Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reeki

Já vám nevím, ale měli by se v blizzu všichni chytit za rypáky a začít řešit end game hry, protože ten jaksi neexistuje a sezóna s tím co představili vypadá také velice bídně. Hra vyvíjená X let a výsledek, nedodělaný polotovar, ovšem za exkluzivní ceny. Pro mě osobně zklamání roku. 

• jako jo meli by se probrat ale kdyz to srovnam s launchem d3 tak je to mnohem lepsi ... ani diablo 2 vlastne nema endgame ani po datadisku porad jenom zabijis mephista dokola nebo otviras truhlicky lol 

• Reeki

Je to tak jak píšeš, ale přeci jen jsem od toho čekal více. D3 byla aukční katastrofa, s příchodem datadisku se ze hry stala relativně hratelná hra. D2 end game jsem pořádně ani nehrál, jelikož než jsem se dostal na Hell obtížnost hrával jsem jinou postavu a přeci jsem měl ve hře stovky hodin a hra mě bavila měsíce a vracel jsem k ní. Kdežto D4 je, venku měsíc udělal jsem 93 lvl a dále již nechci hrát a ani mě nebaví, zkoušet další postavu, protože mě to nebaví. 

• on je hlavne problem ze ty nightmare dungeony s otravnyma objectivama a modifirama (treba ze se musis kazdou pul minutu zastavit na relicu na 5 sekund) jsou jeste horsi nez rifty nebo grifty z diabla 3 

• dworkin

WTF? Proč bych si proboha měl kvůli sezónám vytvářet novou postavu?

• Derp_1337

Proč? Protože prachy. Statistiky a výzkumy ukázaly to, že vytvoření nové postavy a hraní od začátku u hráčů navyšuje šanci k nákupům mikrotransakcí.

• Kompost

jednoduche riesenie: nerob to

• Bylo to i v D2 i D3 a nikdy jsem nečetl, že by se tomu lidi divili... Proč se tomu teď každý sakra diví? 😂

• Je to ozkoušená a oblíbená praxe ze všech ARPG her

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit