Přejít na výpis diskuzí
Další Battlefield 3 video pouští momentky ze singleplayeru
22.10.2011 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
OK lidi, máte pravdu, špatně jsem si to vyložil. Předpokládal jsem, že ta věta pokračuje, skutečný smysl mi nedošel, jakkoliv je to primitivní věta. Nevšímejte si mě *5* .
Původní post:
-----------------
"We are the terrorists..." Hmmm, nazval sebe takhle někdy nějaký "terorista"? Trochu mi to tam nesedí, skoro jako "Bla bla bla nuclear bomb bla bla terrorists bla bla bla bla counting on you." Trailer to je ale jinak parádní. -
Prides, otvoris kufrik a stlacis tlacitko.... *14*
-
Co se ktomu dá říct :) Úžasný, spadla mi čelist.
-
To je absolutní bomba!!! MW3 to má spočítaný!
-
Ono to nevychází už ve středu? :D
-
Mozna radeji at uz je patek...pokud nechystas nejake finty s VPNkou.
-
Úvodní scéna byla bezchybná. Že si zrovna takovéto prohlášení EA po cenzuře posledního MoH dovolí, to klobouk dolů.
-
Jsem zvedavej jestli budou davat banany za VPNky lidem co to budou chtit pravem hrat uz 25. :D
-
ja osobne jsem se koukl jen na 1 minutu videa kde vyjdou z nejakého domu na slunce a začnou od nich střílet abych si to nezkazil
-
Dobrej Kratosi na nebesích!! Ať už je středá!!
-
Myslim ze ne... :D
-
hm vypadá to zajímace... na singláč se celkem těšim
-
Video je pěkné a hraje u něj pěkná atmosferická hudba. Hra vypadá velkolepě nejen díky grafice, ale celkově se mi moc líbí. Akorát nemám přehled o tom jestli už vyšla nebo ne... Myslím že BF3 má vyjít tak za týden ne?
-
Všechny které masakrovali dosud a aby zastřeli jejich zločiny, maskují je jako hrdinské činy v počítačových hrách.
-
a to s trailerem souvisí jak?
-
tak dřeváky s fialovejma nebo modrejma špičkama by byly ještě horší...
-
A kam ide?
-
tipujem ze si doteraz hraval CoD a o BF nevies nic
-
lalal la, predobjednavka z game.co.uk uz je na ceste..........
-
dyt ma pravdu :)