Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem měl rád rád předchozí díly DMC a byl k nové podobě skoeptický, ale začíná se mi to líbit čím dál víc. Změna je život.
  • Spades
    No... ze bych se konecne podival na japonske mlaticky ?
    Nikdy me tento zanr moc nebral, protoze to bylo plne priteplenych samponu a kozatych hentai skolacek, ale tohle vypada i celkem hratelne...
  • Kdo proboha může napsat vzhlet ?
  • deridon
    si lidi pořád stěžovali, že vypadá jak emo a teď už vůbec nevypadá a nepůsobí jak Dante, ten původní "emo" Dante byl teda podle mě lepší.. jinak tohle nebude nic pro mě..
  • Haha
  • vzdyt jsou to japonci.. tak o co jde ?? ja myslel, ze jste si uz vsichni zvykli
  • To je slušná pikačovina. To fakt někdo hraje? Už vím, proč to má zkratku DMC odvozenou z demence.
  • Marty: Souhlasim
  • God-of-War
    Už má zase předělanej ksicht...
  • jnsCZ
    Prosil bych remake Super Maria, kde Mario bude začínat jako puberťácké tele a dozvíme se, jak a proč ztloustnul a nechal si narůst knír.
  • SWAT0013
    Když to tak vidím, tak ať to na PC radši ani nedělaj...
  • Jo je to smesne no. Kdyby byl puvodni Dante nejakej megafrajer tak bych to jeste pochopil, ale on nebyl. Byla to plocha postava a Ninja Theory se ho snazi trochu 'vytvarovat'. A myslim, ze se jim to docela dari.
  • Bože to vypadá otřesně.. Myslím že to bude propadák typu Splatterhouse. Čert vem vzhlet danteho ale to prostredí je fakt vopruz..
  • K tomuhle tematu by se mel vyjadrovat jenom clovek co tu knizku opravdu cet..
  • chápu že většina chce mít Danteho jako bělovlasého a sarkastickýmy hláškamy sršícího Hrdinu.
    A proto tuto hru škatulkují jako špatnou......to je ale velká chyba.
  • O.o nevypadá jako teenager? Vypadá snad ještě mladší, než předtím, jen už ne tak retardovaně. A ten hlas, pokud vím, měl malý Nero v DMC4. No, snad to nějak dopadne.

Mimochodem, jak to vypadá s PC verzí?
  • Keby to bola nejaka nova znacka, nejaka nova bojovka, tak si poviem, ze to vyzera celkom ok. Ale ked viem ze ten "cheesy" typek ma byt Dante, tak mi z toho je na *11*
  • Zas tak špatnej není, ale zároveň neí epický, ani originální. Takže vůbec nevím, čeho chtěli dosáhnout v tom traileru
  • MidnighT91
    Jde jim o cenu za nejnevkusnější trailer ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit