Přejít na výpis diskuzí
Další várka novinek pro konzolové/PC verze RESI: Revelations
20.3.2013 | Petr Poláček
85 příspěvků
-
Ty voe, kdybych chodil na nějaký weby, kde ženský v diskusi pod článkem "sexisticky" slovně mastu.bují nad fotkou nějakýho borce a jeho krásným zaobleným zadkem a dlouhým tágem, což bylo jasně naznačeno přes fotku spodního prádla v článku, tak bych se takové diskusi jen zasmál a řekl bych si: No jo, bláznivý ženský. Ale myšleno jen a jen v dobrým.
Zatímco když se chlap humorně a v rámci mantinelů bez extra peprných výrazů vyjádří pod fotkou baby, která si o to vyloženě říká (už od vývojářů, kteří to tak ostatně taky cítí, když to tak udělali), tak to je takový chlap najednou sexistický ho.ado a důvod, proč ženský (asi nejspíš jen zatvrzelý feministky a frigidky) nechodí do diskusí na games. OMFG WTF? *15*
A tak díky aspoň za těch pár ženských, co mají všech pět pé pohromadě, co sem nelozí moralizovat, ale zároveň se dokáží nad těmi humornými komentáři (bez urážek) povznést a říct si: No jo, blázniví chlapi. -
-
Sexismus to ale je a svým komentářem jen přispíváš k jeho legitimizaci *5*.
-
-
Pouze konstatuju, že ženský na tom často nejsou jinak, jak vidno z různých diskusí.
A žádný přehnaný a za vlasy přitažený moralizování a "šminkování" těch, co jen samy něco "jako ukrývají", resp. nechtějí vidět, že druhá (ženská strana) je na tom často velmi podobně, řekl bych přímo stejně, prostě na tomto faktu nic nezmění. *4*
-
-
-
Podla toho co som cital tak je Revelations najlepsi Resident Evil od RE3a4. Som zvedavy az si to zahram.
-
-
O čem to mluvíš? ....ty jsi to četl? *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
*1* Ale az po zhliadnuti obrazkov prirodzene. *15*
-
-
-
kozatá emo...no je vidět, komu je hra určena. Ještě ted vzpomínám, jak jsem hltal obrázky z Levelu z roku 98 na recenzi Resident Evil 1 ... je smutný, kam hra dospěla
-
-
Tak tak, jednička mě sice minula. Ale můj první level byl číslo 49, od dalšího čísla už byla plná hra, na cd bylo demo na Commandos datáč a recenze na RE2. Ten sem do té doby neznal, ale hned sem věděl, že ho musím mít. Bylo to asi měsíc, než sem měl první počítač a první co bylo, že sem pořídil RE2 a samozřejmě commandos ze kterýho sem byl vyplesklej taky jak sviňa. Nedávno sem si říkal, že si dám RE2 znovu, ale při první animačce na policejní stanici mi hra padá... sakra
-
-
To byl ten level, kterej mel na obalce zombika v pytly?
-
-
Jo to byl on
-
-
-
-
Škoda že už ty survival horrory nejsou co bejvaly jako např.Alone in the Dark ,Resident evil I-II ,Silent hill si jěště tu kvali tu jakž takz udržuje .
-
-
Pravda. Poslední taková hra byl i Death Space, ale to se taky zvrhlo v akčňárnu. DS 2 a 3 už jsem proto nehrál.
-
-
to by jeden neveril, kolik se tu najde precitlivelejch slecinek i mezi chlapama, pripomina mi to ten dil IT Crowdu, kde Moss dostal menstruaci *1*
-
-
Tady by si hlavne par jedincu melo najit zenskou... Nebo jim z toho za chvili definitivne svihne!
Nevim nic a vsechno je mi jasny *1*
-
-
Stejně je chlapi docela smutné jak málo stačí k tomu aby nás článek/obrazek/hra zaujala na to abychom klikni na "Celý článek>>". Nejhorší je že o tom člověk ví, že to je jen marketing a stejně na to klikne raději než na jiné zprávy :)
-
Kterých dvou věcí jste si všimli jako první? No, z komentářů to je jasné :D
-
Ta holka neni žádná Amazonka, aby ji museli uříznout kozy, žijeme v moderním světě, a když vývojáři věří, že di přes PhysX ji ty kozy nevypadnou, tak je to vcakju, ju?! *3*
-
Proč redakce Games zvolila jako ilustraci do článku o survial hororu sexistický screenshot, který nejenom že degraduje ženské tělo na pouhou dekoraci (pravá strana), ale navíc vyobrazuje ženské tělo zmučené a sadisticky znetvořené (levá strana)?
-
Prvoplánované a sexistické až hanba
-
-
Yep...
-
Právě naopak, ten obrázek nemá chybu. Zejména právě ta pravá polovina. *3*
Petře Poláčku, máš bod.
-