Přejít na výpis diskuzí
Další destinací kamioňáků v Euro Truck Simulator 2 bude slunná Itálie
14.8.2017 | Patrik Hajda
21 příspěvků
-
hrál jste někdo víc ProMod i TruckSim rozšíření mapy? jaká se vám zdá lepší?
ProMod jsem nikdy nezkoušel, TruckSim jsem jel celou dobu co jsem hrál (přes první dvě DLC) a rozsah i kvalita rozšíření mapy se mi docela líbilo. Po delší době se chystám k tomu vrátit tak si říkám jestli pokračovat nebo rozjet znovu s jiným rozšířením -
Stahni Promods a mas novou Evropu.
-
vcera som si nainstaloval ProMod, sice je na to potrebne mat vsetky existujuce mapove rozsirenia, ale rozsiruje to mapu x-nasobne viac, nez to Taliansko - su tam pridane nove mesta uz v existujucich statoch plus pridane Spanielsko, Portugalsko, Slovinsko, Ukrajina, Rumunsko, Finsko a Baltik
a upravene mesta, ktore existuju uz v povodnej hre -
Ach jo Buržuji, je to simulátor. Jeden má rád auta, druhý letadla a třetí třeba vlaky. Proto tento druh her existuje, aby sis mohl hrát se svým oblíbeným strojem. Proč se vlastně vůbec vyjadřuješ v diskuzi o hře, která tě tematicky absolutně míjí? Musíš si splnit denní kvótu slov, nebo co?
-
protoze si de*ent
-
no ze kdyz je nekdo nevrazivy proti musltimum, krestanum nebo zidum tak neni rasista. To je moje pointa
-
To křesťani taky. Tvoje pointa?
-
Je to dobré, ale měli by vylepšit i původní "evropu". Po všech těch přídavcích vypadají původní země jako chudé příbuzné.
-
proc nejde tento prispevek nahlasit v mobilni verzi?
-
ty nad tema migrantama i onanujes, vid?
-
Muslimove nejsou rasa pokud vim, a ja se radsi klidim pac tady to smrdi banhammerem.
-
Vždy ma pobaví, keď ma xenofób a šíriteľ nenávisti označí za rasistu a xenofóba :D
-
smetiar jezdi s velkym nakladakem po meste, to je jednak rasisticky a jednak moc gta (mohl bys zabijet lidi na pesich zonach a to je politicky nekorektni)
-
Na tebe si nikdo hrát nechce
-
na tohle jsem se chtel zeptat taky, je tam pasovani muslimackych imigrantu uz v zakladu nebo jako DLC ??
-
Slovák na českým servru blekota o afrických migrantech v italii.Dokonalá ukázka fungujcí multikulti :-)
-
Kazdej je rasista, je to naprosto normalni.
-
Nie je deň, aby sa tu neangažoval tento rasista.
-
takze zapnout sterace a plny plyn? Jsou nejaky body za combo killy?
-
DLC obsahuje aj novú minihru. Slalom s plným návesom na diaľnici pomedzi migrantov...