Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedivim se ze to vas to n pc neba kdyz je to samej cheater me by to taky sralo este ze mam ps4 kde ni takovyho neni :)
  • To co je teď ve hře se nezmění. Tenhle update jen přidá nové aktivity, kde nebudou žádné načítání potřeba. Klasické mise, závody, heisty apod. pořád načítání a lobby mít budou.

A ano, limit 30 lidí v jedné relaci pořád zůstává.
  • polovina těch smradů má lepší češtinu než ty!
  • Jack1947
    Umřel/Disconnectnul +- to samé, řeším něco ve stylu že bych měl s kým hrát ale pořídím? nevím, když tam, je tak zahackováno. *7*
  • škoda, jako hrát to se sehranou partou s teamspeakem by asi šlo, ale s random trollama z netu mi to přišlo prakticky nehratelný timhle stylem a když jsem umřel já, měl jsem akorát výčitky že se to kvůli mě musí celý opakovat *1*
  • Oh. Jen polovina původního příspěvku je OT, a to jen do určité míry.

Nejprve dávám najevo, že GTA mi jako příliš dobrá hra ve finále nepřipadá, a porovnávám ji s jinou, kterou jsem si doslova zamiloval.

Bohužel máš pravdu. Článek o GTA pravděpodobně bude lákat fanoušky série - a před nějakými dvěma lety bych se mezi ně s radostí počítal. Vždyť mám na starší díly série vynikající vzpomínky, a se skupinou, kterou jsem potkal při hraní SA:MP hraji dodnes. Bohužel se však mezi tuto skupinu lidí nadále nepočítám z hned několika důvodů - například je mi proti srsti, že trvalo tak dlouho vydat PC verzi, když oproti konzolím má navíc pouze editor videí. Věc, kterou stejně konzolím přidali/přidají dodatečně. Také jsem viděl jak fungoval výprodej GTA V na Steamu. Slevněna nebyla pouze hra, ale hra spolu se Shark Card, takže se v podstatě sleva nekonala - a navíc nebylo možné žádat o vrácení peněz. Tyto praktiky nemohu považovat za praktiky, které by používala firma které záleží na zákazníkovi, a bohužel to došlo až tak daleko, že mám větší víru v EA než Rockstar.

A ohledně využití termínu hate - mám pravdu. Podíval jsi se někdy na články o Inkvizici? Až příliš velký počet komentářů dává pocit, jakoby autor dával sám sobě jediný úkol - házet špínu.
  • Heisty, mise, závody, editor... Dohromady s kámošema sranda na spoustu hodin. To akorát freeroam je tupý TDM, kde se všichni viděj na mapě.
  • Asi tě zklamu, ale těch si budeš užívat dál "Sarwan také řekl, že na GTA Online pracovali či pracují všichni vývojáři, kteří dělali na GTA V a dotkli se prý prakticky každého aspektu hry, ne jen těch největších online Heists. "
  • Pošli frreq :) SteamID: Griffonj, RSSocClubID: JohnyGriff. Teamspeak nutný
  • Jj opravdu me ty karty za realny prachy tak vadi. Nakup hernich penez za realne u hry kterou si normlane koupis a je proste podle me spatne a nemam to rad.
    U hodne dobre hry bych to asi nakonec dokazal prekousnout ale u GTA Online to byl pro me posledni hrebicek do rakve.
    Asi je nakonec na vine i velike ocekavani ktere jsem pro GTA Online mel.
  • Oni by to asi dokazali osefovat kdyby GTA Online vydali jako plne samostatnou hru kam by mohli pridat ruzna opatreni. Hlavni duvodem proc se da GTA:O tak snadno hacknout je ten ze zakladni hra ma "podporu" modu pro GTAV ktere se daji snadno prevest do Online modu
  • Oni by to asi dokazali osefovat kdyby GTA Online vydali jako plne samostatnou hru kam by mohli pridat ruzna opatreni. Hlavni duvodem proc se da GTA:O tak snadno hacknout je ten ze zakladni hra ma "podporu" modu pro GTAV ktere se daji snadno prevest do Online modu
  • Sithard
    Ty jsi dobre vykuk.. prijdes na clanek o GTA kde zacnes vychvalovat uplne jinou hru a kdyz ti nekdo rekne POUZE ze on to ma opacne tak hned kricis hate hate hate.. s tebou musi bejt v kolektivu sranda.
  • já si vždy natahám do garáže drahá auta a ty pak prodávám, to mě stačí na živobytí a za mise si kupuji co mě napadne
  • sláva, multiplayerové mise, kde vám zemře jeden ze spoluhráčů a musíte to celé jet od začátku, na to jsem opravdu neměl nervy
  • firebug
    Předem se omlouvám za lehký OT. Pokud hrajete GTA online, mohli by jste mi prosím doporučit nějakou aktivní crew, která se nezdráhá pomáhat i s těmi méně oblíbenými heisty? Nebo hledáte-li někoho pro vzájemnou pomoc, můj nick je yellowhammer13 (nehraji však tak často).
  • Tohle se neda osefovat, nanejvys zmirnit. Pocet cheateru (opravdu se nejedna o zadne hackery) pak zavisi na velikosti a kvalite komunity.

Zrovna GTA ma obrovskou popularitu a navic je to uplnej konzum. Komunitu pak tvori z velke casti decka a hlupaci a mnoho cheateru je dusledek, kteremu se neda vyhnout. Staci si spomenout, co se ze strany komunity delo kolem vydani cestiny, tu hru proste hraje plno nevdecnejch smradu...
  • firebug
    To ti vážně ty karty za reálný prachy tak vadí? Souhlasím s tím, že odemykání upgradů pro auta skrze závody je docela opruz, ale ceny jsou nastaveny docela fajnově... Na mě to docela funguje jako taková motivace, proč třeba pomáhat ostatním lidem v heistech -> dostanu za to prachy a koupím si konečně to obrněné auto!!! :-)
    Ty vážně utra mega drahé věci neposkytnou hráči žádnou výhodu. Na mnohem užitečnější vozidla (třeba obrněná), letadla a vrtulníky (třeba ozbrojená) se dá v pohodě časem vydělat a slouží to jako skvělá motivace, proč hrát dál.
    Drahá letadla, auta atp. slouží jen a pouze na "předvádění se". Jako v reálném životě. Nikdo nepotřebuje třeba hodinky za 5 mega, ale jasně že ten kdo na to má, si je koupí, aby se mohl ukázat...
  • Paulcz
    stejné to bylo u GTA IV, hry s gigantickým rozpočtem a tohle si nedokáží ošéfovat
  • Kozy
    Sebevětší pitomost bude s kamarádama vždycky sranda. To je překvapení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit