Přejít na výpis diskuzí
Další pěkný trailer na X360 verzi Zaklínače 2
20.3.2012 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Já se v tom pořád ztrácím, takže ty bonusové ukoly, nové postavy atd. dostaneme i my na PC ?? Nebo si budu muset něco kupovat ?? Omlouvám se za neinformovanost, ale radši se přímo zeptám :) :)
-
No však samozrejme, ale ako nie je problém pripojiť PC k telke a s gamepad v Z2 aspoň pri mne fungoval úplne v pohode (ale viem, že nie každý si chce dať do obývačky PC, alebo proste kvôli iným dôvodom).. a síce napríklad už aj ja používam viac času gamepad ako myš+klávesnicu, tak pri niektorých hrách mi viac padlo do ruky práve ovládanie pomocou kombinácie M+K (napríklad Battlefield 3, Deus Ex HR, Two Worlds 2 alebo práve Zaklínač 2)..a s tým uznania a financovania, tak je asi jasné, že ak by som patril medzi tých, čo by hrávali na Xboxe360, tak tiež by som si kúpil ku PC aj Xboxovú verziu.. ale ak mám len PC a ak by som ich dáko odmeniť za ich prácu, tak by som si kúpil novú Rozšírenú edíciu na PC ako na Xbox360, ktorú by som pochopiteľne nevyužil (možno ako darček darovať alebo iné využitie).. to píšem kvôli tomu, že veľa ľudí (hlavne na oficiálnych fórach), ktorí majú už PC verziu, si chystá kúpiť aj Xboxovú verziu, aj keď nemajú Xbox360
-
Dívám se na poličku a mám chuť to vybalit už teď. Pionýr musí ještě chvilku vydržet. Prozatím si pustím apoň soundtrack.
-
lol
-
Normálně bych dal samozřejmě plus, ale za toho Šedého vlka máš mínusko *3*
-
new locations, npcs, quests, cutscenes etc etc.... zadarmo... DO WANT NOW!!!
ti darmozraci ea/activision by sa mali ucit od CDprojektu. hlavne dufat nech sa im zaplati aj xbox verzia hry -
Ten trailer je úplně o ničem,ale o to tady nejde..já nemám ve zvyku moc často chválit,spíše naopak patřím mezi ty věčné rýpaly a kritiky..ovšem co se týče loňského Zaklínače,musím uznat,že je to velmi dobře a kvalitně odvedená řemeslná práce a myslím si,že Zaklínač by mohl sloužit jako předloha pro tvorbu dalších podobných RPG her..Před pány z CD projectu smekám pomyslný klobouk a velmi se těším na třetí pokračování legendárního Šedého vlka..
-
Tak zdůvodnění jen čistě za mně :) Tu hru si líp vychutnám na velké TV a ovládání mi prostě sedne ke gamepadu (což spousta lidí ještě nezvládne přiznat), na PC mě iritovalo a gamepad to odmítalo vzít... a co se týče uznání a financování, tak mít s SE edici (která se mi updatne) ještě úplně ten samý disk na to samé médium (PC) mi přijde zbytečné a také X360 verze bude celkem důležitý test, jestli má CD Projekt šanci na konzolích - což by bylo jen dobře, tím spíš, že do konzolové verze už nacpali asi dost financí.
-
Na oficiálnom fóre píšu aj ľudia, ktorí majú Zaklínača 2 kúpenú nielen 2x, ale aj 3x alebo 4x
-
Skvelý trailer.. inakšie prečo by si ľudia kupovali k PC verzii ešte aj Xbox360? No síce ak uprednostňujú hranie na konzoliach, tak jasné, ale inakšie prečo by to robili? Ak kvôli vývojárov a ich výbornému prístupu, tak prečo si nekúpiť rovno túto novú edíciu na PC? Áno, PC hráči všetky vylepšenia dostanú formou updatu (patchu), ak sú už vlastníkmi PC verzie, ale takisto ide vyjsť aj krabicová verzia rozšírenej edície aj na PC..
-
no cdprojekt dela dobrou praci, ale kupovat si jednu hru 2x ?
-
Strašná hudba.