. presne proto nechteli davat odkazy videji na youtub protoze by nemohli kasirovat. *12* *12*
-
-
Achjo, tak po sté...
Na Youtube nedáváme odkazy od začátku, protože nikdy nevíte, kdy vám někdo dané video stáhne... a ne, že by se nám to už párkrát nestalo a zase se pro změnu nadávalo nám.
A ony jaksi ty reklamy web živí... tedy i nás. Ono to bez nich nejde. -
Hlavně, když jsi ten jejich přehrávač obvinil nedávno na diskuzi, že to je hlavně kvůli budoucím reklamám, tak ti naflákali mínuska jaký nejsi zaujatý a teď ti sádlujou pluska, protože jsi měl nakonec pravdu, občas mi klikači příjdou trošku dementní...
-
-
Někdy mi přijde, že to mínuskování/pluskování funguje jako předčasná ejakulace *12*
-
-
Asi jo, nemluvě o tom, že ten jejich přehrávač je dementní v tom, že nemůžeš posunout video vpřed, dokud se nenačte. Na youtube na tohle čekat nemusíš...
-
-
Co jste to proboha pridali za vyskakujici reklamu na spodek prehravace? To jste tam museli pridat dneska pres den, par hodin zpet to tam nebylo. Predevsim me se to pri prehravani objevuje porad dokola (ikdyz ji zavru), navic jakmile chci posunout video, tak nejen ze mi vyskoci ten banner ale rovnou se mi i otevre nove okno prohlizece se strankou na kterou ta reklama odkazuje...
Doufam ze je to jen nejaky vtip a zase to v tichosti zmizi tak rychle, jak se to objevilo! -
-
Já už ty reklamy raději nekomentuju... Lepší už to bohužel nebude.
-
-
uplne presne s tou reklamou, nesledoval jsem video ale snazil se vypnout vyskakujici reklamu a ono to nejde a nejde, takze po recenzich co jsou o nicem a nemuzu si z nich udelat alespon castecny nazor na hru, prichazi agresivni reklama ktera se neda vypnout a to je pro me konec hry na tomto serveru, ale jen tak dal, jen tak dal :)
-
R.I.P Resident evil....who's next?
-
-
a new hitman *3*
-
-
1.proc to ma nazev resident evil opravdu nechapu,vypada to strasne.2.ta otravna reklama me dokaze leda odradit,posunout si video dal je akorat tak abych chytl nerva.jen tak dal a ja rozhodne nebudu ten kdo se diva na reklamu
-
To si ze mě dělají p*del. Z jedné z mých nejoblíbenějších sérií udělali Gears of War se zombíkama.
-
Obycejna strilecka-alespoň takto se mi to jeví. Uz to neni Resident Evil jaký byl. I ta petka a ctyrka mela neco do sebe vic nez tuto.
RE 2 a 3 jsou pro mě stále best. -
S Resi to hratelnostně má společnýho prd, ale přesto se na to těším.
-
Ja se posledni dobou nestacim divit co vsechno ty zombie dokazou...
-
3rd person left 4 dead.. nic víc..