Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na mě hodně zapůsobil wow efekt prvních přistání na planetě (oproti tomu je průzkum planet z ME1 utrpení a hnus) a celkem revoluční grafika, zejména obličeje, emoce. Což ze začátku, než vyšlo pár patchů, vytvářelo ony legendární faily ve výrazech npc :D.

    Vyprávění v Andromedě podle mě nejvíc utrpělo tím, že se počítalo s příběhem na pokračování, kdežto CP je celkem uzavřený.

  • mousekrup

    Tak to by mohl být do té doby i nějaký slušný patch :).

  • LiarForHire1

    Já mám Andromedu trochu níže, než Cyberpunk. Ten podle mě mnohdy ve vyprávění fungoval svět/nesvět. Andromeda nedělala alespoň průměrně vůbec nic.

  • Řekl bych, že se už teď zařadili po bok Mass Effect: Andromeda :). Za mě obojí dost solidní hry, které dojely na šílený a nenaplnitelný hype. Aspoň z hlediska PC, na konzolích Cyberpunk prostě neměl vyjít (tak brzy).

    Bohužel, věci dopadly jak dopadly, obě hry vnímám jako mrtvé světy, nebo přinejlepším slepé odbočky, které budou případné další díly ignorovat. Od Andromedy nás to stálo 4 roky, než se začalo chystat (je to vlastně potvrzené?) pokračování. Jak dlouho, jestli vůbec, to bude trvat CP, když eště ani nemáme první DLC.

  • Lukyz

    Jsem celkem zvědavej, jak budou lidi a média nahlížet na tuhle událost třebas za rok nebo dva. Je fakt, že si CDPR za to může sám kvůli slušně rozjetýmu hypu, ale třeba na takový Rocksteady / WB Games, který vypustili na PC Arkham Knighta ne zabugovanýho, ale prakticky nehratelnýho a trvalo skoro půl roku než  to opravili. Osobně mi přijde, že CDPR by lidi nejraději viděli na pranýři, tak v případě Rocksteady to bylo vyvolalo pár zdvihnutých obočí, zmínku v recenzích a toť vše. 


    Já teda čekám s CB77 až na novou grafiku (na kterou čekám od září) takže si to ve finále asi užiju až pěkně odladěný 😅

  • namelesswonder

    Hej - za mňa teda veľký veľký fail. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit