Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám rád tento typ her. Da Vinci sérii jsem hrál na mobilu a bylo to opravdu povedené. Myslím, že právě ten formát mobilní hry a ovládání na  dotykové obrazovce tomu sedí. Doufám, že Tesla také časem vyjde na mobilní telefon a za hru bude stačit opět jen jednorázová platba.

Trochu mě jen mrzel ten celkem velký odstup mezi druhým a třetím dílem, protože  na sebe díly příběhově navazují a já už mezitím celkem zapomněl o co v příběhu šlo a kdo byl kdo. 

Na dabing se těším.

• Pokiaľ viem Blue Brain Games nie je české štúdio, takže titulok láskavo zmeniť na správny.

To, že nedávno otvorili pobočku v CZ ešte nerobí z hry českú ;) V prvom odstavci potom píšete o česko-slovenskej, tak sa skúste rozhodnúť.

• Taxiderman

Áno tak "obtrelo" sa to o česko tak už je to automaticky aj česká vec, ale mx0r to zhrnul v podstate pekne, tak nám treba. Takisto za Beat saber a Space engineers sú zodpovedný hlavne slovenský tvorcovia akurát ide vždy všase vo svete iba o čekú hru.

• Na Slovensku uz tak ci tak nezostane nic, iba marazmus. Niekolko "ceskych" slavnych studii zalozili Slovaci, ktori odisli, lebo pochopili, ze ich domovska krajina nema buducnost. Aj toto bude mat cesky dabing, nahovoreny Ondrejom Vetchym. A dobre nam tak. Takze je to vlastne jedno, hlavne nech sa im dari a vyvijaju zaujimave hry, a nie sr*cky ako "slavny" slovensky Pixel Federation.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit