Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Hodne bych se divil, kdyby zadne GOW nebylo na XONE... da se rict ze to je jeden z duvodu Xbox vlastnit, jednou bude a to ze jinak .Kdyz tam bude Stary dobry Marcus Phoenix neni co dal resit. *4* jen se tesit. *3*
  • BookerDeWitt
    “Něco bych s tím udělat chtěl, protože si myslím, že série se na Xbox 360 vyčerpala. Byl to velký úspěch, ale série nemá takové příběhové podhoubí jako třeba Halo. Minimálně ne v tom, jak to bylo prezentováno přímo ve hrách.”

    A to je právě ten problém. Hry samy o sobě moc neřeknou, jejich herní prvky nejsou bůh ví jak originální. Jenomže ten příběh je opravdu luxusní, ALE bohužel jen v případě, když si člověk nezahraje jen onu sérii, ale přečte i knihy!!!! Ty knihy, který více popisují události, které se staly před prvním Gears, mezi prvním a druhým Gears, druhým a třetím Gears mi prostě přirostly k srdci, stejně jako postavy a celé univerzum jako celek, hlavně Dom Santiago a plukovník Victor Hoffman jsou postavy, které opravdu v herním průmyslu nemají odboby a jen tak někdo se jim nevyrovná. Ten kdo hrál jen hry, tak z příběhu se dočte a zbytek domyslí celkem dost, ale důležitější je právě geniálně ztvárněný osud hrdinů, který jedinec pochopí a pozná jeho pravé kvality až v onech knihách, které se zabývají jejich životopisem dopodrobna. Proto apeluji na všechny, kdo Gears Of War hráli a nechápou ono "hype" kolem téhle hry. Přečtěte si knihy z univerza a možná změníte názor.
    • S knihami bohužel velký kamarád nejsem, takže já osobně bych byl rád za celovečerní film nebo něco na způsob Animatrixu nebo Halo Legends ze světa GoW.
    • Ony by to nemusely být ani knihy , možná by stačily pořádné manuály s alespoň redukovanou kostrou příběhu , což se dnes v podstatě už nedělá . Nostalgicky vzpomínám na papírové krabičky jaké ke hrám produkovalo dříve Nintendo , to byla umělecká díla , člověk to chtěl hrát už jen od pohledu ...
    • Přesně tak, knihy jsou skvělé a díky nim mě žádné jiné herní Universum nevtáhlo tak jak Gears.

      Jinak ohledně článku kde mluví že po čtvrté se toho lidi už přejedli, tak nesouhlasím. Když se podívám na Gears 3, tak kampaň stále každý den hraje plus, mínus 10000 lidí (to se nezdá moc ale na to že jde o kampaň a ještě k tomu 2 roky starou hru, podle mě úspěch) a multiplayer to samé, fanoušci píšou a žádají další mapy do Gearse 3. A ohledně Judgmentu, ten se prostě nepovedl byl to spíš takový experiment, který nevyšel a proto malé prodeje a proto ho už skoro nikdo nehraje 7 měsíců po vydání.

      A ohledně nového Gearsu, jsem zvědav co přinese, protože je tam strašně moc událostí, které by hře padly (čtenáři knih a ti co to znají se mnou určitě souhlasí)
  • Tak nějak se mi zdá , že ty původní , silné tituly , které definují tu kterou platformu , se vytrácejí a to je škoda . Kvůli novým Gears by si řada lidí automaticky objednala XONE , u Sony ( PS4 ) mi chybí třeba Ridge Racer ( myslím styl návrat ke klasické coin-up verzi jako byla na PS1 ) , nebo Motorstorm . Ten posledně jmenovaný byl hlavním tahákem launche PS3 a co z něj zbylo ? Místo super závodů , které vyžadovaly řidičský um v terénu a výborné fyziky to sklouzlo k patvaru ala Burnout/Nfs ( Motorstorm Apocalypse ) . Proto mě příjemně překvapil MS se svým novým Killer Instinctem , tomu říkám tah .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit