Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Ellen Page je skvělá herečka, škoda že se upsala Sony...
    • Tohle není Ellen Page, tu 14ti letou dívku, nebo-li Ellie hraje Ashley Johnson. Každopádně Ellen Page se upsala Sony, jelikož hraje ústřední postavu v Beyond: Two Souls, to jest PS3 exkluzivita od Quantic Dreamu (tvůrci her jako Fahrenheit,Heavy Rain). Která btw vypadá taky zatraceně dobře.
      • MidnighT91
        Aha tak to jsem netušil, celou dobu jsem myslel že v tomhle hraje taky ona...
        • USER47
          Ona první verze se Ellen Page hodně podobala, později tu postavu trochu překopali a omladili, aby se přiblížili její skutečný dabérce.
    • Jenže Ellie s Ellen Page nemá, kromě jisté podoby, vůbec nic společného. Mocapu i hlasu se propůjčila Ashley Johnson a ta má do Ellen Page poměrně daleko...
      Je pravda, že mě také prvně napadla Page, když jsem viděl trailer.
    • Proč škoda
      • MidnighT91
        protože plejstejšn...
        • To sa tu nenájde jediný článok v ktorom si nejaké dieta nepríde odpľuť na konzoly?....
        • Já mám PC a PS3 a nemám jedinej důvod pro nadávat.
  • Sakra, proč ty nejlepší komerční hry jsou jen na konzole? Teď se jen modlit, aby v budoucnu někdo rozhodl o portu, ale šance tomu moc nedávám...
    • Port na PC či jinou konzoli než PS3 nikdy nebude, Last of Us dělá Naughty Dog, tedy studio které vlastní Sony.
      • Jsem úplně mimo tyhle hračky, konzole atd a trailery na tuhle hru mě dostávají. Takže se zeptám jako lama: to FAKT nebude na PC? Nikdy? Proč? Nevydělá na tom někdo víc, když se hra na PC portne? Já si určitě plejstejshit kupovat nebudu a nemyslím, že by to někdo dělal kvůli jedné hře, takže pokud je to myšleno jako strategie, pak ji nechápu.
        • Výš o PS3 hov*o tak zavři držk* je to skvělá věc a doplňuje to PC, hold člověk nesmí bejt socka a musí si umět vydělat
          • to GGG: Človíčku kolik ti je? Podle toho pravopisu a způsobu vedení dialogu vyděláváš tak leda kulový, protože polomozky většinou slušní zaměstnavatelé neberou. Tak napřed se nauč česky (tolik hrubek v jedné větě se jen tak nevidí), pak se odnauč být vulgární a útočnej a pak se vměšuj do debat, ty "socko":))))
            • Och asi budu brečet, vítka od pana učitele z češtiny. Naštěstí člověk k tomu aby mohl jít na brigádu pravidla češtiny umět nemusí. což mi připomíná jak ubohej jazyk je čeština. Opravdu lituji že se v našem státě nemluví německy a anglicky (naštěstí jsem žil docela dlouho v londýně takže anglicky umím perfektně.) pak se to tu totiž hemží tobě podobnými ubožáky co si zakládaj na tom že rozeznají předmět a podmět.
              PS: přes prazniny půjdu na brigádu jen jednou a to na pět dnů a dostatnu 8000,-. Takže uvažuju o nákupu xboxu 360 socko
              PS2: tebe typuju na nějakýho desetiletýho srá*e kterýmu musí v diskutování na diskuzi pomáhat maminka a kterej vý o tom co se firmám vyplatí a co ne uplný houno, kdybys nebil deb*l došlo by ti proč hodně her na PCčku nevýjde.
              PS3: Tento text můžeš opravit a poslat na email jebutedouchakokkote@seznam.cz
        • Za pár let, snad, bude PS3 emulátor, takže žádný strach.
          I když jsem četl, že naemulovat PS3 a x360 je z nějakého důvodu dosti složité, takže možná ne.
  • jeste ukazte koridor
  • Tohle jen potvrzuje, ze je to moje nejocekavanejsi hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit