Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    No clovek ktere vi kdo to byl Lucky Luciano, Vito Genovese, Paul Castellano, a muj nejoblibenejsi John Gotti, ten se tehle traparne jenom smeje. Ty postavy to je neco, vcete vladkyne udu nebo jak se ta tragedie jmenuje.
    Mafie 3 je spatne vtip, bohuzel se to bude prodavat jak levny hardy v Lidlu *9*
  • Tak ze všech video ukázek z téhle hry je mi představena myšlenka, že poctatou hry je skupinka nasraných kvazihrdinů, který jsou všichni jedna velká (ne)šťastná rodina, kde každý člen se chce někomu pomstít, samozřejmě za doprovodu scén totální destrukce, výbuchů, hlavního protagonisty, který kosí všechno živé i neživé těžkým kulometem atd atd. Tahle hra je všechno, jen ne Mafia. Na opravdové pokračování Mafie si budeme muset holt počkat, až se toho ujme někdo střízlivější.
    • Řekl bych že my si budeme muset hlavně počkat až vystřízlivíš a pochopíš že mafia už nikdy nebude taková jako byl první díl
      • A já snad někde píšu, že chci aby nová Mafia byla jako jednička? Já chci jen to, aby nová Mafia zůstala věrná konceptům z originální hry. Jestli to mají být 30tá nebo 70tá léta je mi fuk, Tady jde o koncept mafie jako takové, kterou tahleta volovina zatím srážela v každém videu.
        • Tak to si rád prečtu. Co že to mělo bý za tak speciální koncept Mafie? Asi snad něco kolem dabingu, ne?
          • Zaměření na příběh, realističnost (jízdní model, policiie) a pocta klasickým gangsterkám, jako je Kmotr a Goodfellas? Měl by ses přejmejovat na Kejsí Ku*va Blesk, protože ti to tak rychle myslí *1* *1*
  • To dobrosersky klise je fakt otravny. Anarchista bojuje proti mafii. Nevim jak vam, ale mne se daleko vice libila koncepce stare mafie, kdy byla hlavni postava clenem jedne rodiny a bojovala s proti ostatnim rodinam. Jenomze to uz dneska politicka korektnost nekterym studiim asi nedovoli aby hrac hral za temnou stranu. Ja jenom cekam, kdy to vyjde befelem a bude se tomu muset prizpusobit i GTA. To je totiz silne politicky nekorektni. Rekl bych ze podle dnesnich meritek primo xenofobni, rasisticke az fasounske. *7*
    • TheGGG
      královnu údu na tebe... ty jeden pravicový pučistický kriptofašistický ultra radikále...
    • Jako dobroser můžu prohlásit že mě to taky dobře sere. Ve hrách jsem si vždycky svý dobroserství a sluníčkářství rád vynahrazoval. Ať žije Trevor.
    • Naprosto nesouhlasím. Kde tam vidíš jaký "dobroserský klišé"? O příběhu víme zatím naprosté minimum, jen opravdu obecný náznak. Osobně se mi koncept zrada/pomsta líbí. Využití vůdců jiných "klanů/rodin" rozhodně nebude na škodu, pokud budou mít postavy dobře napsané a nebudou nám pomáhat jen proto, že nám někdo vykouzlil menší díru do hlavy. Každopádně uvidíme, jaké budou mít zájmy v tomto příběhu. Takovej obecnej hate je k ničemu a fabulace o politické korektnosti je navíc naprosto nesmyslná.
      • Se nedivim, ze ty tam zadny dobrosersky klise nevidis. *1*
        Princip pribehu je dobre znam, jde o mstu mafii. A ta bude vykonana multikulti tymem, kde belochy zastupuje irskej anarchista aby se nereklo, ze tam zadny neni. Takze politicky nekorektni je tam pouze ta belosska mafie a ta bude po zasluze znicena. Polozme si otazku, proc se to vlastne jmenuje Mafie? Protoze je to koupena znacka, jasna odpoved.
        Nevim kde beres nakou iluzi o propletenejch zajmech, amici to maj radi jednoduchy, bude tam spousta honicek, vybuchu a vystrilenejch naboju proti jasnymu nepriteli. Akcni nuda, jestli cekas neco vic, patrne budes zklaman. *3*
        • Dej si pozor, aby tě zde neobdařili nějakým banem. Podobné věci se tu řešili tuším u videa k Battlefield 1, neboť na obalu hry má být černoch.
        • Tvojí křišťálovou kouli bych chtěl mít....
        • Lukass
          Mas pravdu ,bohuzel hromada lidi to nevidi, a ze je jedine beloch levicak to taky o necem vypovida.
          Bych se nedivil kdyby prvni DLC bylo o uprchlicich v mafii
        • Tak hlavní je, že my inteligentní a tak herně vyspělí Vencové z českého Prdelákova a s alobalem na hlavě o tom máme už jasno.

Když se dívám, co někteří chujové umí plodit na účet této značky, tak jsem i rád, že to nakonec skončilo alespoň u těch jednoduchých amíků.
          • Nebuď k sobě tak kritický, Venco z Prdelákova s alobalem na hlavě *4*
            • vždyť jsem tě v podstatě citoval, tak jaký imbe... jo ahaa! *1*
            • A pozor, imbecilní humor...
    • skvěle řečeno +1
    • Za mafii 70. let bys hrat nechtel
    • jamar28
      Proč by se tomu GTA přizpůsobovalo? To na tom má vybudovanou značku a vzhledem k tomu, že politická korektnost není povinná a bohatě stačí ignorovat všechny internetové "attention whore", bych se toho nebál.
  • mne to tiež príde také že od toho radšej ruky -oči nohy het- čím viac z tej hry vidím..:/ *9*
  • Tato hra zkončí jako Battleborn. Vývojáři huby plný keců o tom jak super to je a za měsíc to bude ve "výprodeji" na steamu za 15 euro.
    • Veskoslav
      Tak to by na tom byli ještě dobře. Battleborn museli dát do Humble, aby se vůbec prodával. Jinak SP už mám dohrané a žádná hitparáda. Navíc z naprosto nepochopitelných důvodů je optimalizace mizernější než návrh plátů u bezpečnostních přepážek u Titaniku. MP je pak klasická moba, kdy to zabíjí naprosto tragický počet map.
  • netrvám na italskym protagonistovi, kdyby se to hodilo do moskvy s ruskou mafií v hlavní roli tak pískám blahem ale tohle je nuda
  • Předobjednáno jen abych nas*al místní herní důchodce. *14* *14* *5*
    • TheGGG
      tak to jsi jim to teda nandal... a co na to tvoje mamka, hlavně ať se to nedozví...
    • Veskoslav
      Jestli někdo vyhazuje prachy jenom proto, aby jiné nasral, tak buď jsi blbec nebo dostáváš moc velké kapesné.
    • No, jestli ta hra bude dobrá, tak i herní důchodci to přijmou jako příjemné překvapení. Ale jestli ta hra naopak bude opravdu špatná, tak asi nasereš někoho jinýho :).
    • ...tak to sis tedy fakt nas*al...
  • Ani jeden díl Mafie mě nebavil, tohle vypadá asi nejlépe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit