Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Až mě mrzí, že tak propracovaná mimika je naroubovaná na tak zastaralou technologii. I tak, být to na PC, vážně zvážím koupi.
    • Beefcake
      RAGE že je zastaralej engine? Grafickejma efektama asi trochu jo, ale hry už jsou nějakej ten rok v pohodě koukatelný tak jako tak...
      Hlavně exceluje fyzikálnim modelem, a to tak, že mu konkurence na záda ani nedohlídne.
      Rád přetrpím nějakou tu rozmázlejší texturu - realistický reakce na zásah, a tuny dalších libůstek to vyvážej dvacetkrát...
      • Koukatelný byly i více než 10 let zpátky. Koukatelný byly vždy všechny technologické novinky, a to tak, že z toho realismu byl každej na větvi. Za 5 let už z toho nebyl na větvi nikdo a za 10 let to člověk přechází s úsměvem.

        Konzole znatelně zbrzdili vývoj, ale zase ne tak znatelně, abych z nich byl pořád hotovej. Je mi ale jasný, že tomu, co paří posledních 6 let na konzoli, nic jiného nezbývá...
        • Přesto všechno byl ale RDR nejlepší hrou, kterou jsem za poslední dobu hrál. Stejně mě ale v dnešní době fascinuje, že může hardware úspěšně přežít více než 5 let. Na jednu stranu úspěch, na druhou ovšem brzda. V době, kdy každé 2-3 roky redefinují IT trhy a pokrok začíná nabírat znatelně exponenciální obrátky...
          • A jéje už se tu vytahuje zase to že konzole brzdí vývoj. Podle mého ho nebrzdí na tolik na kolik je potřeba, vývojáři se díky těmto zastaralým hardwarům snaží z Enginů vyhrabat co nejvíce a to dělá samozřejmě i úspěch pro PC .. Vyšlo GTA IV a lidi začali brečet jak moc je to náročný, že to jejich stroje neutáhnou, že je na to potřeba comp z nasa. Vyšla ARMA II lidi brečeli že to jejich stroje neutáhnou, že nemají peníze na hardware, tak k čemu potom je ta tvoje brzda jak ty říkáš ? Když polovina lidí si nový Hardware nekoupí, to se tím pádem raději Rockstar obrátí na konzole kde jim bude šlapat vše dobře a navíc si za to lidi rádi zaplatí a neztratí polovinu lidítím že to jejich stroj neutáhne. Konzole nebrzdí vývoj, ale lidi samotné, ztratit půlku odběratelů jen proto že nemají na novej comp je pro vývojáře už dost velká ztráta nemyslíš ?
            • Jo to máš pravdu PCčkáři pořád řvou jak chtějí pořádnou hru a že jejich PC zvládně 100krát víc než konzole ale když potom vyjde nějaká náročná hra zase je to podle nich špatně.
      • smejki
        fyzikální engine je na Rage enginu nezávislý. volá se Euphoria a je k zulíbání (zvlášť jeho adaptivní/dynamická kinematika)... a taky k licencování.
        • Beefcake
          To je pravda, ale nevim teda o využití euphorie mimo RAGE.
          Snad se safra už začne víc využívat.. Do tý doby je ale tvoje reakce jen slovíčkaření : P
          Euphoria tam bude, a pořád platí co jsem psal prve...
          Začnu pomalu odškrtávat dny
    • Myslim si, že tady neni co zvažovat. 100% koupě.
    • Phate27
      Moje rec od zacatku rikam ze ta hra vypada graficky dneska uz dost zastarale ale mimika ok lec bych okolo toho taky nedelal takove halo to je jako rict ze gears of war 3 bude mit neuveritelne casticove efekty.
      • No,zastarale...Já mám spíš pocit,že to je záměr-to,jak to vypadá.
        • urcite nie. maju gta engine, potrebuju to rozchodit na konzolach tak treba osekat co to da (shadery,textury,rozlisenie,AA) ked nechcu pocuvat picovanie na zly framerate
    • fallout
      Taky bych na PC neváhal...
    • Zastaralá? Právě, že vůbec. Zahraj si RDR a víš o čem mluvim.
      • smejki
        je to zastaralé, technologicky. technicky dělaj kluci co můžou a klobouk dolů.
      • hrál jsem na xbox 360 a byť to bylo velmi povedené a vypiplané na poměry konzole, tak mi to připadalo jako "blast from the past". Xbox sice už nemám, ale na L.A.Noir si ho na chvilku pořídím.

        EDIT: tím je samozřejmě myšlena grafická stránka, to je taky to jediné co se od PC (obvykle) liší, vzhledem ke konverzím.
  • Ještě dva měsíce, já se picnu. Rockstar mě nikdy nezklamali a pevně věřím že mě nic takového nečeká ani v L.A: Noire. Už se moc těším.
    • GuruSerpent
      Vidím to stejně...Záruka kvality.
  • Pete.palis
    pokud neumíte dobře anglicky, tak si hru moc neužijete;)
    • Pokud se pujde dostat na texty....nepochybuju o tom ze cestina BUDE
    • Angličtina už tu byla i v textovkách na Commodore64 a taky jsem to se slovníkem nějak zvládnul (bráno s nadsázkou) . Pevně věřím že zlouskám i L.A. Noire :)
  • to kronoss: ano asi sem byl v jeskyni protoze zatech 20let sem si nevsim niceho jinyho nez toho ze misto KAZET se tam ted strkaj CD/DVD.....rekni me nejakou vyhodu co ma konzole oproti PC.....

    sory ale zatim poslednim radkem si stojim.....jak napsal posila☺tiscali.cz konzole ti vyjde jednou za x let.....pc se ti inovuje da se rici denne....takze je dobre ze kvuli konzolim este ted hrajeme hry s grafikou odpovidajici hram pred 3-5lety?????!

    nemam rad konzole ale beru to nic jinyho mi ani nezbyva ze:D.....ale abych jen neplyval na xboxu si hrozne rad zahraju fifu(nato se PC nehrabe ani nahodou,)) bo nhl(ktery kvuli konzolim zas prestali vydavat na pc)

    to posila☺tiscali.cz: to je pravda nato se neda nic rict.....mozna jen to ze asi prave tohle zbrzduje ten vyvoj her,):P

    NO OFFENCE:P
    • posila
      tl;dr: Kvuli grafice rostou naklady na hru. Nakladnejsi hry znamenaji vetsi priposranost zkouset inovace. Proto se klidne spokojim s "horsi" grafikou.
      ---------------------
      Ja naopak myslim, ze vyvoj her zbrzduje prave vzrustajici graficka kvalita her. Zaprve hry trva strasne dlouho udelat. Driv jeden grafik mohl treba za tyden nakreslit vsechny hlavni postavicky se vsema jejich animacema atd. Dneska muze tyden trvat nez grafik vymodeluje jednu postavu, bez jakychkoliv animaci, textur atd (casy jsem si vycucal z prstu, ale predstavuju si, ze by to mohlo odpovidat realite). Tim padem trva hru vyrobit daleko vic casu, musi na tom pracovat vic lidi => je to daleko nakladnejsi a vydavatel (nebo kdokoliv, kdo ten vyvoj plati) si nemuze dovolit s hrou neuspet => hra musi kopirovat zavedeny uspesny model. Aby se doba vyvoje a cena co nejvic stahla, herni svety potom delaji co nejmensi (tunely s "kulisami", ktere vytvareji dojem rozsahlich bojist) a co nejkratsi. Jestli uroven grafiky poroste az k urovni CGI filmu, nedokazu si predstavit, co to bude za mainstreamove sracky. (btw. nejdrazsi hra vsech dob je imho GTA IV - 100 milionu USD; cena dvou animovanych filmu, ktere me tak z patra napadly How To Train Your Dragon - 165 milionu USD, Rango - 160 milionu USD).
      • smejki
        "Nakladnejsi hry znamenaji vetsi priposranost zkouset inovace. Proto se klidne spokojim s "horsi" grafikou." souhlasím. ale praxe ukazuje, že je tato teorie levá.

