Přejít na výpis diskuzí
Další potvrzení multiplayeru v Mass Effect 3
10.10.2011 | levis
79 příspěvků
-
Já spíš doufám, že lokální EA oznámí i českou lokalozaci.
-
-
EA reklo ze to je na Bioware ne na nich
-
V traileru na lokalizaci BF3 oznámili, že ME3 oficiálně lokalizované nebude.
-
-
Jejich chyba, takto hru koupim az pokud po case vznikne amaterska lokalizace a po sleve.
-
-
Fanouškovská lokalizace (nemám rád to amatérská, když na projektu pracuje hromada lidí, kteří se i překladem a testingem žicí) bude docela brzy po vydání hry. Nicméně vy čekáte spíše na tu slevu, že.
-
-
Vy určitě máte lepší informace než kdokoliv z nás, tzn. že je to háji. Samo, vaše dodatečné překlady jsou prima a díkybohu (Vám či komu) za ně, ale u AAA hry významného distribura, 3. dílu zásadní hry žánru (neřkuli, že 1. 2 lokalizaci měly), velmi očekávané (rzm. předpoklad dobrých prodejů) bych čekal něco trochu jiného. A pokud bude i mulťák možná bude neofiko překlad problém. Já osobně se ztotožňuji s variantou lokalizace=koupě za plnou cenu, nelokalizováno=čekání na slevu či jiný prodejce. A tak to je, milé EA CZ. Demagogii typu - lokalizace bude až se zvednou prodeje rozhodně neberu! To si ještě pamutuji, jak EA CZ jásalo jaké mají skvělé prodeje DA a jak dopadla dvojka?! No nic, hlavně že NFS češtinu mít bude, náctiletí budou určitě hru kupovat.
-
-
Re: Walldstein - Bohužel hry se nepřekládají podle potřeby, ale podle poměru nákladů na překlad a předpokládané prodejnosti. Tento poměr je u NfS/Crysis2 bohužel podstatně vyšší než u "složitých" RPG.
-
stejně mi přijde česká lokalizace do her typu: HfS, Crysis, nebo BF3 jako úplná zhovadilost..K Čemu? K ničemu! Na co potřebuju aby mi českej popisek řekl: "Rusko se začalo rozpínat po celém světě a ty máš jít z bodu A do bodu B a po cestě nakopat co nejvíc ruskejch zadků.." spíš potřebuju vědět, jak reagovat na dialog (viz. ME, kde pomalu každá hovadina rozhoduje o vývoji příběhu)..
-
První díl lokalizoval CDprojekt (spolupracoval jsem na tom). Druhý díl lokalizovalo samo EA (moje opravy jsou zahrnuty v Patch1, ale opravená verze se zobrazí pouze lidem, kteří hru instalovali českým instalátorem z DVD). Trojku bude v rámci tradice lokalizovat zase někdo jiný :D
Projede DAO a ME2 byly solidní. Nicméně Crysis 2 či NfS se prodávají lépe a májí méně textů - jasný překlad (všimněte si, že Shift2 taky neměl lokalizaci). Bohužel prodejnost her od BioWare v Česku nedokáže pokrýt vysoké náklady na lokalizaci. Do statistiky českého distributora nemůžete počítat levně koupené hry v Anglii a šedý dovoz.
-
-
Pravda, nekupuju hry za plne ceny, kdyz po par mesicich dam za hru casto polovinu i mene, ostatne nevidim na tom nic spatneho, kazdy kupuje (pokud vubec kupuje) na co ma potazmo az je pro nej cena akceptovatelna. Za vyraz amatersky se omlouvam, fanouskovsky zni lepe ;)
-
-
dodatek: A co se tyce Vami zminenych "statistik lokalniho distributora" tak ty me zcela otevrene a na rovinu absolutne nezajimaji, jejich problem a jejich podnikani. Kupuji tam kde je to nejvyhodnejsi, a tak jako kazdy rozumny clovek nevidim duvod proc kohokoliv preplacet, ke mne tak ostatne take nikdo nepristupuje potazmo si nevydrzuje.
-
4MT (pozde ale preci :): Pokud je skutecne distribucni system od vyvojaru pres vydavatele az k maloobchodu nastaven tak, ze ze slev (v ramci kterych je zcela logicky vetsi obrat) nedostanou tvurci her jak rikate ani cent (coz se mi popravde nezda, nicmene mozna mate lepsi informace), pak je neco shnileho prave v tomto nedobre fungujicim systemu. Nevim kdo vsechno se na tom particupuje, nicmene me jakozto koncoveho zakaznika toto nemusi preci vubec, ale vubec zajimat, jak jsem uz napsal, kupuju za tolik kolik je pro me prijatelne a kdyz budu chtit nebudu kupovat vubec. Ohledne vlivu na oficialni lokalizace nicmene souhlasim ovsem je mi spodivem, ze amatersti prekladatele typu Mrazika a spol. zvladaji cestiny vydavat sami za sebe a pomerne rychle a u ofiko lokalizaci je s timto takovy problem, nicmene tady jiz pripoustim, ze vyvstava i otazka kvality prekladu apod.
-
Pokud hru koupíte až ve slevě, pak tvůrci neuvidí z Vašcih peněz ani cent a loklální distributor má špatné statistiky a proto příště hra pro daný region nedostane rozpočet na lokalizaci. Viz DA2 a ME3.
-
-
-
-
ach jo *9*
-
-
jj i já doufám
-