Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment
    Topinka vystihl jsi přesně můj názor..
    Izmael - to co je za blbost s tím věkem? Myslím, že bych mohl být klidně tvůj fotr (což bych teda rozhodně nechtěl).
  • Jde o to, jak nádherný jsou ty animace, když je ještě malý ňuňítko.
  • Smysl pro humor? To myslíš to pobíhání v krabicích a sudech mezi nepřáteli? A nově upgradovanou verzi krabice s nakreslenými nahotinkami a salutujícími vojáčky, na které nepřátelé reagují jak naprostí idioti? To je dost infantilní styl humoru.
    Ja nemám nic proti humoru a i do vážných her/filmů se klidně hodí, pokud je tam dán s citem a né takovéhle naprosto trhlé šaškárny, které bych pochopil leda tak u nějaké sebeparodické hry.
    To jsou přesně takové prvky, které dokáží kompletně anulovat jakýkoliv ponoření do hry.
  • Taky me to chovani nekterych mistních nechava ponekud v rozpacich. *1*
  • Magister_Peditum
    Ještě pochopím zálibu v živých štěňatech, ale v těch virtuálních?
  • Magister_Peditum
    Nejvíc mě baví ty japonský záchvaty, kdykoliv se tam objevilo to štěně. *1*
  • ňuňík malinkatej, kéž by takhle zůstal delší dobu *14*
  • Nebude lehčí články o MGS přehlížet? Nebo se vrátit zpět až ti bude patnáct a až budeš mít aspoň nějaký smysl pro humor?
  • Nechci se tě nějak dotknout, chlapče, ale máš ty vůbec nejnudnější komentáře ze všech uživatelů na games.
  • škoda ,že tomu Ocelotovi jeblo a stal se z něj terorista.
  • Pravda, je to sice divný, ale starání se o pidlookýho vlka je v rámci japonských her pořád ještě normální věc.

Konami už mělo ve svých hrách mnohem divnější věci, viz UFO konce ze Silent Hillů a alternativní rozuzlení Silent Hillu 2, kdy se dozvíte, že celý to peklo ovládal ze svýho kontrolního pultu roztomilej pejsek. *14*
  • Miserius
    Celý to píše a režíruje. Jestli se tomu dá věřit nevim, ale 90% věcí ve hře je prý z jeho hlavy, pokud to je pravda tak si tohle zaslouží
  • frag.ment
    Nechápu hry, které se z jedné části tváří vážně a realisticky a do toho mixují vtipné hlášky, postavy a akce. Proto se mi MG asi nikdy nějak nezamlouval. Chci hrát buď vážnou hru a nebo nějakou šílenost, ale když se tohle kombinuje dohromady v jedné hře, připadá mi to divně. Ale tak asi patřím k minoritě, jak vidím v diskuzích. A taky mi není jasné to vynášení Kojimi do nebes, protože hrách z jeho studia pracuje x stovek dalších lidí a zajímalo by mě, jakej podíl na finálním ptroduktu sám Kojima má.
  • Díky lepší kameře, ano je. Vůbec nechápu, jak jsem to tehdy s tou původní kamerou mohl hrát *15*
    Obsah je ale takřka stejný, ne? (vyjma pár blbin)
  • maros.goc
    Nie je Substinance ešte lepsi diel ako Snake Eater? :-D
  • Malleth
    Sif nesouhlasí
  • Malleth
    Spíš úplně stupidní
  • dokud nema pasku aspon pres obe oci, tak nezajem *5*
  • Snake Eater je pro mě nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál. Tečka.
  • Keyz
    Alespoň vidíš dané reakce některých uživatelů.

Sranda *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit