Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se těším na 100+ důvodů, proč nesnáším Zaklínače *1*
  • Keyz
    Před nějakou delší dobou zde byl článek, že hra je hotová (v GOLD verzi).

Tedy do vydání dělají co? Honí PR a čekají na datum kdy otevřou obchody? Jestli to je potřeba aby takto velká a určitě drahá hra vydělala, tak OK. Jen aby to byla pořád dobrá hra a byl to Zaklínač jak ho známe. Prostě jiné "Evropské" RPG. Více uvěřitelné apod.
    • Když je hra hotová, tak to znamená, že už na ní skončila veškerá práce a je připravena na distribuci a následné dodání do obchodů. To taky zabere nějaký čas.
      • V tom pripade nerozumim tomu slovu "hotova". V hernim prostredi to ma nejaky jiny vyznam?
        • Nevím, čemu nerozumíte. Uvedu příklad: Když řeknu, že mám hotovou bakalářku, tak to znamená že ji mám napsanou (tedy hotovou). Stejně ji ale ještě musím vytisknout a odevzdat. Nebo když vařím oběd - tak je taky hotový už když je uvařený, ale opět jej musím následně naložit na talíř.
  • Takže autor neví k čemu, neví proč, nemá co by k tomu napsal a dohromady má článek. Šéfredaktor osobně. Bravo.
    • Já tedy nejsem šéfredaktor, ale tipl bych si, že důvod proč tenhle trailer existuje je snaha přitáhnou pozornost více lidí?

Podobně jako každého traileru, který kdy vznikl k jakékoliv hře od počátku věků?

Ale jak říkám, nejsem šéfredaktor.
      • https://www.youtube.com/watch?v=7ao0V80AIhQ&t=5496
  • Chce to vetsi HYPE
  • skuteční pc hráči nehrají multiplatformní hry
    • To si toho skuteční pc hráči moc nezahrajou... *7*
    • Myslíš skákačky? *1*
    • Co to je zase za rádoby axiom? Maxi, přestaň být taková osina v prdeli.
  • tak jo... ano

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit