Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Noto jo a pak tam pojede GTAVi nebo Half life3 😇😂😀 atu... nějakou jinou pohádku znáte ?

  • x_ander

    No, tyhle zaručene drby, že "silnější switch vyjde letos" jsou tady už třetím rokem. A kde nic tu nic. A když si to spojíme s oficiálním prohlášením Nintendo, že letos nebudou ani oznamovat (natož vydávat) jakýkoliv nový hardware... 

    • SalemCZ

      To furt čekám že si koupím to ten silnější a tak otálím se stávajícím modelem

      • 0011

        To bys ale taky mohl čekat další 3 roky, já si silnější verzi určitě koupím ale i když Nintendo v minulosti dělalo hodně revizí handheldů, tak to vždycky bylo když začali prodeje stagnovat, což se neděje. Čekám že spíš bude něco jako Switch 2 nebo jak se to bude jmenovat, prostě plnohodnotná zpětně kompatibilní nová generace. Máš výhodu že když budeš kupovat teď tak budeš mít novější verzi SoC, která tolik nežere, já mám první model a tohle bych uvítal, ale není to pro mě důvod pro "upgrade", každopádně jen samotných exkluzivit je tam už tolik, že koupě má smysl a pokud si stejně jako já  neměl Wii U tak ty porty jsou taky skvělé - vím že máš rád bojovky a Pokkén Tournament je skvělá hra a na Switchi jede na 60fps bez dropů, sice má dynamické rozlišení takže místy nevypadá nejlíp, ale hraje se parádně.

  • Nintendo doteraz neupravilo vyrobny proces driftujucich joyconov. Ale ved naco ked sa stale konzoly predavaju ako teple rozky...

    Switch by si ten upgrade zasluzil a vobec by nemusela prist nova generacia. Zelda v docku vyzerala nechutne a vyssie rozlisenie na 1080p a vykonu by pomohlo.


    • 0011

      Někde jsem slyšel rozbor od právníka, který říkal, že něco jako samostatnou revizi joyconů nemůžou udělat kvůli tomu, že když mají na krku hromadnou žalobu, tak by tímhle krokem přiznali, že s nimi je opravdu problém. Proto čekám další verzi až s novou konzolí. Štve mě to ale bohužel problémy jsou u všech výrobců. Teď s driftingem u Dualsense vyšlo najevo, že standartní mechanismus páček do gamepadů je u všech konzolí stejný model od jedné firmy, kvalita je nic moc a dávají to i do elite ovladače, kde jsem teda čekal vyšší standart. 

  • spoock

    kvalitnější displej by si konzole zasloužila, ten původní je hrozný výblitek. S rozlišením problém nemám, ale podání barev je děs. Pokud by lepší konzole byla za slušnou cenu, možná bych do ní šel.

    • 0011

      Zasloužila by si oled display, ale podání barev je na herní zařízení naprosto v pohodě, fotky na tom upravovat nebudeš. Já hraju tak 50/50 dok/handheld, ale v tak dobrou revizi, jak je popsaná v článku nevěřím, možná další generace HW ale nemají žádný důvod vydat lepší model dokud mají masivní prodeje, upgrade displeje je tak maximum a ani tomu moc nevěřím.

      • Jack1947

        Old a burn in s hodně statickejma obrazovkama na 6,5-7,5" displeji to nevymyslíš 😉😛

        • 0011

          Zajímavé že kamarádova stará Vita žádný burn in nemá, stejně jako moje obě Lumie. S výdrží baterie bych o životnost displeje starost neměl. Jdi jim poradit do Sony, že to dělali blbě. I když Vita prodejema selhala, tak to je skvělý hw včetně volby displeje.

    • radim.zaty

      Souhlas.

      720p bohatě stačí, vyšší rozlišení = vyšší spotřeba displeje i čipů. Ty barvy bych ještě snesl, ale viditelnost na světle je jak ve století páry. 

      • Jack1947

        Měl Game boy color ještě lepší ne nebo Advance ? 😂😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit