Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Tak bugy bych ještě nějak překousnul. Stačilo si počkat. Ale ty kyberimplantáty by si fakt zasloužily překopání. A spousta jiných RPG prvků taky.

Nainstalovat implantát a získát z toho třeba +10% přenost střelby, LOL. Ty implantáty fakt působily k smíchu.

• Prostě hra dozraje jako víno... těším se.. Zahraju si od začátku!

• bodmrazu

No dost na prd, skoro dva roky cekani a ja uz kompletne zapomel jak se ta hra vubec hraje ;-(

• Podle informací je v ní většina herních mechaniky dost překopaná, takže tohle asi nebude vůbec na škodu.

• Přesně tohle považuju u sebe za klad. Považoval bych to za re-release celé hry, tak si to dám celé od začátku.

• Takže nám slibují místo betaverze plnou hru. A trvalo to jen pár roků. A stojí to jen pár drobných. Víte co mi můžete a hádejte kam.

• radim.zaty

Tak pomalu čas si Cyberpunk koupit a zahrát. Občas se vyplatí být patientgamer, člověk dostane kompletní a odladěný zážitek´.

• Veskoslav

Hrál jsem v týden vydání. A dohrál v měsíci vydání. A když to srovnám s například GTA V nebo IV na pc, tak to byla naprosto skvělá a odladěná hra.

• Inquisitor

Taky jsem ještě nehrál. Já teď třeba prvně hraju třetího zaklínače:D

• MalyZeli

Na tohle se moc těším. Kdyby nebylo tohle DLC, nebo spíš overhaul, v plánu, už bych si začal nový playthrough. Měl bych na to tedkom strašnou náladu, ale nechám si to až na září.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit