Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je to samy konzole hater nebo konzole fanboi co?
    Jestli si myslis, ze dnesni konzole maji vykon dnesnich PC,tak mas klapky na ocich.
  • Myslim ze to bude fajn hra,ale zahrajes to jednou a staci. Znova videt ty stejne skripty by uz asi nebylo to prave.
  • No to si toho asi vela nevidel Witcher 2 (bol rok only PC), Shogun 2, Hard Reset atd. v FHD rozliseni by ziadna zo sucasnych konzol neutiahla ani len nahodou.
  • absolútne súhlasím... jeden z najvýstižnejšich príspevkov na konzole haterov... totálna pravda... ked niečo vide na PC only tak to vypadá tak že by to pustila ps3 a xbox uplne bez problémov... prečo? to je otázka na vývojárov. Ale reči o tom že za to možu konzole... totálna hovadina
  • Danny28
    Kolik že je vlastně Ellie? 15??
  • Izmæl
    To mě v jedničce úplně vyděsilo, že tam jsou nějaký příšery, protože jsem čekal, že to je jen Drake vs. vojáci only. Tak jsem to u dvojky už tak nějak čekal a nevadilo mi to, a u trojky to bylo vlastně jen tou vodou, které se Drake napil. Zkrátka, taky bych se bez toho klidně obešel, ale zážitek z hraní mi to nezkazí. U TLOU mi to snad vadit nebude.
  • Tak jo, přiznávám se, závidím těm, co mají PS3 *9* Protože tahle hra vypadá na pořádnou pařbu *14*
  • Výš o PS3 hov*o tak zavři držk* je to skvělá věc a doplňuje to PC, hold člověk nesmí bejt socka a musí si umět vydělat
  • Miserius
    Tesim se. Fakt se nemuzu dockat az si dam 2 dny volno a pekne to projedu. Ale stejne me mrzi ze tam jsou ty "mutanti" :( Pro me by to bylo jeste lakavejsi kdyby tam byli jen prezivsi normalni lidi. Jako v Uncharted 2/3 (jedna jsem nehral) me stvalo v posledni 2-3 kapitolach ty nadprirozeny protivnici.
  • To je sice pekny clanecek asi sis s nim dal praci ale proc to rikas ? LS92 psal jak se mu libi grafika her od Naughty dogu a ty tu hned zacnes velebit PC a Metro 2033 Zaklinace.... Taky hraju na PC ale tady ta reakce je docela divna nic proti...
  • nenavidim male deti v takychto hororoch len dodrbavaju atmosferu
  • dr.gonzo
    stale nechapu proc vsichni PCckari vynni konzole za spatnou grafiku,vzdyt na pc vychazi hry ktere na konzole nikdy nevyjdou strategie,adventury,simulatory ,MMORPG,tak proc tyto hry nemaji poradnou grafiku?tohle uz na konzole svadet nemuzete .
    nejvic se smeju tomu ze pulka lidi co tady tak nadava na grafiku soucasnych her, hned jak napisou ty svoje blaboli o spatne grafice ,tak vypnou prohlizec a dou si zahrat hry jako minecraft,world of warcraft a dalsi ktere maji grafiku jak z roku 2000.
  • Za pár let, snad, bude PS3 emulátor, takže žádný strach.
    I když jsem četl, že naemulovat PS3 a x360 je z nějakého důvodu dosti složité, takže možná ne.
  • A potom vznikají pořady typu "fifteen and pregnant!".
  • Jediní, kdo umí s PS3 pořádně pracovat, jsou first party vývojáři (Naughty Dog, Sqeenix, Kojima apod.). A ani jejich hry nejsou graficky žádná sláva (i když oproti tomu, co tam předváději ostatní vývojáři to je na famfáry no).
    Zkus si porovnat, řekněme, takovou hru, která za nic moc nestála, ale vyšla na všech systémech. Třeba Skyrim. Na počítači, i na max, hra nevypadá stále tak, jak by měla. Na konzolích je to ještě horší. ( http://www.youtube.com/watch?v=o921p4TIzH4 video na porovnání). Je ovšem pravda, že Skyrim je odfláklej a zmrvenej až to bolí (http://skyrim.nexusmods.com/mods/8655/?tab=2&navtag=/ajax/modimages/?user=0|:|id=8655 hned první obrázek s těmi sloupy).
    A teď si vem nějakou hru, která za něco stojí. Zaklínač 2. Hra, která mě nutila se zastavit a kochat se (krásným) okolím i po několika hodinách hraní. A porovnej pc a x360. A to samé Alan Wake.
    Skyrim má taky asi tolik postav, co malá česká vesnička (myslím že Solitude má pod 20 postav? guardy nepočítaje).
    Absence AA u většiny konzolových her, padání FPS z důvodu nedostatku paměti, nemožnost ani 720p a lowres textury a to vše, kvůli zastaralému hw. Vem si, jak mohl Skyrim vypadat, kdyby konzole měly hw současného průměrného pc.
    Jen si zkus někdy zahrát Zaklínače 2 nebo Metro 2033 na počítači.
  • dík tenhle trailer mi nějak utekl
  • Jsem úplně mimo tyhle hračky, konzole atd a trailery na tuhle hru mě dostávají. Takže se zeptám jako lama: to FAKT nebude na PC? Nikdy? Proč? Nevydělá na tom někdo víc, když se hra na PC portne? Já si určitě plejstejshit kupovat nebudu a nemyslím, že by to někdo dělal kvůli jedné hře, takže pokud je to myšleno jako strategie, pak ji nechápu.
  • To je neuvěřitelné. Jak to ti kouzelníci z Naughty Dog dělají? Už když vyšlo Uncharted 3, tak mi padala z té grafiky čelist na zem.Teď tu je nová hra a graficky vypadá zase o desítky procent lépe. Ať si říkají hateři konzolí co chtějí, ale mě výkon PS3 bohatě stačí.
  • Uz jsem potkal spoustu divek co zneji a chovaji se jako dospely. Zensky starnou holt rychleji.
  • Je to In-game engine, zde máš gameplay http://www.youtube.com/watch?v=kbLOokeC3VU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit