Přejít na výpis diskuzí
Další trýznivé video z Shogun 2 datadisku Fall of Samurai
27.2.2012 | Petr Poláček
15 příspěvků
-
Docela by mě zajímalo, jak by se autoři poprali, dejme tomu, s první světovou nebo druhou. Samozřejmě by museli strukturu bitev hodně pozměnit, ale strategie pro válčení ve 20. století, kde byly 3D bitvy i ovládání celého státu tady snad ještě nebyla (vždy buď jedno nebo druhé).
-
-
to není reálný...boje se naprosto změnily, jak chceš v systému TW simulovat soustavné boje na frontě dlouhé stovky kilometrů? navíc bez organizovaných formací ala starší doba? ten systém by se musel od základu změnit, tady vemeš hrotovou formaci kavalérie a jedeš, jak to chceš udělat s "moderníma" armádama, kde útočí různý rojnice atd., týmy s těžkými kulomety apod.? nebo tanky? jen velikost map by musela být obrovská, aby to aspoň trochu reflektovalo realitu, kterou je to ještě jakžtakž schopný simulovat v téhle době, možná by snad šlo ještě to dotáhnout k Rusko-Japonské válce z let 1904-1905, nicméně to asi nebyl konflikt dost velkej pro TW...
-
Musím říct, že už mi docela dost lezou krkem ty diskuze o tom, kdo by chtěl co. *1*
Ono je dost jasné, že kdyby udělali třeba další Rome, tak to prostě bude jenom starý Rome v novém grafickém kabátě, možná dokonce ještě se "zjednodušenou" ekonomikou jako je tomu teď. Navíc starý Rome je více než dobře hratelný i dnes, tak proč zaplácávat další místo hrou, kterou už všichni dobře známe?
Těch neprozkoumaných míst historie je spousta. Já bych třeba rád pokračoval v modelu dvou stojících a na sebe střílících armád, jak je tomu u Empireu. Ale tomu veřejné mínění asi už tolik nepřeje.. *7* -
-
Tákže nejdřív by mohli udělat Lotra ala vylepšeny Third age a potom přejít na Píseň Ledu a Ohně :-)
-
-
Já osobně bych se držel reálných předloh a fantasy do toho moc netahal. I když je pravda, že zrovna Third Age byl i tak (samozřejmě) výborný. Ale také hlavně proto, že tam nebyli žádná "přihlouplá" kouzla a drželo se to v klasické TW rovině. *3*
-
-
Tak to by se ti Píseň Ledu a Ohně líbila ještě víc... To není skoro vůbec o kouzlech :-)
-
-
Tahle možnost expanze TW univerza se mi líbí asi nejvíc *1*
-
-
Nj, prostě diskusím o tom, kam se sérií TW dál, nebude ušetřen žádný článek o ní. *3*
Jinak nejsi sám, mně se Empire taky dost líbil, jen jsem dneska tak přemýšlel o tom, že když vyšel Wargame: European escalation, kde je i ČSLA, tak proč ne i období první poloviny století, kde bychom to třeba mohli nandat ve 38. Němcům? *1*
-
-
Nejsei takovej lempl jak vypadáš - opravdu dobrý nápad. Bohužel si musíme nechat zajít chuť...
-
Nevím jak by vyřešili třeba ovládání letadel.1. světová válka by byla zajímavá třeba za Německo,vést války na dvou frontách,je hodně náročné a zábavné.Ale tahle doba se mi prostě do TW nehodí a radši bych byl za další Rome nebo Medieval.
Jinak,ta hra vypadá fakt krásně a vědět,že by mi to šlo aspoń na střední detaily,tak to hned koupím.
-
-
Tohle video už tu bylo, ale naštěstí je tak kvalitní, že to vůbec nevadí *1* Těším se!
-
ach áááách *1*
-
To je snad nějaká okurková sezóna nebo co? Že sem musíte cpát věci, které už tady dávno byly... *13*
-
Meh toto nie.. Zákl hra bola o nádhernom starom japonsku, táto epocha ma už moc neťahá.. Radšej si počkám na ďaľší medieval / rome ;-)
-
"O tom, že střet starého a nového způsobu boje na rozhraní epochálních změn pro celý Japonský národ už jsme v souvislosti s touto hrou psali milionkrát, takže to nebudu znovu vypisovat" Eh, klidně to vypisujte, protože ta věta mi nedává vůbec žádný smysl...