-
Duke už by měl zůstat s dvojčaty u své konzole...
-
Rozhodně větší rozmanitost prostědí , víc secretů jak psal Ethy, rozhodně mnohem větší interaktivitu prostředí, přeci jen první díl tím byl známej a DNF toho moc neukázal..
Požitelnější arzenál zbraní (možnost nosit celej arzenál) možná ho i trochu upravit..
Více neřátel, lepší technické provedení..
A vydat to co vyházeli z DNF z roku 2001 protože podle videí to bylo lepší než celej DNF co vydali..:)
Takže každopádně jsem moc rád že další díly budou jen doufám že inspiraci budou hledat Duke Dukem 3d a ne v DNF.. Ještě tak možná v tom DNF jak vypadal a co obsahoval v roce 2001-2002 ale pak už ne..:) -
-
ono hlavně to slavný DNF 2001 nebylo ani ze hry spíš speciálně udělaný video - žádnj herní build k tomu neexistoval
-
-
Tak to nevím, minimálně to vypadá ale dobře a hru měli udělat v podbném stylu..
-
-
-
Doufam, ze kdyz mluvil o Piranha a Triptychu ze myslel prace na DLC pro Forever. Dalsi dil ano, ale jedine od samotnych Gearbox. To je jedina moznost, jak dostat titul hodny chvaly.
-
Tak hlavně žádnej autoheal, možnost nosit celej arzenál zbraní, víc hlášek a narážek, víc secretů, nové nepřátele, pořádnou grafiku, neudělat tak zbytečně pitomej finalboss encounter a tak nějak to celý trošku oživit
-
Do mrtvol se nekope!
-
Ja jsem puvodniho Duke Nukema 3D hral hodne, hlavne multak a byla to super zabava, single taky usel. Noveho duka jsem dohral a nebylo to spatne 7/10 bych tomu klidne dal, bylo tam par originalnich napadu a slusna hratelnost a ty jeho hlasky tam proste sedely. Me jako pametnika puvodni hry to pokracovani celkem uspokojilo.
-
tak hlavně aby jsme na to zase nečekali 15 let...
-
Narcise nesnáším a jak jej vykreslili v DNF ..... Odstřelit a ještě si nad mrtvolou Duka zatančit ...
-
Je smutné, že když se řekne Duke Nukem, vybavím si Serious Sama? asi ani ne, co?
-
-
z tvýho pohledu jo:)
-
-
Duke Nukem Forever... má možnost modifikací + developer kit? Díval jsem se na netu a nic jsem nenašel. *9* Ještě jsem to nehrál protože na mém PC s ATI X1800 to nejde spustit. *7* A na nákup nového nějak chybí motivace. Málo her *10* které by za to stály...