Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Co jsem tak kratce zapatral, podle LinkedIn profilu jedno z manazeru pry GamePass mel pred par mesici 35+ milionu uzivatelu, takze nejaky narust tam byl. Ale jestli to bylo diky CoD nikdo verejne nevi. Call of Duty na GP asi prodejum zrovna moc nepomohlo, nejspise je to v tomto ohledu ztratove, ale z dlouhodobeho hlediska se to porad muze vyplatit, pokud udrzi nove predplatitele. Coz teda po nedavnem zvyseni cen bude docela zajimave. Ale to jsou vsechno jen spekulace postavene na kusych obecnych cislech, ktere ani nemusi byt pravdive.

• bodmrazu

Ja jsem CoD v den vydani nekupoval, ale kdyz bylo v predplatnym, nebo ve sleve, tak jsem si to zahral kvuli single playeru. Nekdy dokonce i 6 hodin, nekdy mene mi za 2000+ kacek proste nestalo. Me jako zakaznikovi, obcasnemu hraci aktualni situace vyhovuje. Ale jak prisli manazeri na stratu 300 mega to mi je ale zahada ;-) analytici si to proste vycucali z prstu. 

• Derp_1337

Tak ono to není záhada, ale ono je to celkem logické. Daně se platí ze zisku. Takže když tvoji účetní doukáží zakouzlit s čísly a říct, že jsi ztrátový, tak neplatíš daně. 😈

Však něco podobného udělal Warner Bros s některými filmy Harryho Pottera. Podle jejich účetních ty filmy byly ztrátové!!! 😂 Harry Potter byl až tak moc ztrátový, že natočili 8 dílů. 😂 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit