Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    - Hraju tak jak me to zrovna bavi a umim si najit zabavu sam, nepotrebuju byt kazdy tyden zasypavan novym contentem:-)
    - Samozrejme skvela parta lidi kolem me, mmo bez lidi se proste hrat neda, teda alespon ne tak aby to bylo dostatecne zabavne.
    - Hraju engineera coz je nejtezsi a zaroven nejzabavnejsi classa.
    - Nehraju porad to same - to je chyba vetsiny lidi kteri prisli z jinych mmo, rushnou max lvl a pak se snazi rychle rychle farmit dungy a par nejrychleji se respawnujicich eventu a divi se ze ve hre neni co delat. Ja delam co me zrovna ten den bavi, jeden den treba stravim cely v PvP, jindy zase delam achievmenty, nebo chodime s klukama hrat keg brawl (naprosto genialni minihra kde jsem schopny vytuhnout klidne i 10 hodin denne). Dokonce uz jsem jeden den stravil pozorovanim npc a poslouchanim dialogu, je neuveritelne co vsechno autori do te hry dali za detaily, ktere ovsem vetsina rusheru prehlidne.
    - To ze hra do niceho defakto nenuti je to nejlepsi. A zaroven pro vetsinu lidi i to nejhorsi protoze jsou zvykli ze je jim porad servirovany content ktery je nekam vede. To je jako Minecraft, kdyz clovek neni schopny samostatneho zivota, tak si parkrat kopne do zeme a hru odinstaluje.

GW2 urcite neni dokonale, ale co se me tyce je to hra ktera mi nabizi zabavu (nezvykle u mmo ze?) a zaroven me nenuti chodit porad dokola nadstavovane raidy s lepsim a lepsi gearem, navic absence trinity z ni dela svaty gral pro lidi kteri maji radi diverzitu a jsou ochotni se ucit a hlavne pouzivat nove principy.
  • Nějakej chytrej.
  • You just kidding me??? Lol, 8 až 12 hodin u jedné hry.... nolifer - 8 hodin spánek, 8 práce, popřípadě škola, 8 hodin GW 2... a co jiné koníčky, přítelkyně, kamarádi... *7*
  • poslední mohykán :)
  • Opravdu tě to pořád baví? Jak to děláš?
  • sankuri
    Hraju od launche 8-12 hodin denne a nemuzu se toho nabazit:-)
  • Tak nejak jsem to dohral do lvlu 8, a musim rict ze me to i bavilo. Ale ke konci uz to nebylo ono. Tesil jsem se na WvWvW, ale bez guildy, ktera by se na to ciste zamerila to moc neslo. Kdyz tam chodite v 1-5 tak je to malo. To se sice dostanete do nejake groupy, ale chovate se jako stado a cekate kdo to povede.
    Takze jednou a dost, nelituju uplne tech penez, minimalne jednou a dost :D. Stejne tak jsem asi ani tolik nelitoval SWTOR, jako single jsem si to uzil, i kdyz PvP jsem si tam tez celkem zablbnul:)
  • Nevim proč, ale GW2 mně přestalo bavit, i když jsem zkoušel PvP i PvE a nedodělal 80.
    Ale jsem rád, že jsem za to zaplatil 1, necítím se nijak vykořisťován.
  • zíííív...
  • Veskoslav
    Musím se dopracovat už na tu 80:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit