Přejít na výpis diskuzí
Další video z Metal Gear Solid 5 dema ukazuje akci ve dne
22.9.2013 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Zná někdo odkaz na jedno vtipné video pc vs konzole? V té ukázce byl tuším Doom, ukazovala jak jde těžko s gamepadem zaměřit , jak se nedá nikam jít ... a pak tam borec na konci dělal rocketjumpy v Quake mám pocit ...
Ví někdo? Hledám už půl hodiny na YT a nemůžu najít . -
-
Doom? Ten sa predsa najlepsie hra na piane, ts *1*
https://www.youtube.com/watch?v=sJu997jwBcA -
Možná by sis měl přečíst jak se to video jmenuje, pak by sis ten výlev: "PC vs konzole" určitě nenapsal, protože to video je jaksi o něčem úplně jiném...
-
-
Video je o tom, jak konzole zanesly špínu do herní scény.. na co myslíš, že třeba naráží s tím autoaimem? Hláška "vrať se dohry" ve hře se taky objevila s hloupýma konzolema, nemotorné ovládání na páčkovači a další věci ...
-
-
No, když myslíš...
Ale aspoň jsem se pobavil, protože lidi (jako ty), kteří si myslí že by se to o čem píšeš bez konzolí nikdy nestalo mi vždy zvednou náladu... -
-
Takže hráči vlastně degenerují svojí evolucí, je to tak? Jen dedukuji z tvých informací...
-
-
Je to jako u filmů apod - jakmile nějaké (v tomto případě zábavní) médium dosáhne takové popularity, že se z něj stane masové, tak ano automaticky zdegeneruje, protože do té doby to byla jen zábava "divných" lidí (dřív když někdo hrál videohry - okolí ho obecně spíš nechápalo) a hlavně byla originální, protože se dělala s nadšením, jakmile se to přehoupne za hranici vysokých rozpočtů + výdělků, tak už rozhodují kravaťáci a ne nadšení vizionáři.
Např se podívej na současné filmy - Star Trek, Oblivion, Bayovy filmy - všechno je tak zdegenerované a v podstatě pro blbečky a teď to samé nastává u her - teď nám to vadí, za 10 let už to vnímat nebudeme...
Takže ti co chtějí něco nového, tak volí nezavislé filmy u her je to ekvivalent Indie produkce - o tom se klidně budu hádat, historie mi v podstatě dává za pravdu.
-
-
-
-
-
Nejmenovalo se to nějak: "Lame excuse for starting another pointless console vs pc flame war"?
-
-
Hele, hry na PC mají být úplně jiné, než na konzole. A zrovna FPS je žánry, který na PC patří.
-
-
Už to mám ! :)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU
To mluví za vše.
-
-
kdyby někdo chtěl klič/kod na steam na GTA 5/V tak tady mate 2x-
89AC-54C2-45A3-SD41
59AS-515F-21SA-ASD2 -
-
super jede to diky moc ...
-
-
Teda, to musi byt složitej jazyk...ja bych byl udejchanej po 5-ti minutách
-
-
A víš, že ani není. *15* Co se týče mluvení, tak je japonština vesměs jednoduchý jazyk. Problémem je většinou jen kanji, které se stejně časem do hlavy natlačí. *3*
Ale jako základ pro čtení a psaní stačí hiragana a katakana, které jsou opět jednoduché. -
-
ach jak já bych se rád naučil japonsky... ale nemám kde :(
-
Ja si to mohl vybrat v druháku na vejšce a moc mě to lákalo ale zároveň jsem se bál že si zbytecne pridam slozitej predmet, tak jsem šel do španělštiny (velikej omyl)
-
-
Volba předmětů je občas blbá věc. Člověk neví, do čeho jde, no.
Tak snad to byla záležitost jen na jeden semestr *15* -
-
kazdy kdo se casem nauci jakykoliv jazyk zacne tvrdit, ze "vlastne az tak tezky neni", nicmene to danym jazykum na narocnosti neubira, zvlast kdyz je rec o takovych, jako je treba prave japonstina, madarstina apod.
-
-
Pro nekoho co teprv "materstina" Jo, to mnohokrate byva kamenem urazu, kam se hrabou kdejake hatmatilky typu Kantonstina, mandarinstina a tradicni cinstina ze *15* *2* *1* .
-
-
-
-
-
-
john rambo by mohl závidět
-
Té nepřátelé se tam vóbec nekrejů. Vypadá to nádherně, ale doufám, že je to volbou obtížnosti. Vždyď i v tom GTA5 se ti nepřátelé schovávají úplně a je třeba počkat, až vykouknou, aby začli střílet, nebo je si třeba popolézt. Tady, když už ten nepřítel zaběhne za roh, tak si tam schová akorát tak levou nouhu :/
-
Ta podoba s Kurtem v Útěku z NY je náhoda, nebo vykrádačka? Myslím tu pásku přes oko, ten fotřík/houmless design to nevím, MGS neznám.
-
-
A toho sis všiml až teď? :D
Já myslel že to bylo všem jasné už před 15 lety. -
Když už, tak snad útěk z LA, ne?
-
Hideo Kojima byl fanda původního Útěku, tak hlavní postavu udělal podle Russella. Spíš tribute než vykrádačka.
-
-
no neviem splinter cell blacklist mi pripadal realistickejší čo sa tyka postavy a grafiky
-
-
Blacklist je hodně slabá hra ( v porovnání s prvními třemi díly ) chápu, že se to líbí lidem, který před lety nehráli původní "trilogii" a v Blacklistu tak vidí bůhví jakou pecku.....ale subjektivně si dovoluju tvrdit, že Blacklist je trapnej balast......holt se z evoluce stala totální degradace. Ale jak už sem psal- chápu, komu je 13 a nehrál starý díly, tak tu pak Blacklist zmiňuje jako něco TOP....přitom je to debilní slatanina ( hrál jsem všechny díly kromě Conviction ). I ten Double Agent (kterej přitom nebyl nijak extra) byl daleko lepší
-
-
Video, celkem humus, ale to nic nemeni na tom, ze hra bude asi proste poradna pecka *3* .
-
je to fajn, len kuraumašta an harandééé totoku de nua čikonu harašte onaštim ašašim čenčenvijam vole.
-
-
Baka
-
No tak trochu kulturní vložky. Vždyť je to pro TGS. Zajímavý, že plky po maďarech a analfabetických čecho-kromaňoncích vám číst nevadí, ale z trocha toho vzdálenýho východu se můžete zdělat. Cizina, jak cizina...
-
rišuma ho ho ho ho :D :D
-
-
*5*
-
-
*14*
-