Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane nahodou sem BO hrál, ale musím rict že to je nechudší díl co kdy byl ... byl dobry ale pouze dobry
  • Tak čo sa týka Treyarchu tipujem že budú pracovať na Black Ops 2 ...Rok vydania tipujem na 2012 alebo 2013... A čo sa týka tohto roka tak mám veľa špekulácií:D 1.Myslím si že Sledgehammers vydajú niečo z buúcnosti a potom roku 2012 sa dočkáme od IW Modern Warfare 3 alebo niečo o Ghostovi... 2.Alebo žeby v tomto roku vyšiel ten spomínaný prequel o Ghostovi od Sledge... a za tým by ešte v tomto roku vyšlo od IW Modern Warfare 3 a nejak by to na seba nadviazalo čo sa týka dejovej línie...3.alebo síce by to boli dve rozdielne hry ktoré vytvárali 2 štúdia a spojili by to do jednej hry a hned by bola z toho hra:D ale názov by bol otázny...4.nehajme sa prekvapiť a uvidíme na E3 v LA ako to v skutočnosti...btw nechce sa mi čakať na MW3 do roku 2012 chcem aby to v tomto roku vyšlo chcem vedieť čo sa stane s Priceom a Soapom...
  • CoD se mi libil pouze 1. dil, do ty doby nikdo takovou atmosferickou valecnou strilecku nikdo neudelal. 2. uz se mi moc nelibil nepratel zacali byt tisice a byl zabudovan ten posranej system zdravi (schovat se a jsi zdravej) kterej je ted bohuzel uplne ve vsem a uplne se z her ztraci napeti.., ale jeste celkem vpoho...ostatni uz sem se ani nedonutil dohrat krome MW2. Black Ops je pro me jednoznacne nejhorsi dil celyho CoD, tak stupidni strilecku jsem jeste nehral...njn proc ale prestavat vyrabet hru ktera jim sype miliony diky nazvu na krabici a vsichni to koupi ikdyby vevnitr bylo hovno...*9* Jak se rika, v nejlepsim se ma prestat (a nebo to nevydavat kazdej rok jak NHL).. *3*
  • Ubohý názor máte pane. K tomu jde vidět, že jste BO ani nehrál, jinak by jste mluvil jinak. MP patří určitě k těm lepším.
  • Do toho chlape, nandej jim to....
  • A doufám že to bude co nejdřív a ti hráci si to konečně uvědomí:)
  • Opravím tě:) NHL už nějaký rok na PC nevychází, na konzole to tak vzít nemůžeš, tam jsou FIFA i NHL jedny z nejlepších sportovních her. A FIFA na PC se letos konečně posunula o dost dále, což se o recyklování CoD nedá říct. Mě přišlo, když jsem "hrál" Black Ops, že hraju CoD4 jen na jiných mapách, ale s mnohem horší optimalizací, ale úplně stejnou grafikou.
  • Nejlepší je vrátit se do doby stařičkého, leč skvělého BF1942, pro který existuje spousta skvělých modů, prostě to je multiplayer, a ne ty rádoby multiplayery od doby CoD 5.
  • To s tebou naprosto souhlasím, kde jsou ty časy Commandoss. Pamatuju si že to byla snad nejtěžší hra co jsem kdy hrál. A bohužel se mi ji ani dohrát nepodařilo. Zvládl jsem tak třetinu všech misí. Teď ty 12ti leté dětičky, co žasnou nad každým "novým" CoDem by nezvládli ani trénink.
  • Jo a nechceš rovnou mega future warfare, cestování časem,z planety na planetu, aspoň z roku 4000??? Proboha nechápu jak někoho můžou bavit hry z budoucnosti. Ještě navíc aby takhle dodělali CoD. To rovnou mohou udělat CoD třeba z Napoleonských válek nebo z Války o nezávislost, což by mi vůbec nevadilo.
  • BO je dost slabe skor to mal byt datadisk a nie nova hra. Vy uplne zabudate ze pokracovanie hry by nemal mat iba par novych modov (bavime sa o MP). Ale vzdy aj vylepsenu grafiku, zvuky.. Co som mal moznost vidiet tak som iba horko plakal aky je to shit po technickej stranke a o zvukoch radsej pomlcim uplne na hov... Ano v zahranicnych recenziach to dostalo vela ale to neznamena ze to ma aj tu hodnotu. Keby to hodnotili ako novy datadisk tak to berem ale ako nova hra?? Viac ako 7.5/10 si nezasluzi. Lebo nielen obsah v MP je to co ma obsahovat novy diel!!!
  • Jezis muj kometar asi oceni jen ti priznivci prvniho a druheho dilu.... je mi na nic jak Activision vymeta s timto kvalitním titulem, kde co čtvrtý díl byl nutným krokem vpred protoze o téma druhá svetová válka jiz prestava byt zajem, ale meli udelat novou znacku a nechat Call of Duty jit do duchodu spolu s prijemnymi ohlasy dneska je Call of Duty pro Activision spis jen těžebným polem a krome dobrych ohlasu sme mohli videt i urazky a typu bezte doprdel s CoD a pod. nechapu jak muzou CoD sverit do rukou nejakymu Treyrachu a uz vubec nejaky Sledgehammer Games, kteri byli v dobe vyvoje prvnich dvou dilu jeste nekde na houbach .... a co me jeste vic dostalo ze Activision prohlasil ze Treyarch je jejich z nehlavnejsi studii ...... Infinity Ward pro me vzdycky zvitezi ... a jeste neco Black Ops at de nekam ...
  • Ja chci cod future warfare na mesici a marsu.. a od infinity ward.
  • zajime , ze recenze a recenze na YT atd ve svete rikaj ze BO je shit :D ....rikaj to i predni hraci svetovy sceny ....
  • Az bude COD kampan trvat zase alespon 6 hodin tak budu stastny :)
  • Asi tak.
  • matt
    1400Kč za SP u jakéhokoliv COD by bylo moc, ale 1400Kč za MP (+SP jako bonus)? ;-)
  • matt
    Souhlasim. Asi nikdy nezapomenu, jak jsem se cítil, když jsem dohrál Commandos 1.. Asi největší triumf v mé herní kariéře.. Momentálně mě nenapadá jiná hra, která by byla taková výzva na dohrání jako Commandos.. Dohrál jsem celou sérii, ale s každým dalším dílem šla obtížnost dolů, až to skončilo hrou Commandos:Strike Forces, kterou kdybych mohl, tak bych přejmenoval, protože není hodna mít v názvu Commandos.. Sorry, za offtopic příspěvek, ale pokud tu někdo hledá herní výzvu, tak je to právě Commandos ;-)
  • matt
    Jsem ročník 89' (konkrétně červenec), jen tak na úvod.. Jinak jsem ho nekritizoval kvůli tomu, že má jiný názor, ale že tu uvádí subjektivní tvrzení, které ze sebe vydává, jako by to byl všeobecný fakt.. Dále nechápu, na koho je myšlen zbytek Tvého příspěvku, protože jestli je to na mě, tak je to silně offtopic.. Jestli chceš znát můj názor, tak první hra, kterou jsem hrál po LANu (schválně zmiňuju po LANu, protože první zkušenosti se síťovým hraním přišli už na základce, kde jsme hráli Dooma přes IPX) bylo právě COD1 a od Té doby miluju celou herní sérii COD.. (Mé) Zklamání přislo až s 5. díl od Treyarchu, který se nehrál jako ty před ním a prostě mě tak nevtáhl do děje.. MW2 jsem si ale koupil, protože jsem věděl, že IW nezklamou. Navíc jsem fanda RPGček, takže všelijaké úpravy, které s MW2 přišli, mě prostě dostali a MW2 hraju do teď.. Z Black Opsu jsem hrál jen SP, takže MP hodnotit nemůžu, ale rozhodně můžu sebejistě tvrdit, že SP je jedním z nejslabších z celé série, pokud se teda člověk nevyžívá ve hrách typu Quake..
  • CoD seria patrila vzdy medzi dobre hry a sice poslednou dobou trochu stratila na kvalite musel by som klamat keby som povedal, že je to špatna hra.... hral som aj Cod:BO a rozhodne so sa nenudil. Najväčšou chybou bolo, že to začali CoD vydavat rok čo rok. Nomohli by vyvíjať Cod takých 2 - 3 roky, aby vytvorili dlhsiu kampan s lepsim pribehom a grafikou. A ponukať hru, ktorú prejdete za 6 hodin na Hardku a pytat za to 1400 Kč - sa mi zda privela. Uprednostnoval by som keby hru ponukali samostatne ako SinglePlayer a Multiplayer...samozrejme s vhodnou cenou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit