Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG
    Snad si to nikdo nekoupí a společnosti s timto modelem přestanou, jako s nefeunkčním
    • Model DLC je funkční a funkční bude. Doufám, že si tohle koupí lidí co nejvíce.
      • Jestli to má být trolling, tak je dost špatný.A jestli to myslíš vážně....no, nechci nikoho urážet, ale měl bys vyhledat odbornou pomoc, jsi evidentně pod nátlakem médií, a jako feťák bráníš svoji drogu, i když víš že je špatná.Přesně kvůli takovým lidem jde herní průmysl do (l) protože jsi ochotný koupit i exkrement, pokud je natřený na růžovo a má zakrytý zápach.Ale klidně si kousni.....
        • Já CoD nehraju. To že se něco nelíbí tobě neznamená, že se to nemůže líbit někomu jinému. Neurážej ostatní, hlupáku.
          • Nemám co dodat,přečti si můj příspěvek ještě jednou, nezabývej se blbostma ale meritem věci.
          • Co se ti libi na zbytečnym placení trole?
            • Sorry, poslitomne, ale jsi teploušek.
            • TAdy jsou ti trolíci tak trapní *1* *2* *1*
              Ani nic říkat neumí
            • Koukám, že andy má všude přesně jedno mínusko za relativně normální názor... Tak se zeptám. Máš potřebu furt mínuskovat, ty zmrde??! (poslitomne)
            • dříve to dávali zdarma ted se za to platí mě zajímá proč si za to rád
            • Jak na zbytečném placení? Když je pro mě něco zbytečné, tak za to neplatím, ne? Se každý může rozhodnout sám, jestli DLC koupí či ne. Nenazývej mě, prosím, trolem. Urážím tě snad já?
      • jo to bude skvelý az todle budou delat do každý hry. Mluvim o takovymdle přehánění
  • MidnighT91
    Četl jsem kreténizace... :)
    • A určitě jsi to přečetl špatně? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit