Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To já taky. Přes 500 misí při startu a budou přibývat... prostě skvělý.
  • Miserius
    Jojo, asi mas pravdu, to zni rozumne... A prave v gameplay traileru mel pokoj narvanej lidma, tak to mozna fakt jde jen na nejaky pozvani... Na to Online zacinam byt zvedavej vic a vic
  • terz
    taky jsem nad tím přemýšlel a došel jsem k tomu, že všichni budou moci vlastnit vše. Koupím garáž, přijdu k ní a objeví se kontextová nabídka "Chcete-li vstoupit do garáže, stiskněte šipku doprava." Naskočí load, hráč si načte svou garáž ve které jsou jeho vozidla vyjede z ní a objeví se před garáží se svým vozidlem. Přijde mi to jako jediné možné řešení. Samozřejmě bylo nám řečeno, že k Vám domů může přijít návštěva, to hádám bude fungovat přes nějaký invite nebo něco podobného.
  • Miserius
    To by znamenalo ze musim naporad hrat s 16 stejnejma lidma a to se popira s tim jak rikali ze to bude hledat lidi... No nedovedu si to predstavit, uvidime
  • TireFuri
    Já nevím když nad tím takhle uvažuju =D Ale například ty instance taky nedávají moc smysl... A s tím připojením na servr by to možná šlo tak že by ti to uzamklo na něm pozici... Že bys ses tam vždycky dostal.. =D Fakt nevim.. Jenom tipuju... =D
  • Miserius
    Preci nebude milion serverů... A koupis na jednom barak, odpojis se a mas temer jistotu ze uz se nepripojis :D
  • TireFuri
    Taky to jsou starší konzole takže nemůžeš čekat něco extra a já bych se fakt nedivil kdyby to tak fungovalo...
  • Miserius
    To myslis ze tam budou servery? To by bylo nejmin prakticky reseni kdyz se tam vejde 16 lidi a maj to miliony hráčů...
  • BoB.2
    No tam měli taky pěkně narváno.
  • TireFuri
    Myslím že to bude rozdělený podle servru.. Když najednom něco koupíš je to prostě tvoje a kdyby ses pak připojil na jinej servr tak tam asi začneš od znova...
  • Miserius
    Co ma bug v singlu spolecnyho s tim na co se ptam? Mozna to proste budou instance, kazdej bude v svojem baraku videt jen sebe a navstevu, co ja vim *1*
  • Máš pravdu, ještě by měli denně přidávat nové informace o nové Kobře 11 a samozřejmě o Barbie, Little Ponny a spekulace o Twilight The video game, která sesadí z trůnu všechny hry.
  • BoB.2
    Tady máš odpověď.
    http://www.youtube.com/watch?v=RVtvDlUmbCk&feature=c4-overview&list=UUVyr0QjyHKZQP4ej0YI1Apg
  • Tak proč nenapíšeš něco ty sám ?
  • troll alebo blbec... to je asi ale jedno, co ? :)
  • neviem preco pisete iba o gta ci vam platia racej prydajte nieco o call of duty ale word of warcraft !!!
  • Miserius
    Ja nechapu jednu vec... Jak to tam bude fungovat, když se sejdou na serveru/místnosti/whatever the fuck - 2 hráči co budou mit stejnou budovu... To přijdu "domu" a tam už bude narváno? Nebo To bdue házet lidi k sobě co nemaj stejný budovy? To by byla kravina, na konci tutově bude mít každej nějakou stejnou nejdražší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit