Přejít na výpis diskuzí
Dabing v Grand Theft Auto V obstarali skuteční gangsteři
5.9.2013 | Aleš Smutný
103 příspěvků
-
uprimen radsi bych dobreho dabera nez nejakeho amatera z ulice, kterej je tvrdej gangta a neumi mluvit. ve hre mi jde o to se pobavit stejne jako u filmu. ve filmech je bezne ze se realita upravuje aby to cloveka bavilo. staci se podivat na akcni film a pak si pustte zaznam vojaku z iraqu kde je 5h nudy a kontorlovani zbrane:)
moralni aspekt zamestnani gangsteru hodnotit nebudu nejsem moralista a i ve filmech je bezne ze se hlavni postava setka napriklad s drog bosasem za mrizema aby se co nejvice priblizila jeho stylu zivota. ale dneska to jde i jinak -
-
To co jsi řekl, že se běžně ve filmech děje je přesně to, co mě na většině filmů hrozně irituje.
-
-
jo jasne tak kazdej ma na to jinej uhel pohledu a kazdy ma jinak nastavene moralni hodnoty. me to tolik nevadi ale plne chapu ze nekomu vadi kdyz film spolupracuje s clovekem ktery znicil desitky zivotu a rodin. z pohledu cloveka kteremu ublizil bych zuril jako bejk.
k tomu slengu jak psal uzivatel nad tebou. jo jasne tohle chapu ale popravde podle me malo kdo zna slang dvaceti gangu ktere operuji v tom a tom meste takze by se relita klidne mohla ohnout ve prospech hratelnosti. myslim si ze kdyby zmenili slang nejakeho bezejmeneho gangu tak si stezovat budou mozna tak clenove:D prijde by ze kdyby se naopak daberi snazili naucit tento slang kdyz uz ho vyvojari ve hre chteji tak by se mohla hra chlubt daleko vice tim ze naucily dobre dabery kteri vsechnou postave zivot i ten jejich tolik chteny slang.
-
-
Já to pochopil především tak, že každý gang svůj značně specifický slang, který je prostě natolik osobitý a "nenahraditelný", že nějaký posh dabér to prostě nenapodobí; něco jako u The Wire, kde tvůrci také upřednostnili skutečné gangsta ulice a bylo to jen a pouze ku prospěchu.
-
-
PR kecy pro děcka nic víc nic míň,jak tomuhle může někdo věřit nebo brát vážně?!...jinak pro CainPullo: to,co popisuješ je určitě hrůza v porovnání s naší lokalitou..nicméně Latino gangy jsou obecně nejnebezpečnější gangy na světě..doporučuju film La Vida Loca jak se žije v latinský americe..nějaký rusko se může jít vycpat.
-
-
Jane Jane víš prd *3*
-
Mno ty koky a počul si o gangoch rabínov? google: "rabbi organ harvesting"
-
-
já s**u na nějaký rabíny, chápu, že je před prodejem a že se to "musí" nutně tlačit, ale přijde mi to trapný a už vůbec nechápu, jak tohle může někdo brát vážně..že seberou na ulici negra s XL trikem a chainem na krku neznamená, že to je gangster..
-
-
To napr vo Francúzku zatýkajú gangy, ktoré majú na tričku tradičnú rodinu:
http://www.hlavnespravy.sk/muz-skoncil-na-policii-kvoli-stereotypnemu-symbolu-na-obleceni/86944/
-
-
-
-
Proč mám smazaný komentář?
-
-
Admin použil mastičku na beďary *6*
-
-
no to snad
neeee . -
nebo
joooo? ???ss -
ssss
ssssssssss
sssssssssssss -
A ještě ke všemu znevažujou lidi, co chodí do školy.
-
-
každej kdo dodělal základku je pro mě ovce.
-
nemas se ucit na maturitni reparat?
-
-
Reparát? Teď jsem nastoupila do čtvrťáku. Poprvý.
-
-