        "Driv jeden grafik mohl treba za tyden nakreslit vsechny hlavni postavicky se vsema jejich animacema atd" není pravda. ruční kreslení je zoufale pomalé. Druhá možnost je 3D model a z jeho animací nasekat sprity. bylo v té době motion capture? nevím, pochybuji. takže i animace byly pracnější a horší. 3D grafika se prosadila právě kvůli nižší pracnosti. To, co natahuje vývoj je tvorba detailů (vezmi si interiéry z Deus Ex1 a pak třeba z Mafie 2)

        Technický pokrok je specifický právě tím, že umožňuje efektivnější tvorbu (viz. DX11, které usnadňuje škálování detailnosti modelů atd. kdy při nižších nárocích na tvorbu zdrojů přináší lepší nebo stejně dobrý obraz, protože spoustu si toho HW dopočítá sám). To, co natahuje vývoj je právě využívání výpočetních kapacit "do mrtě" tvorbou detailů, nikoliv využívání nových technologií jako takových.
        • posila
          tl;dr: Ano vic detailu je to, co dneska dela grafiku ve hrach lepsi a lepsi. Takze s tebou souhlasim. Proti vyuzivani technologii nic nemam ... jen nemusime kupovat novy HW jenom protoze se na nem daji delat vic cool veci.
          ---------------
          Dlouhou verze jsem nakonec smazal, protoze byla moc dlouha, malo zajimava a znela, jakobych chtel vyvratit vsechno, co jsi napsal ... co jsem nechtel :)
          • smejki
            *1*
      • Přesně tak,
        jenže to mladým hráčům dnes nedochází že ve hře by měla převládat zábava, nápaditost a originalita. Jde jim jen o co nejvíc Pixelů a největší vyhlazování, pak to teprve můžou jít nainstalovat.
        V dobách C64-Atari byla hra která uměla pobavit na měsíce a měsíce a grafika ? Pfffff kde byla ?
      • Dobrá myšlenka.
    • Víš jakou to má výhodu? Hlavně to že hráč nemusí nic řešit. Jak se říkává zasuneš disk a hraješ o tom to všechno je. Na tohle prostě PC nemá. Nevim jak ty ale já znám hodně lidí co v kancelářích prosedí celý dny u PC a to poslední co by chtěli doma dělat je si znova k němu sednout. A proto si koupili konzoli protože tahle výhoda byla pro ně to hlavní. Konzole neni PC takže to že umí přehrávat hry, hudbu, filmy a má i internet je všechno co by měla umět víc neni potřeba.

      Tvůj druhý odstavec je dost mimo. Konzole nemůžou za to že hraješ hry které jsou podle tebe zastaralé. Vše se odvíjí od herního trhu a o tom kde je nejvíc peněz. Takže rada pro ty kterým se to nelíbí. Rozšiřte řady hráčů na PC aby se vydavatelům pořádně vyplatilo dělat nové a nové hry. Potom budete mít každý rok hry s grafikou Crysis 1 když to tak moc chcete. Díky konzolím se vývojáři zaměřují hlavně na optimalizaci a co největší využití HW který maji a to je podle mě velmi pozitivní věc.

      Klidně si neměj rád konzole ale aspoň se nechovej jako omezenec co se na všechno ptá jako nějaký malý dítě. Je mi jasný že tyhle tvé komentáře jsou naschvál a jen ze sebe toho moulu děláš.
      • To Kronoss: "Víš jakou to má výhodu? Hlavně to že hráč nemusí nic řešit."
        Je to skutočne výhoda? Pre mňa je to skôr smutné smerovanie dnešnej vymletej mládeže. Povyšovať mainstream, lenivosť, neschopnosť a intelektuálnu singularitu na výhodu alebo benefit je alarmujúce a zaváňa to prúserom...
        Za 5 rokov bude výhodou, že človek vlastne nebude musieť vstať za celý deň z postele, všetko bude virtual reality- tak zamestnanie ako aj šport, sociálne kontakt. Aha! Pardon.
        Ja som zabudol, už tu je Facebook. A potom nech sa cítia tí, ktorí ešte niečo vedia a sú vzdelaní ako menejcenní.
        • smejki
          intelektuální singularita *1*
          fakt dík, to je naprosto bohovský pojem!
        • Psychotic
          Jsme hráči, ne programátoři.
          Chceme hrát, ne se babrat s instalcemi, errory, ovladači, kompatibilitou a dalšími kravinami.
          Navíc nevím, co mají tyhle věci společného se vzděláním.

          Jsem rád, že si mácháš šaty v potoce s rejžákem v ruce a nepoužíváš automatickou pračku. Je moc mainstreamová, že? Někdy si říkám, proč ti dneštní vymatlaní lidé mají auta, když můžou chodit každý den třicet kiláků do práce pěšky.... lenoši.
        • Ano pánové je to výhoda takhle to proctě má u konzolí být. V dnešní uspěchané době a pro pracující lidi je to velké plus.
      • Psychotic
        Promiň, ale žádnou výhodu jsi nejmenoval. Vážně.

        A to, že konzole brzdí vývoj grafiky bych klidně uznal. Ano, je to tak. Ale rozhodně bych to nebral jako šaptnou věc. Alespoň se hry přebíjejí spíše v promyšlenosti a zábavnosi gameplaye, než v míře grafických orgií... a u technické stránky se zlepšuje hlavně fyzika a pohybové animace, což se dlouho zanedbávalo - třeba na GTA IV (primárně na konzole) je radost pohedět.
    • Psychotic
      Tohle že je "No offence"?
  • Určitě to bude pecka, moc se těšim. A jestli to bude na PC? No nevim nevim...RDR taky neni zatim na PC tak pochybuju, že L.A. Noire bude, aspon ne v blízký době.
  • jestli budete v téhle hře pizzovat místo hranolkování, tak si ji moc neužijete... bude to těžká bomba *2* očekávam přinejmenším stéjný počet prodaných kusů jako Red Dead Redemption
  • České titulky a link ke stažení pro neangličtináře:

    http://www.edisk.cz/stahni/15910/lanoire_gameplayseries2_1280x720.srt_4.83KB.html

    http://media.rockstargames.com/lanoire/local_data/US/vid/wmv/lanoire_gameplayseries2_1280x720.zip
    • chci se zeptat jak se vkládají ty české titulky do hry Lanoire dík napište mi prosím na r.ricmond@seznam.cz
  • xMort
    Vypadá to luxusně, přesně takováhle hra tu chyběla. A je tam víc známých herců, než jsem čekal. Už aby to tu bylo.
    • Cosi
      Jo já jsem poznal v 1:07 minutě Briana Krause ze seriálu čarodějky a v 2:17 Grega Grunberga známého jako Matt Parkman z hrdinů, zbytkem si nejsem jistý.
  • Ježiš to je pořád dokola jakmile se tu objeví nějaký článek o této hře hned je tu víc jak polovina diskuze o tom proč to neni na PC. Pokud si dopře pamatuju tak za doby PS2 a Xboxu multiplatformní hry byly jen občas většinou to bylo tak že PC hry se drželi na PC a konzolové zase na konzoli. A když si prostě člověk chtěl něco z té konzole zahrát prostě si jí musel koupit. To jste vy PCčkáři tak rozmazlený že chcete mít úplně všechno? V dnešní době je celkem nutnost mít alespoň jednu konzoli pokud si chce člověk zahrát hodně her. Takže jen ať ta hra zůstane na konzolích nevidim důvod proč by měla být i na PC.
    • Možno je to tým, že Tiscali games je odjakživa primárne PC server. Nie je to tak dávno, čo sa tu konzolové hry neobjavovali vôbec, resp. minimálne. Takže debata, prečo niečo nie je na PC ako leading platformu je celkom legitímna.
      Navyše, jediný problém, ktorý môžu vlastníci konzolí mať s vývojom L.A. Noir pre PC je prípadné kvalitnejšie spracovanie. A to by ich ješitnosť asi nezvládla (spomeňme si na GTA IV pre PS3 a PC- na PS3 to bolo San Andreas s bloomom, na PC snáď úplne iná hra. To tu bolo flejmu od konzolákov, ktorí to nevedeli rozdýchať)
      • Ale no tak zase to nepřeháněj GTA 4 na PS3 rozhodně nevypadá jako San Andreas to je dost veliký blábol. To že to na PC vypadalo lépe je jasná věc a neni na tom nic divného ale zase si můžeš odpustit takovýhle kecy o tom jak hrozný to na konzoli bylo.
    • Já se zeptám takhle.... Ubližilo by to hráčům konzolí kdyby byli hry na konzole na pc? Já si myslím že by bylo lepší kdyby hry byli na každé platformě a tak by člověk hrál na tom na čem chce a nemusel mít 3konzole a PC pokud si chce zahrát. Je sice pravda že drtivá většina her na konzole sou totální nehratelné sračky ale i tak se tam jednou za čas něco najde ( asi tak 2 hry za rok ) co bych si zahrál, ale kůli tomu se mě moc za konzoli utrácet nechce.
      • No víš neublížilo ale co mi vadí je chování některých kteří jakmile nějaká hra má přejít z PC i na konzoli tak hned plivou a nadávají. A nepotřebuješ 3 konzole bohatě stačí jedna např. PS3 + PC a zahraješ si 80% všech her. No a o tom že většina her jsou sračky se nebudu vyjadřovat to je tvůj názor a holt máš asi hodně vysoké nároky na zábavnou hru.
        • Ono tady je to pouze marketing, na co se nadává. Konzole nenabízejí z hlediska HW vůbec nic a není důvod si je proto kupovat. Tíms píš pak zamrzí, když se vyjímečně objeví něco, co vypadá zajímavě, ale je to pouze pro konzole. O tom, že dnešní HW je zcela jinde a jedná se samozřejmě čistě o marketing netřeba polemizovat.
          Koupit si konzoli řešení je, ale znamená to vydat zbytečných několik tisíc za zastaralý počítač, na kterém si akorát jednou či dvakrát zahraju a co pak s tím? To to rovnou můžou vydat na PC za nadstardartní cenu třeba 2500kč, bude to ve výsledku mnohem lacinější, ale to by jim zase lidi rozkradli, za takovou sumu.
          Koupit si konzoli také znamená aceptovat uzavřený systém a případný budoucí monopol vydavatele. Děkuji nechci. Nechci to ani zde, ani ve výrobě aut, HW pro PC, filmi ...nikde. Monopol je "konec", úpadek.

          Tak či tak, trailer vypadá skvěěěěle.
          • Opravdu je ten Hardware k ničemu ? Proč tedy RDR vypadá tak jak vypadá, proč Hokej a Fotbal vypadá tak jak vypadá, proč Fight Night Champion vypadá tak jak vypadá ? Opravdu jsou to takové srajdy které by se daly hrát i na Commodore Amiga ? Prober se jestli tvrdíš že Xbox nebo PS je jak kalkulačka, neboli jak ty říkáš "nenabízejí z hlediska HW vůbec nic".
          • Hele jako to se ale spolu nemáme o čem bavit když napíšeš takovou kravinu jako že nemá smysl si kupovat konzoli. Ano nenabízí žádný extra HW ale má jiné výhody díky kterým tu konzole existují víc jak 20 let a mají miliony uživatelů. Pokud tě zajímá jen ten HW tvoje mínus přicházíš o hodně. A konzole měly vždy své only hry a většinou ty hry vypadali zajímavě a ty to píšeš jako kdyby to byla nějaká novinka.
            • Set: opatrně s pojmem výhody? a proč? myslim si že jsem nenapsal nic špatného. Ano pokud budeme porovnávat PC a konzoli tak každý ten přístroj má nějaké výhody a nevýhody tak to prostě je. Záleží na každém člověku aby si rozhodl co je pro něj lepší. Ale jednostranný pohled a omezenost co tu někteří předvádí že PC má všechno a konzole nic je hodně mimo.
            • posila
              @halooo: Nejzasadnejsi vyhoda pro me je, ze si na 5 let starem stroji muzu zahrat nejnovejsi hry. PC, do ktereho jsem pred 5 lety investoval 10k byl uz po roce nebo dvou byl uz totalni srot, na hry nepouzitelny. Nove jsem si ale poridil az kdyz vysel Starcraft 2 a jenom se modlim, aby na nem bezely i dalsi dve epizody SC2 a Diablo 3.

              Gamepad vs klavesnice+mys. To je jen o zvyku. Ted se uz mi hrani TPS a FPS moc s klavesnici a mysi nepripada moc pohodlne a prirozene.

              Konzoli nechces a ja se to budu snazit respektovat. Zkus zase ty respektovat, ze nektere hry vychazeji jen na konzole. Hadanim se v diskuzich se to nezmeni.
            • Treba rozlišovať pojem výhoda a trend, v konkrétnom prípade dekadenciu či mainstream.
              Konzole sú tu 20 rokov nie pre ich výhodnosť, kvalitu alebo zábavnosť, ale pre trend mainstreamizácie, úpadku, zjednodušovania a znižovania nárokov užívateľov, tak na kvalitu produktu ako aj na jeho technickú stránku. To nie je výhoda, to je skrátka trend.
              To že v dnešnej dobe umiera 10 000 násobne viac ľudí na rakovinu ako pred 20 rokmi nie je výhoda, ale trend, odraz životného štýlu a dôsledok spôsobu života. To, že milióny ľudí berú pervitín tiež nie je výhoda pervitínu, ale trend úpadku spoločnosti.
              Takže opatrne s pojmom výhoda.
            • No hochu tak to nemáš moc znalostí. Pokud se musíš po tolika letech ptát na výhody tak to jsi byl někde v jeskyni. No a poslední řádek to už úplně zabíjí celý tvůj komentář. Ale chápu tě PC je pro tebe vše a cokoli jiného je špatné a přináší to jen zhoubu. Prostě názor dítěte.
            • jaky vyhody?? na konzoli nevidim jediny +....ano jedno....exkluzivni hry....konzole nic jinyho nenabizi....nebo myslis snad gamepady? to je spis hodne velkej - nebo myslis TV? nato muzes napojit i pc uz....nebo snad to ze muzes lezet na gauci a parit? hmmm to je tak jediny...

              ale ja opravdu nemam potrebu utracet 5000 za neco co je asi tak 100x horsi jak pc akorad si u toho muzu lehnout no

              konzole sou zhouba herniho sveta tecka!
      • posila
        Primo by nam to neublizilo. Jen nas stve, ze se diskuze toci jen kolem toho, ze to neni na PC. Navic diskuze tady na games nic nevyresi. Pokud to opravdu chcete, napiste mail do R*, ze byste si to radi zahrali a proc si myslite, ze by tato hra zaujala PC hrace natolik, ze by se vyvoj PC portu vyplatil. Pripadne se jich nejak emocne dotknout historkou o tom, jak jste hrali na PC jinou jejich ground-breaking hru (treba GTA III), a ze verite ze L.A. Noire bude znamenat pro hrani stejny pokrok jako kdysi GTA III a radi byste zase jednou byli primymi svedky takoveho pokroku. ... Proste nejak tak jim namazat med kolem huby. Zadne nadavky, vyhruzky ani ultimata. GL
        • Súhlasím, je potrebné sa občiansky (spotrebiteľsky) aktivizovať a žiadať vydanie hry na PC. Neviem, či už to niekto niekedy urobil, ale navrhujem zriadiť web s jednoduchým formulárom (nekódujem, tak to dávam voľne do placu), cez ktorý by si ludia predobjednali neexistujúcu hru, ktorá na PC ani nemá vyjsť. Po 2.000.000 objednávkach (zaplatených na účet vydavateľa, ktorý ešte nikto nepozná :) si niekto isto rozmyslí, že to nakoniec vydá...na PC.
        • Bohužel více, že port na PC z rukou R* znamená technické chyby, nestability a špatné optimalizace ...takže do toho třeba tolik práce nedají (náklady). Výkonostní optimalizace by se dnes zkousli - pokryje je výkonnější hw.
          Dopis jednoho by asi situaci nezvrátil, ale ano, proč nezkusit. Piště mail na Rockstar, pište jim do diskuzi. Argumentujte, nenadávejte.
  • Jsou nějaké informace o Pc verzi ? Někde jsem četl že bude ..
    • Nerad jsem skeptik a velmi rad bych se mylil, ale myslim, ze PC verzi muzeme dat "satecek", zkratka podobne jako tomu bylo u AW neverim, ze tady PC konverzi udelaji.
    • Doufám že to na PC bude ale tady na Games.tiscali píšou že jo.
      Když si dáš kartu hry tak tam je PC,Xbox,Playstation 3
    • PC verzia uz vysla pred tyzdnom.Ja ju akurat prechadzam
      • fallout
        ty se máš... mimochodem jaké je teď na Marsu počasí ?
    • sleepless
      Zatím je hra konzole only.
      • misho8723
        No ja som teda zvedavý, čo sú to za PC hry, na ktorých pracujú alebo idú pracovať Rockstar Toronto a Rockstar Leeds.
      • jen se neboj Pítře, piš to všechno pamericky, já ti rozumím
      • Dík
    • No já pevně doufám,že PC verze bude.Protože se docela bojím té angličtiny.Btw,ta mimika je něco,co jsem ještě neviděl-ani v Havy Rain.Vypadá to hodně slibně!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit