Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whisp
    Miesta pre nové MMO je tu dosť, len sa musí snažiť priniesť niečo nové a pokiaľ možno aj zábavné. GW2 je podarené, ale určite nie revolučné a aj so slovom evolúcia by som bol pri hre opatrný. Najviac hru vystihuje slovo inovácia, neprináša nič, čo by sme už v nejakom MMO nevideli, ale prináša to v zábavnej a novej forme. Questy v podobe eventov, PVP v podobe WvWvW, dobre spracovaný a živý svet,...

Mňa by potešilo MMO s akčným bojovým systémom aký má TERA, rozmanitosť sveta a eventy z GW2, nahovorené questy s príbehom a ilúziou rozhodovania aký má SW:TOR, detektívne questy zo secret world a to všetko okoreniť temnou, drsnou atmosférou. Taktiež by ma potešilo, keby to celé dostalo grafický kabát, ktorý by zodpovedal súčasným možnostiam hardwaru, ktorý sa v podstate za posledných 5 rokov nemenil.
    • Jedna moznost existuje ale je to snad ta najdrahsia a casovo dlha moznost. Zoskupit sa par ludi a zkusit to. Naucit sa programovaci jazyk sa da.. len horsie je aky Engine kupit... ktory by vyhovoval najleps na takyto projecti :).
      • *1* *1* *1* Musím se smát.

Pro AAA MMO jsou rozpočty v milionech dolarů. Kdyby tu někdo z návštěvníků fora měl miliony dolarů, vůbec by neztrácel čas čtením čehokoli zde na webu a válel by se někde s pěknou buchtou na pláži. *3*
        • Ne ne a ne... vytvořit si vlastní pravdu a tu odůvodnit, tomu se říká tautologie (dobrý titul = AAA titul = vysoký rozpočet)... Pokud by měl člověk čas a schopnosti, pak ho to nemusí automaticky svazovat. Naopak ty největší pecky vznikly právě za těchto okolností (mj. dwarf fortress, minecraft a další). Stále je tu prostor pro nové a originální.
          • No to je věc pohledu každýmu se líbí trochu něco jiného, ale pokud se koukneš na začátek vlákna tak se to mluvilo o určitých mechanikách jako například dynamický combat který prostě bez většího týmu lidí a rozpočtu nemáš šanci udělat.
    • Čekuj Blade & Soul - splňuje část tvých požadavků.
      Čekuj ArcheAge - spilňuje část tvých požadavků.
      Čekuj Black Desert - zdá se, že bude kombinovat Blade & Soul a ArcheAge.
      • Hmm ano ale to bude ještě čekáního -,- , blade and soul byl nedavno teprve oznámen vývoj Global verze, Archage není zatím vůbec známo jestli bude vydán celosvětově, Black desert ještě nevyšeů ani v zemi původu.

Jinak z momentálně dostupných MMO které mají podobný combat systém jako tera mahu doporučit C9, Vindictus, Pro fanoušky anime a bojovek ve stylu DmC bych doporučil Rusty hearts s jejich skvělím temným příběhem a klasickým anime humorem ^^.
        • No jo no. Ale ArcheAge bude fakt pecka pro lidi ochotný investovat čas do sandbox hry. Hrál jsem poslední closed betu a těším se jak sviňa na open betu. A západní vydání sice neoznámili, ale hodně věcí na to silně naznačuje.

Blade & Soul jsme taky hrál, a to jak na tom zabugovaným private srveru, tak jednu oficiální closed betu. Tam to bude těžší, ale taky to má hodně, co do sebe.

Black Desert má venku pár screenů, jedno interview, co dělal/a Steparu a pár zpráv. Ale vypadá to sakra skvěle.

O Rusty hearts jsem slyšel dobré věci, ale sám jsem to jestě nehrál.
    • Tak to tě potěším 24. startují free to play Raiderz. Mrkni na perfectworld.com
  • Jesisi koho jeste ty wow klony zajimaj?? Ja jenom vidim to video s dolni listou a WSAD ovladanim a to mi staci. *13*
  • Zdá se to jen mě, nebo to video se opravdu snaží ukázat, že páni designéři bez respektu regulérně okopírovali Watcher's Keep z BG2, samozřejmě zmrvený tak, aby "odpovídal moderní době" *1* *1*
  • porad si myslim že prostor pro nove mmo tu je, wowko už není ono, gw2 je až priliš revoluční a na mnoho hraču takove poneti end-game nefunguje...
    • Prázdný a nedodělaný end game obsah je revoluční?

Jinak jistě, je tu spousta místa. Je tu mnoho MMO, které mají nakročeno do úplného konce a uvolní tedy místo (např. Age of Conan) a je tu dost hráčů, kteří si prostě nedokázali vybrat to své MMO. Tak uvidíme.
      • world heroic events v gw2 = end game bossove ve wow. akorat v gw2 nemusis delat otravny leveling a farmit gear protože tihle bossove jsou pristupni na kazdem levelu. v gw2 je cela hra end game což mnoho hracu nepochopilo.
        ja ted obnovil account ve wow a ted si uvedomuju jak skutečne je ten leveling otravny.
        • Divný, zrovna to mě na MMO bavilo. Ale to byly hry, kde max level trval pár měsícu, ne týden...
  • ano wowko je o ničem už dlouho, gw 2 nesplnil ani desetinu mého očekávání. Pro mě zůstává nejlepší a nejzábavnější Warhammer Online. Škoda jak to dopadlo, u toho jsem se bavil. Těšil jsem se na TES:online než sem zjistil že to bude tahovka, nebo co ...tak snad alespoň tohle na chvíli zabaví, nebo dokonce překvapí
    • TES Online samozřejmě tahovka nebude. O tom se spekulovalo sotva jeden den a zrovna ted den sis to musel přečíst. Bude to klasické MMO typu GW2, WoW, LOTRO apod.

TES Online hodně sleduju. Bohužel teď se kolem něj vůbec nic neděje, což je škoda. Teda ono se doufám něco děje, ale informace jaksi neprosakují. Škoda. Jsem též hodně zvědavý. Jen mi tam vadí ty měsíční poplatky. Snad si to do vydání rozmyslí a bude to systém GW2.
    • p.s.
      jinak porad je tu ješte fallout online jen nevim kdo ma na to prava a jestli na tom vubec dela, myslel jsem ze na tom dela obsidian ale nedavno psali ze delaji nejakou hru na kickstarteru tak nevim
    • tes nebude tahovka kdes to slyšel? warhammer jsem nehral ale co jsem slyšel uz tam neni skoro zadna komunita a to je zaklad pri mmo
      • Tak s tím Tes jsem to četl samozřejmě na nejmenovaném českém herním webu, takže to nemusí být pravda (nic by mě nepotěšilo víc, kdyby ne). Jinak Warhammer jsem hrával a bavil mě jako žádné jiné MMORPG, jen jak říkáš, komunita začala upadat a už to nemělo cenu hrát. Proto jsem psal, že je škoda jak dopadlo. *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit