Přejít na výpis diskuzí
Další část kampaně pro Arma 3 vyjde 21. ledna
4.12.2013 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Než našetřim na upgrade HW, alespon už bude venku hromada modů a plná kampaň. Při pohledu na ty Leopardy člověku zaplesá srdce...
-
-
Na HW šetřit nemusíš, protože mě se během Army3 fláká 5 ze 6 procesorů plus mám volný cca 25% výkonu GK. Samozřejmě: ve městech to nejede víc než 25-30 FPS - jako asi všem ostatním.
Ačkoliv musím uznat, že co do zábavnosti se Arma zlepšila, jinak je to pořád stejný zmetek. -
-
Sorry, ale tohle je blbost - hledal bych spis problem u tebe na pc. Me jede arma stabilnich 50fps (50hz tv,vsync) jak ve mestech tak mimo mesto. Co se cpu tyce tak mam i5 a vytizeni je rovnomerne rozdeleno mezi vsechny jadra. Osobne mi prijde, ze oproti dvojce je to naopak lepe optimalizovane, hlavne prave v tech mestech, kde uz neni takovy fps drop jako ve dvojce.
-
-
ja mam i7 s vypnutym HT, vsechny 4 jadra na 3,9GHz, grafiku HD7970 s 8GB RAM a co se Army 3 tyka, tak stabilne mezi 50-70 fps beha jen, kdyz se hraje singl a neni tam moc vozidel a koure... Jakmile zapnes multiplayer, konkretne treba mapu wasteland, tak FPS mistama padaj az nekam na 22, coz si myslim, ze je vazne marny. u Army 2 je to trochu lepsi, ale taky zadna slava. Vazne nevim, jestli to jde udelat nejak lip, ale kuli tomu treba army hraju jen obcas, protoze me proste nebavi, kdyz sem vysolil za pocitac takovy prachy, abych hral hru, ktera se mi seka.
-
Hmm, takto se mi moc nezda tedy me nato jak je ten Engine starej se zda ze je jeste hure optimilizovana hra. Predtim jsem hral Armu2 na dvojjadru a jela lepe a i na vyssi detaily tohle
na standardni jezdi slabe 20+-FPS, kdybyta hra nemela takove tempo a byla to rychla akce to by bylo nehratelne. -
-
Jacku, prosím, nejdříve si zopakuj základní školu a pak se zde vyjadřuj. Tohle je fakt moc...
-
-
To je fakt popukani. *7*
-
-
-
-
-