-
Duke Nukem Forever... má možnost modifikací + developer kit? Díval jsem se na netu a nic jsem nenašel. *9* Ještě jsem to nehrál protože na mém PC s ATI X1800 to nejde spustit. *7* A na nákup nového nějak chybí motivace. Málo her *10* které by za to stály...
-
Takze za dalsi 12-15 let bude novej Duke :-) No to uz asi nebudu tolik parit a budu mit minimalne desetilety dite :-D
-
-
No alespoň budeš moci Duka pařit s ním... *1* *1*
-
-
Ja jsem puvodniho Duke Nukema 3D hral hodne, hlavne multak a byla to super zabava, single taky usel. Noveho duka jsem dohral a nebylo to spatne 7/10 bych tomu klidne dal, bylo tam par originalnich napadu a slusna hratelnost a ty jeho hlasky tam proste sedely. Me jako pametnika puvodni hry to pokracovani celkem uspokojilo.
-
Narcise nesnáším a jak jej vykreslili v DNF ..... Odstřelit a ještě si nad mrtvolou Duka zatančit ...
-
no dalšich 15 rokou ,, hrali sme užili sme už nech konečne umrie sú ti iný hrdinovia duke nukem je ako Elvis presley starý a mrtvej.
-
-
duke moze byt dead, ale elvisa mi sem netahaj, elvis nikdy nezomrie!!!
-
-
Doufam, ze kdyz mluvil o Piranha a Triptychu ze myslel prace na DLC pro Forever. Dalsi dil ano, ale jedine od samotnych Gearbox. To je jedina moznost, jak dostat titul hodny chvaly.
-
zprvu jsem si rikal proc vsichni nadavaji na hru, kdyz sem sem ve hre poprve strilel nepratele tak sem si rikal ze takovou debilitu nevidel. nepratele tupi, vybihaj a vy na ne tupe strilite celkem nezazivny akorad co se mi libi je prvni lokalita na zakladne jsou tam dobre prvky,malovani na tabuli, sebrani extrement z misi a pak s nim vymalovat zed.
-
-
Tvá první věta mi silně evokuje i CoD *4*. Další část o základně... fakt jsi to hrál, že si nepoznal zázemí sportovního stadionu? *15*. A ten tvůj exTremet si strč... víš kam *7*...
Jinak DNF sice není pecka, ze které si sedne člověk na řiť, ale jako DN pamětník, jsem při závěrečných titulkách zamáčkl slzu *4*. Megadeth 4ever *2*.
-
-
Nechapem ako moze niekto chciet pokracovanie takej nudnej p*coviny. Tu hru strci do kapsy hocijaka priemerna hra. Napr taky Bulletstorm uplne s prehladom vyhrava. Hral som Duka a po nejakej hodke som to ukoncil a nevratil sa k tomu. Trapne, suche, nudne, skarede a infantilne.
-
-
Ano? A co ten tvůj slavnej Bulletstorm, až na grafiku která byla opravdu dobrá, co má tak skvělého.. Nic..
Duke Nukem Forever se pravda moc nevyvedl ovšem to díky tomu dlouhému vývoji, věřím že GEARBOX další hry s Dukem zvládne dobře, pokud se tedy bude řídit tím co proslavilo DN 3d ..
A zrovna u dvou slov které jsi Dukovi přičlenil mne napadá zrovna ten Bulltestorm- Trapné a infantilní. *7* -
Ty jseš infatilní ty infatilte *7*
-
-
Do mrtvol se nekope!
-
Proč má tušení že do doby kdy to vyjde budou všichni fanoušci duka nukena už po smrti?