Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu proč se všichni navážejí do J.Biebra... Dyť je to normální pubertální dívka...
  • Taky hodim svuj nazor do placu, je jasny že kinect hry nemusi sednout každymu, ja jsem presne ta cilova skupina techto her, strilecky apd jsem hral odjakživa ale ted už proste nemam naladu ani cas se jen nervovat a uhejbat pred kulkama, potrebuju taky relax. Jsem pracujici takže na hry nezbyva tolik casu a to že spojim pohyb a zabavu v jednom prospiva mě i memu tělu. Dance central je pro me TOP hra pro kinect, dříve jsem tancoval street takže hru si vyloženě užívám a dal bych ji klidne tech 9/10 mit to multiplayer tak 10/10. Co se tyce opakovani hotovych tancu tak sahnete si do svedomi kolik z vas by bylo schopno vyplodit vlastni kreace co by trochu vypadaly a davaly smysl? Myslim, že masova vetsina lidi jsou radi, že umi na parkete preslapovat ze strany na stranu, tady je hra alespon nauci nove kroky, ktere mohou využit v realu. Každopadne chapu lidi co jim tanec nic nerikam na disco nechodi a vetsinu casu travi pocitanim headshotu v BF nebo COD. Mimochodem je mi 27 a nejsem žádnej sampon nebo diskofil.
  • Jde nějak zařídit, aby se mi články tohoto typu nezobrazovaly? Jako že bych si někde navolil, že chci jen PC hry a z nich jen FPS a RPG? Páč tento - z mého pohledu! - informační balast odsouvá hrozně rychle z hlavní strany spoustu zajímavých článků, ke kterým se musím proklikávat. A k čemu se neprokliknu, to si nepřečtu, neshlídnu reklamu, nekoupím... Jinak zdravím všechny příznivce tanečních her a přeju jim spoustu hodin kvalitní zábavy. *4* Jen mě to nějak nebere.
    • přesně jak říká kolega nade mnou.. bohužel by si tak přišel o půlku her, které zatím nejsou oznámené na PC (ačkoli ta šance tu je)-.-
      • ale rozhodně bych chtěl nezobrazování her pro menší děti atd. protože dance central 2 rozhodně není hra pro lidi 15 a vejš, pokavaď ho nebaví tancování nebo není přihřátej, chtělo by to nějaký filtr pořádný :)
    • filtr na PC hry tu je, ale to by se neukazala zadna *1*
  • Irisis
    U tanečních her mě vždycky vadilo pojetí, že hráč opakuje to co je na obrazovce. Já bych to chtěl naopak, podobně jako je to v pro-skateru, že panáček dělá to co hráč a dostává za to body.
    • Přesně tak. Takovýchto tanečních a cvičích her byly v každé půjčovně mraky na VHSkách (úplně stejně interaktivní jako to co vychází teď). Je krásný vidět, co dokáže marketing. Jak z toho najednou dělá revoluci.
    • hmm takze zavody v lezingu? :D
  • Ellendway
    A pokračujeme v osmičkách... Ta hra nemá na osm a dobře to víte.
    • Na Metacritics má DC2 průměrné hodnocení 86%. Takže tu nastává otázka, jestli se mýlíš ty, nebo těch 40 recenzí, ze kterých je toto číslo zprůměrováno.
    • Mechwarrior_bw
      keď sa pozrieš do zahraničia kde to dostalo aj 95 zo 100 tak musíš uznať, že games.cz je na tom ešte výnimočne dobre.
    • Trol.diskuzni
      Tož to víš - když jsem je zkritizoval za ten jejich interval 10-ka/den, dali si "majzla" a stahují to na osmičky, aby se neřeklo... *3*
    • sleepless
      Pokud máš s hrou vlastní zkušenost a je odlišná od toho, co si myslí Jirka, rádi si to přečteme.
  • Již 2 měsíce téměř denně tancuji jednu písničku Grenade na hard,již se mi o ní i zdá-kolena vypovídají službu,avšak více než 2 100 000 nedám, zlaté hvězdy asi nikdy neuvidím.Poslední dobou se mi stává že i v prvcích které jsem měla vždy na flawless mám najednou almost-i když ten jsem již nemívala v žádném prvku-nechápu.A mimochodem jako blb u toho vypadám pořád.
  • Myslim, že toto hodnocení je kvůli tomu vínu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit