Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud tahle koupě znamená vydání dalšího Shadowrun, tak budu happy...
  • Tak to abych počkal tak 5 let, než bude kolekce se všemi 50 DLC v kompletní edici za cenu jedné hry, ale bude to alespoň pecka.
  • Paradox je už hodně rozkročený a začíná se to projevovat na kvalitě her, které má pod palcem a to v tom negativním smyslu. *13*
    • U kterých konkrétně? Všechny hry, které jsem hrál a které Paradox přímo vytvářel byly opravdu kvalitní (Stellaris, CK II). Horší to je u her, kterým jen dělali distributory. Surviving Mars mě opravdu hodně zklamal a nevím jestli tomu ještě dám šanci... A četl jsem reakce, že Battle tech taky není žádná hitparáda/je horší, než dost lidí doufalo. Každopádně pokud u odkoupeného studia budou "jen" hlídat kvalitu před spuštěním, tak za mě super!
      Ještě by mohli koupit studio co vyvíjí Europu the guild 3 a pořádně chlapce popohnat *1* .
      • Třeba u Battletechu nefunguje ani ve verzi 1.0.3 která vyšla nevím asi 6 týdnů po vydání fullscreen rozlišení 3440x1440. Ví se o tom od chvíle vydání, v betě to prej normálně fungovalo. A to jsem se těšil. Pro mě ale NO GO.
  • jindra.veliky
    Paradox se jevi jako sympatickej vydavatel v hernim prumyslu. Soustredi se na pc, produkuje a podporuje originalni tituly, ktery by urcite jinde jen tak podporu nenasli a neplete se do internich veci vyvojarskych studii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit