Cyberpunk 2077 trhá rekordy v počtu hráčů i předobjednávkách
-
tvl, takový věci já vůbec nezaznamenávám :D tu a tam se něco trochu jebne, ale je to spíš vtipný podle mě :D
a to nemam nějakou extra sestavu_ jedu to na nvidia 1060 skoro naplno biť v trochu nižším rozlišení a docela v poho, pro mě je teda důležitější obsah nad FULL HD megasuprprturbo 4000 FPS, ale těžko říct, vypadá to že je to sestava od sestavy, kamarád se stejnou sestavou to ani nespustí od toho Patche... ale chápu, kdyby mi to šlo tak jako vám tak bych taky za ty dva litry nadával
-
Hele, to je fakt zvlastni. Hraju na Series S a jediny bug, ktery jsem zaznamenal, byl pruchod NPC zavrenymi dvermi (to bylo jeste v ramci Day1 patche)
Co se grafiky tyce, nezapomen, ze zatim na Xboxu hrajeme verzi pro One, verze pro Series S/X bude az pristi rok.
-
Hra byla totálně přehypovaná. Ve finále je to normální FPS, která by měla dostat hodnocení max 8/10 kdyby byla bez bugů. No ale realitu se dozvíte až naskočí uživatelské hodnocení na metacriticu. Mě hra totálně zklamala a už je odinstalovaná.
-
A to je přesně důvod, proč jsem si hru ještě nekoupil. Čekám až to pořádně odladí a pak si jí zahraju. Nebudu pak muset trávit čas v diskuzích stěžováním si na to, jak je rozbitá a možná ji budu mít i o fous levněji, když chytnu nějakou tu slevu ;). Her jsou mraky, takže na tuhle si klidně počkám ;).
-
Lol klidně budu pokračovat.
Bos nepřítele zaseknutý ve výtahu. Policie vycházející z uzavřeného apartmánu po tom co mě začli hledat. Po loadu jsem se objevil na straně řidiče misto spolujezdce. Omylem zvednutý hovor v dialogu způsobil že jsem mluvil ke dvou lidem zároveň. Crash. Sem tam postava v divné pozici.
-
Tyjo, já se k tomu ještě nedostal, ale zní to hodně smutně.
-
Bohužel jsem taky koupil. Grafický downgrade na XSX oproti tomu, co ukazovali, fakt hodně bije do očí. Dialogy jsou totáně béčkový. Ovládání hodně krkolomný, gameplay a střelba děs. No a pak se dostáváme k bugům. Během tří hodin například: Hned první mise nešla splnit. Při další jsem se zaseknul ve zdi. Následně se při jízdě autem hra sekla celá. Běhaly skrze mě postavy. V se občas začal točit pořád dokola. V titulcích tutorialu byly špatně barvy, které mají co označovat. V titulcích dialogů jsou každou chvíli nějaké přebytečné </tagy>. No a nakonec mi přestaly jít dialogy a šel jen zvuk. Ta hra je absolutně rozbitá a víc jak 5/10 si aktuálně nezaslouží. Je ostuda, že to v tomhle stavu vůbec vydali.
-
Pardon, ale bug tu a tam? Takhle rozbitou hru jsem ještě nikdy neviděl. Neujdu pět metrů, aby se něco nerozbilo. Podívám se do zrcadla, nemám vlasy. Postava projde mnou. Postava se spawne půl metru ode mě. Odpad se spawne půl metru ode mě. Občasný grafický after effect při pohybu. Každá druhá postava na ulici při mluvení zapomíná hýbat ústy. Asiat v garáži za slunného dne se pokoušel být vtipný a odkázat na Witchera hláškou "It looks like rain." Po každém načtení mi mizí vybavená brokovnice a musím jí vybavovat znova. Civilisti při střelbě do nich neutíkají, jenom se krčí a čekají na zmasakrování. Jeden z nich po ráně z pistole z půl metru řekl znuděným hlasem akorát "huh?" Překlepy i v anglických titulcích. A Jackie naposled při pojídání nudlí snědl palec, jehož model se nějakým záhadným způsobem objevil mezi hůlkami. Optimalizace strašná, hrál jsem krásně RDR2 na kombinaci vyšších a nejvyšších detailů, Cyberpunk potřebuje kombinaci středních a nižších. A tohle všechno asi po dvou hodinách. Kdybych aspoň mohl říct, že mě to baví... :D
-
A že to bez denuva nejde. :)
-
Jaká hra nemá tu a tam Bug? To co vývojáři předvedli u Cyberpunku, neni zas až takovej horor a to jsem už spadl do škvíry ze který jsem se už nedostal jinak než loadingem_ ale co? to se mi stává i v reálnim životě_ nemám problém přimhouřit oči nad nějakou tou chybkou když je to prkotina v porovnání s tim světem na kterej jsem čekal v pc hrách už od 90tých let.. vypadá nádherně a basta ..
-
třeba já jsem mimo technickej stav spokojenej :)
-
Jojo tomu věřím.. i já jsem udělal tu chybu.