Přejít na výpis diskuzí
Další informace o multiplayeru v Modern Warfare 3
1.6.2011 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
K tomu dodam jen jedine. Battlefield 3
-
Takze klasika, stezi deset map v zakladu + steam a iwnet + predrazene DLC. Grafika naprosto stejna, proste trochu vetsi DLC pro CoD6. Dekuji ale vice uz ne...
-
omlouvám se že jsem taková lama ale k čemu jsou dedikovaný servery?
-
spíš myslím, že je to debil, než že to myslel ironicky
-
No to si dělají kozy že nebudou dedikované servry ne ? No tak to moje prachy neuvidí *12*
-
Jak uz tu nekdo nize naznacil :o) http://www.youtube.com/watch?v=8QuE36_hZuE
-
War...war never changes...or does it? No,it doesnt......
-
To mi teda povez,v cem ze je to cod originalni?Ano mnohe hry ho dnes kopiruji,kvuli jeho obrovskemu komernimu uspechu,jenze cod kopiruje z desitek her sam a co je jeste smutnejsi,vykrada sebe sama porad dokola(resp. vykrada sve stare dily,ktere byly kvalitou uplne nekde jinde) aniz by byli schopni prijit s necim novym sami.A kdyz uz zminujes MoH,tak vez,ze prvni cod kopiroval od puvodniho MoH,jezne to si spousty soucasnych fanousku cod nemuzou pamatovat a kdyz se rekne MoH,tak jedine co se jim vybavi je ta nedavna prumerna hra co si rika MoH.
-
a co ochrana proti cheaterům, to to dopadne jak MW2??
-
Vis,hra nemusi yt simulator aby byla dobra,stejne tak nemusi mit super duper engine ani vozidla a letadla a ani rozlehle levely.Vetsina z toho je povetsinou plus(u urcitych druhu her),ale nejsou to zasadni veci.
Jenze problem poslednich dilu cod neni ve vyse jmenovanych vecech,ale uplne nekde jinde a to faktu,ze ta serie preslapuje na miste ,zdima to co bylo uz jednou vytvoreno dokud to jde ,vydavaj predrazene dlc a ted dokonce zpoplatnuji zakladni funkce.A fakt,ze tu hru vydavaji jako na bezicim pase za vysokou cenu s minimem invenci,minimem novinek a minimem investovanych financi(krom PR) rozhodne na dojmu rychlokvasene dojne kravy zrovna dvakrat nepridava.Takovy BO byla hra na urovni datadisku a oni to prodavali za plnou cenu.Proste recyklace nejhrubsiho zrna.
Ze to nekdo koupi kvuli MP chapu,prece jen kazdeho bavi jiny styl,ale kvuli parhodinove SP kampani s odflaklym pribehem plny klise,hloupych tupe nabihajicich do nekonecna se spawnujicich nepratel,nulovou invenci a vykradani sebe sama???A to kazdy rok za plnou cenu?Tohle vazne nepochopim.
Kravateci v Activision si jen mnou ruce,jak jsou lidi zmanipulovatelni.Nemit to nalepku CoD,tak to ma prodeje desetinove,mozna i hur,viz nedavny homefront ,ktery byl v podstate to same,jen nemel v nazvu ono magicke CoD. -
No, k tomu sp bych měl taky výhradu, páč mi po shlédnutí walktrouhtu u posledních dílů připadá, že se tam snaží narvat tolik epických momentů, že vlastně ani nijak nevyniknou, ne jak u starších dílů, kde jich bylo pár a zůstaly mi doteď v mé choré paměti. Ale jako takhle. Klidně si hru kup a užij a já věřím, že tomu tak i bude. Ostatně jsou to tvoje prašule a ty si s nima klidně můžeš topit, což je v létě zvlášť bezohledná věc. Já mám naopak tu drzost tvrdit, že jsem rozumný a proto pro mě nová CoD za koupi nestojí oproti jiným kouskům.
-
Protože je Vysoká, vysoká škola by byla jen nějaká malinká a na tu borci co hrají Battlefield nechodí *10* Ne, vím že to myslel ironicky, jen mě to tak napadlo
-
Hele klidek,zadna ultimatni pravda ohledne kvality urcite hry neni,je to subjektivni zalezitost,tak sklidni tu svou pravdu.
-
No ja nevim,ale tu atmosferu jsem tak teda hledal marne.Kdyz se budu drzet arkadovych valecnych fps ,tak atmosferu mel puvodni medal of honor a prvni 2 dily cod i s datadiskem UO,potom to slo pomalu dolu vodou a to co predvadi posledni 2 dily CoD nema s atmosferou moc spolecneho.
Vazne nevim co je atmosferickeho na preskriptovane koridorovce s nekonecnymi zastupy tupych protivniku.
Proste co se SP tyce,tak posledni dily CoD jsou tragedie.
MP je svuj,nekomu vyhovuje,nekdo radsi treba bf,ale v ramci sveho druhu je MP ok,ale ten singl je vazne tragedie -
Proč píše "vysokou školou" s velkýma počátečníma písmenama ty hlavo ?? to je jako název?? tak ty máš na tu vysokou asi ještě pár let čas :D:D
-
To tak tohle muze z pusy vyklopit prave tak jak ty pises male hloupe dite ZS. Kazdemu se libi neco jineho a pro me je COD MW serie BEST!!! Mam svuj klan s klukama i ze SVK a to je uplne jina liga pokud to mas s kym hrat a jeden kryje toho druheho apod... Souhlasim s Ilimerem. Nelibi se vam tak nehraje ale taky nekomentujte. A to ze budou chybet dediky mi vubec nevadi protoze system z MW2 vitam a pro hrani s klukama a prateli je to bezva system jak si spolu zahrat. Black Ops se mi taky moc nezalibilo ale serie MW od IW je pecka a taky prodejni cisla mluvi za vse!!!
-
V jedne veci je CoD shodne s ArmoU, clovek musi byt ve spravnem rozpolozeni aby k tomu zasednul. *5*
-
Tak koukám, že děcka spíš nadávají na CoD a teď už spí a proto máte plusy... prdel, každopádně s váma souhlasím
-
No tomu říkam komentář. Každý ať hraje co má rád.
Musíte ovšem uznat, že cod alspoň co do atmosféry má co do sebe. *1* -
CoD jako hra je uplně v pohodě. Co ale není v pohodě je fakt, že vydávají rok co rok novej(označením) starej(samotnou hrou) díl. A ty vysoké prodeje musí fakt dělat jméno, protože je hra jak technicky, tak inovačně oproti konkurenci zastaralá. Já už s CoD skončil u pátého dílu. Takže proč se nad CoD sérií divit a rozčilovat, když tu máme pořád dost her, co za ty peníze stojí.
PS Ty lidi co na diskuze bezdůvodně píší, že CoD je sr#čka neřešte, poněvadž to jsou stejné ovce jako ti, co hru každý rok koupí a tvrdí, že je to vrchol herní evoluce.