Přejít na výpis diskuzí
Další díl série Civilization míří do vesmíru s duchovním nástupcem Alpha Centauri
12.4.2014 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
ten teaser je úžasný!!! nikdy sem civku nehral ani podobný druh her.. ale na tohle se začínám těšit. Konečně vesmír!!!!! *14* *14*
-
Sakra práce! Opravdu musím být důsledný a koukat na články pouze v sekci "Recenze".
Má to totiž jednu mega obrovskou výhodu. Pak si můžu hned večer koupit a zahrát hru, o které jsem se ráno poprvé dověděl právě z recenze.
Teď musím čekat několik měsíců, než to bude v prodeji. Navíc se mi může stát, že si při těšení se hru zidealizuji a nakonec budu třeba i zklamanej.
Prostě informace o tom, že za x měsíců nebo dokonce i let vyjde nějaká hra, je pro mne v konečném důsledku naprosto kontraproduktivní. Jste na tom taky tak? -
Zrovna jsem nedávno pořídil Civilization 5 The Complete Edition a neskutečně mě to chytlo, takže za tohle jsem jedině rád *4*
-
AC byla vynikající a to jinak budovatelské hry vůbec nehraju. Tak snad se zadaří. *4*
-
Ahoj
Ja jsem rad ze neco takoveho bude,uz dost bylo historie!!!...vzhuru do budoucnosti!!!
Jinak ja hraju civky uz od jednicky! a to sem ji zacinal hrat na Amize *14*a to bylo super!! ach jo to byly casy.... -
Blba otazka.. (:
-
kdo hrál civilizaci 5 ví že se neni na co tešit.
-
-
uplně s tebou souhlasím, není co řešit .. další fail *13*
-
Já Civ5 hrál (zatím sice jenom cca 30 hodin, ale hrál) a těším se.
Samozřejmě bych taky našel na 5.dílu věci, které mi vadí (hlavně nesmyslné chování UI v diplomacii, ale jiným to prý zase vyhovuje a logiku v jeho chování vidí, tak nevím), ale jinak jsem se hrou celkově spokojen a datadisky byly taky ok. -
-
A proc si kupovat neco co je horsi, kdyz mam uz neco co je vybrousene k dokonalosti?
-
-
p.s.
ale trailery a hudbu umí pekne
-
-
Sanca ze to bude zabavne? Slusna. Sanca ze sa to bude dat porovnat s AC? Minimalna - nato proste nemaju
-
Tak jeste aby to nepos*ali a bude to skvely :)
-
Hmm a zapracuji konecne na AI, nebo bude stejne tupa jak v Civ 5?
-
-
bude stejne tupá a herní mechanizmy budou (na grand strategy) stejne povrchni
-
to člověk pak kouká, když je zvyklý hrát proti AI, pak si zahraje proti lidem po netu a je během prvních 15 tahů vymazán rushem základními warriory *1*
-
-
lol hrát civilizaci proti lidem
-
-
jo. a po emailu!
-
-
-