Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Fajn nápad, ale už to s těma DLCčkama začínaj přehánět.
    • Lawliet
      Začínají? Pravda je, že by jich stačilo opravdu málo a opravdu obsáhlé.
  • XorxoxTalarius
    Tomu se rika zdimacka :)
    Uz se tesim na "Super Maxi Uncut GOTY Edici" ve ktere budou opravdu vsechna DLC.
    • Mortuus
      Nicméně je to ždímačka, která je ale pořád dělaná tak nějak vkusně. Respektive všechny velký DLC do Borderlands nabízely opravdu velký kus zábavy s herní dobou několik hodin. Takových DLC jenom víc.
    • Jack1947
      Nejprve jeste vyjde 15dlc a pote jeste DLC co budou na nekolik casti a DLC ktere bude DLC ale bude treba pockat na jine "Dlc" co to dlc zpristupni uplne. Ja rikam dokud to hazi proc prestavat. *15* *3*
  • Ta GOTY edice fakt ještě neměla vycházet :D Proti Borderlands nic nemám, ale tohle už přeháněj :D Ještě můžou udělat DLC, které přebarví nepřátele ve vybraných DLC na růžovo a bude to :D
    • Taky nechapu tu GOTY, to pak vydaji nejakou Super GOTY edici nebo co? Je to matouci, GOTY vzdy obsahovala vse k dane hre (nebo to zpetne pridavaji?).
  • proč tam vidím varlata a ne krocana ? :D
  • N7N7
    Tak to je mazec, takový nápaditý boss se mi moc líbí. *4* A klidně bych příště uvítal i kohouta. *2*
  • Ještě tam chybí minioni oblečení jako angličtí kolonisté, kteří by házeli dýňové koláče :), Gearbox si legraci umí udělat. A vkusně.
  • tonnymontana
    tak schvalne ja bych to tipoval jeste na par dlc a zakoncime to placenym patchem:D tolik placenych dlc, neuplna goty mno je az neuveritelne ze jim to produkuje zisky jako ze urcite jo. me bohuzel styl borde nechytnul a jsem asi rad, cekat na tolik dlc az budou ve slevach nebo je porizovat za vetsi penize by se mi nechtelo.

hele ma nekdo spocitane kolik borde2 + all pridavky maji GB ? si rikam ze by se vyuzil konecne BluR prostor:)
  • Veskoslav
    BII+season pack vyšla o prázdninách na nějakých 14,99 Kč. Tento vyjde na směšné 3 eura. Což zase mají být slevy na Steamu, vyjde ještě levněji. Nevím, raději si zaplatím tyhle 3 směšná eura a dostanu minimálně 1-2 hodiny zábavy než Ghost za 1199.....Jo a Goty edice vyšla na nátlak vydavatele, nikoliv studia. Někde v anglickém eurogameru byl rozhovor, že měla být edice v roce 2014, která by to vše obsahovala, ale na nátlak to museli vydat takto.
    • Chtěl si doufám říct 14,99 dolarů/eura, protože jestli to stálo patnáct korun, tak jsem hodně prodělal.
      Jinak souhlasím.DLC Tiny Tina's Assault on Dragon Keep jsem hrál kolem 7 hodin, což je průměrná herní doba pro dnešní fps.
      • Každé DLC som hral na všetkých 3och obtiažnostiach, postupne ako som leveloval postavu. Napr. Tiny Tina DLC trvalo približne 6 + 7 + 10 hodín (OverPower 4), čo je na DLC za 10 eur slušná hracia doba.
        • Na první průchod těch 6-7 hodin beru, ale když jsem to šel na UVHM, za hodinu bylo hotovo + vedlejší questy, které rozhodně nezaberou víc jak dvě hodiny. 10 hodin? To možná v bílém equipu. *7*
          • Jack1947
            Porad lepsi par hodin, nez nejake blbosti navrch to by bylo uplne o nicem. Tady co si clovek zaplati to se mu dostava. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit