Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle uz je parodie... Bioware potazmo David Gaider je rakovina, ktera v nejake pomylene snaze byt inkluzivni, zajimavy a vyjimecny do sve tvorby nasilne zapracovava vsechno mozne, ale nikoliv v pokusu mit skutecne siroky obsah, ale ve sprostem zneuziti tech nejpovrchnejsich, nejklisovitejsich, nejarchetypalnejsich znaku.

Podivejte se na doposud odhalene postavy. To jsou tak prvoplanove facky nejakemu zajimavemu psani a pribehu, ktere jako by vypadly z tumblr blogu nejake sestnactilete holky. "Emo rozervany bi hezounek vrah, ktery je ve skutecnosti prizrak" apod.

A nakonec to dopadne, ze jakakoliv kritika tohohle ukrutne lacineho stylu byt neco extra za kazdou cenu se jen obrati ve vykriky, ze clovek nema rad gaye/zeny/co ja vim. Vubec, takove postavy nikomu nevadi. Ale musi to byt zajimave _postavy_, ne jen chodici klise.
    • Hru si ještě rozhodně netroufnu komentovat (dokud ji nedohraju), ale co se postav týče, tak mám bohužel velmi podobný názor *7* . Už to skoro není ani k smíchu.
    • h0p3
      Kámo napiš jim tam, jak ty postavy maj vypadat, že zatim stojej za h*vno.
    • celoush
      já bych počkal s verdiktem až na hru
    • Krescz
      svatá pravda! dajte tomu chapikovi cokoladu *15*
  • Vidím to že si udělám Badass trpaslíka s pořadným plnovousem ne jako toho homouše z kuší ve dvojce. Druhý krok, sejmu každyho kdo se bude ucházet do bandy bohatýrů, kdo má víc jak metrdvacet a nemá plnovous pujde hlavou na špalek, takže nejspíš solo a na inkvizici sere pes, bude to Che trpaslík rebel bez příčiny
  • Já nějak nechápu, proč takhle dopředu představují postavy, všechny ty informace o jejich osobnosti, jak budou s kým vycházet v partě a podobně. Neměl by si to každý odhalit až při hraní? Přijde mi to jako natočit film a půlku děje prozradit ještě před premiérou, obzvlášť když příběh a vztahy s postavami jsou v tomhle typu her jedna z nejpodstatnějších věcí.
    • Tak necti clanky a vyzkousej warez/demo verzi po vydani.
    • tak konzument se musi navnadit co od produktu ocekavat, to mas jako reklamu na praci prasek
  • nekromant33
    https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
  • Bioware prostě nabízí všechny barvy duhy. *3*
  • zmenim tevinter za Thay, zmenim Dorian za Edwin a zistim ze ani 14rokov nestaci Bioware aby zmenilo nejake NPC
    uz je to smutne aj trapne
  • Mají pravdu, bez gaye není žádná správná parta. Nacpat gaye, kam to jde. Kam se to Bioware dopracovalo. ( A to nemám nic proti gayům )
    • Kam se mohlo Bioware kdy dopracovat, když se nikdy ničím nikam nedopracovávalo? Nebo snad někdo hry jako Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Mass Effect či Dragon Age považuje za kvalitní hry?
      • Ano.
      • Trilogie Mass Effect patří mezi nejlepší, jaké jsem kdy hrál. Dragon Age: Origins se řadí do stejné kategorie.
        Dragon Age 2 byla průměrná hra... ale otřesné DA. Stále ji budu řadit na svém žebříčku VELMI vysoko nad blivajz typu Call of Duty a Betafield (které mimochodem porazí v hodnotě i F2P hry...)

Chápu však, že někteří lidi nemají zájem o sedmdesátihodinový (nevymýšlím si - dohrát DA:O vyžaduje minimálně sedmdesát hodin času) zážitek s větveným příběhem a obrovským univerzem.
      • Jo, považuje. A jak Baldury, Mass Effect (hlavně teda jednička), tak Dragon Age (jenom jednička) považuju za kvalitní hry třeba i já. Ale tady nejde jenom o kvalitu, tu nemůžu u trojky soudit, když jsem ji nehrál, tady jde o ty jejich nápady, jak se zalíbit co největší mase. Ústupek za ústupkem a to mi přijde hodně smutné.
  • Lotr
    OK takže bude opět stačit jednou blbě rozkliknout rozhovor a budu mít opět bisexuální postavu :D
    • Magister_Peditum
      Třeba se Bioware pochlapí a vytvoří i postavu transexuála. Začínají je dost diskriminovat. *15*
      • Krescz
        jak bych dal prednost rasismu, sexismu a jine diskriminaci jako je to treba v Zaklínači( ne ze bych neco z toho byl *1* ), bylo by to mnohem dospelejsi nez pridavat do hry buz*ky *3*
        • Mluvit o „buzicich“ je opravdu velice dospele! *3*
          • Cocra
            Gayem bych nazval homosexuala, ktery se chova a prezentuje jako normalni clovek. Ti co se promenaduji zmalovani na tech pride festech, to jsou BUZlCI :-)
            • I gayové užívají termín b*zna (anebo tetina), pro zvláště afektované jedince.
  • Jako nepochybuju o tom že ta hra bude nakonec dobrá, ale ty postavy které zatím představili a způsob jakým je představili nutí člověka mlátit hlavou o stěnu. Existuje někdo kdo si tohle přečte a nezačne se řehtat? - http://www.hardcoregamer.com/wp-content/uploads/2014/06/E3-Teaser-The-Iron-Bull.jpg

Vždyť tohle vypadá ta nejstupidnější fanfiction. Jak tohle mohl někdo vypustit jako propagační materiál? Prostě......uh.
  • Bude tam kromě Korgana s Edwinem i Minsc, Viconia a Valygar? Že bych dal dohromady starou partu.
    • celoush
      archetypálně zřejmě najdeš podobné...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit