Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veľa akčných hier by si mohla z Dead island zobrat príklad. Už si ani nepametám kedy ma takto nejaká akčná hra vitahla. A čo sa týka dĺžky, tak ma veľmi prekvapilo, že sa nejednalo o žiadnu 4 hodinovú záležitosť, ako to v súčanosti u akčných hier býva. V súčasnosti sa vsádza hlavne na grafiku, skripty,....
  • Grifus
    Proc Alese Dead Island zklamal? Nemel sice uplne hororovou atmosferu a styl hratelnosti, jak se puvodne cekalo. Ale i pres to, i pres spousty bugu, omezeny rpg prvky a dokolecka dokola se opakujicim masakrovanim zombiku, je to neskutecne zabavna vec...
  • Akurat dufam ze sa tam zbrane nebudu nicit ako v Dead Island, cize ako na beziacom pase.
  • *8* uplne jsem si vzpomel na dark mesiase kde jsem schazoval orky kopem ze skaly *1* o ano DI jako mix stredoveku a painkillera spousta mrtvaku a jiny haveti a mec +1na zniceni sveta *14*
  • No už 6 rokov čakám na Chrome 2 a týmto tempom ju Techland dokončí na Vianoce 2034 ...
  • hmmm ... Dark Messiah anyone? ANO PROSÍM!
  • BoB.2
    K Dead Islandu se musím vrátít mrzí mě že jsem to nedohrál.
    • CRYPT
      Ja to dohral celkem 6x Mam tam nahrano 70 hodin, ale uz to neni takova zabava, jako ze zacatku :-)
    • Beres zklamani Alese Smutneho jako to nejlepsi doporuceni? A dobre delas, je to super vec zejmena v coopu! *5*
  • Jestli to bude tak zábavná hra jako DI, tak sem s tím.
  • Dead island alá středověk ! Těším se. *4* *14*
    • Nevim proc,ale vybavil se mi staricky Witchhaven :-)
  • Nejsem proti, žánr rubaček mám rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit