Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rorschah
    Klasika ! když se značka sesype do hoven (viz sniper elite 2) tak tam nacpem zombíky !!! tyvole mě je už zle ....
  • BoB.2
    Zombie vládnou světu.
    • Říkal jsem si že Obama a Putin vypadají podezřele "vyschle" :D. (vtip)
  • Dost trapný.
  • smutné je, že když se v současné době oznámí nějaká hra, tak si řeknu že to bude blbost( až na vyjímky), a většinou se bohužel nepletu. jestli to takhle půjde dál ,tak za chvíli bude všude zabudovaný autoaim, wallhack, budeme nesmrtelní atd. abyc to náhodou nebylo moc téžké *16*
  • Zombie her je moc,ale maloktera je kvalitni.
    Tim chci rict,ze podle meho nazoru je na trhu porad hodne mista na zombie hru, pokud bude hratelna, tzn zadna zombie verze Colonial Marines.
    Btw ze zaberu mi tihle Sniper zomby dost pripomnely Black Ops 1 zombiky, tam hrac taky mohl ovladat rusaka, nacka a jeste dalsi 2.
  • rly ?
  • Rebellione, Rebellione, jak hluboko jsi klesl, měl jsi potenciál dělat atmosférické FPS jako byl Aliens vs predator a ty místo toho děláš béčkové kraviny bez atmosféry.

Přitom něco v sobě tenhle tým ještě má, to dokázal AvP2010 který bych špatnou hrou nenazval, tudíž bych tomuhle studiu radil aby udělali krok zpět (tak o 3 roky :D) a navázat tam kde končil AvP 2010. Bez zombies!:)
  • no Sniper Elite V2 sem nehrál ale tohle mě docela zajímá mám rád hry se zombie tématikou tak doufám že to nezkurvý *1*
  • Aneb Shellshock 2 se nám sice moc nepoved, ale tentokrát už to s těma zombíkama vyjde.
  • Kdyby radeji udelaly poradnou sniper elite 3 akci bez chyb neco jako vyladenou jednicku a ne stupidni arkadovku jako 2 *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit