-
Hrála jsem wowko. mam 8 postav na 100 lvl a zbytek na 92 lvl . vypla jsem počítač a zjistila, jsem že mam vybitý mobil. Dam ho na nabíječku a zjistím, že mam sms v tom jsem zjistila že mi od bizardu poslaly kod. Jsem hotová už jednou mi ho ukradly před půl rokem. Prakticky v jsem měla prázdné banky a postavy nahé a měla jsem automatické bankovnictví takže si koupil monta a prodloužil si hrací čas.Učet jsem zachránila ale krádež mi blizzar neuznal. Zjistila jsem, že mi ukradl různé učty.Na Facebooku mi zjistil telefon. na meilu jsem měla několik účtu. Taky poslal obědnávku na 51 000 kč. Takže ví o mě prakticky všechno i kde bydlím. Já když jsem zakládala účet na wowku tak sem na psala stejné příjmení jako jméno. Neuměla jsem anglicky tedy i ted mam problemy kolikrát překladač to nepřeloží pořádně. Chtěly na mě občanku, když jsem jim jí poslala napsaly že chtějí pravé jmeno mam strach že o účet přijdu. Co mam dělat? poradí mi někdo?
-
Dobrý večer,
můj přítel má menší problém se zablokováním účtu na battle.net, kdy se chtěl přihlásit a zahrát si Diablo na úplně jiném počítači a zpříjemnit si tím volnou chvilku, jenže se nalogoval špatně a blizz mu účet zablokoval, nevíte náhodou, co by se s tím dalo udělat? Zda to jde odblokovat nějak ručně nebo opravdu musí někam napsat? a toto přes sms nemá aktivované, tak jestli to jde nějak zpětně? *9* Děkuji -
caute za sms ktora príde sa platí alebo je to zdarma?dakujem
-
Čus lidi. Mám problém s tím, že sem měl na telefonu authenticator propojený s battlenetem, ale musel jsem obnovit systém v telefonu a všechny aplikace se vymazaly. Včetně authebticatoru a když jsem ho znovu stáhl samozřejmě už kódy nefungovaly, nevíte co s tím?
Díky. -
-
Ten samý problém a nevím co s tím.Zaplatil jsem 1400,- za hru je mi k hovnu...
-
-
Diky, aktivovano.Uz jednou se me snazili ukrast ucet (v dobach TBC) znovu to riskovat nechci.BTW: s tou podporou je to fakt, makaji rychle a resi to kvalitne, odskenovana obcanka stacila k tomu aby me vratili okamzite veskery prava na ucet.
-
-
Mam pocit že bych někam posílal mojí oskenovanou občanku *12*
-
-
Asi tak. A při upozornění přes sms jim dáš na sebe i telefonní číslo, v případě chuti i polohu.
-
-
Mozes to viac popisat ako ti ho chceli ukradnut ?
-
-
Jednoho dne jsem se nemohl lognout na ucet a na emailu bylo od blizzardu podtvrzovaci email ze me zmenili heslo.Nevim jak zjistili hesla nevim jak se im to povedlo.
-
-
Jak asi, ty chytráku, keylogger ..
-
-
-
-
Nevím, zní to poněkud kontraproduktivně. Když mám 20 dveří do baráku, tak je mnohem snažší se tam vloupat...
-
-
Dveře sou tam stale jen jedny, ale krom klasickeho zamku je tam možne přidat dalši kodovany a teď už dokonce i alarm.
-
Dvacet dveří vedle sebe možná jo.
Ale tohle zní jako dvacet dveří jedny za druhými. -
not sure if trolling or just stupid
-