Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paneboze kolikatej odklad uz to je? lol 

• Derp_1337

Jestli z toho nakonec bude 10/10 hra, tak jim ta různá spoždění všichni odpustí. Podobná situace s odklady nastala i u Zaklínače 3 a dnes si nikdo ani nevzpomene, jak dlouho se na to čekalo.

Samozřejmě pokud se ta hra nepovede a bude z toho (pod)průměr, tak je hráčská komunita vzteky sežere a frustrace z tak dlouhého čekání se pořádně projeví v hate komentech.

• Ilusiveman

Není to jedno? Potřebují víc, at si vezmou víc dokad to není dle nich hotovo, pokud kravatáci schválí. 

• Tak to můžou Factorio v klidu zase přesunout na původní termín, když se toho září tak báli kvůli Cyberpunku.

• KronosDeret

Dobrej gutpunch, zrovna sleduju infoyoutube o cyberpunku, počítám si, jé prima ještě tři měsíce, otveřu Games a Blam, 5 měsíců. Ouch.

• Kurna. a to jsem si kvuli tomu poridil nove PC. Doufam, ze to alespon pekne zoptimalizuji kluci usaty, aby mi to bezelo na 4k.

• Když kupuješ PC na nějakou hru, není lepší ho koupit, až je ta hra venku? :-D TIpuji, že až to vyjde, tak by jsi za stejné peníze měl silnější PC?

• To byla trochu nadsázka. Po 6 letech jsem si udělal radost a pořídil nové PC nejenom na Cyberpunk. RTX 2070 Super by na nej měla stacit při QHD a rozumném nastavení detajlů.

• jack

A hlavně, dle mého názoru nemá cenu nyní kupovat GPU, když je Ampere za dveřmi.

• Odklad mi nevadí. Možná s hraním stejně počkám až na nějakou kompletní edici včetně všech DLC. Je to asi tak jediná hra, na kterou se do budoucna těším. Jinak na obzoru nic zajímavého (snad Wasteland 3)

• Marines

Jo, odklad, ale stejně budu čekat......

• jack

Píší, že již tento týden hru dostanou novináři po světě.

Bude mezi nimi i GAMES.cz?

• Ilusiveman

To je dobře. Jsem nějak bez vaty :/ 

• Johnny

noa? nikdo tě nenutí to kupovat hned první den.....

• Snad to stihnou do 23.10.2077 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit