Přejít na výpis diskuzí
Dárek v ceně 800 Kč zdarma k Battlefield 3 na Shop.Games.cz!
17.10.2011 | Inzerce
25 příspěvků
-
Rofl, jak v teleshoppingu. *1*
-
Chtělo by to nějaké gameplay video s tím vrtulníkem
-
A o to Jindra Veliký příjde, protože si to stáhne :D
-
-
*1* ale jinak mu mamka do konce roku koupí... ,,co sem tak četl,, tak už asi 10 her... *3*
-
-
Tak to upřímně závidim, já budu ráda za jedno Assassin's :D
-
zavidis? tak nezavid *2*
-
-
Závidět ti, že ti to koupí maminka? :D
My si na to radši vyděláme, lepší potom pocit, taky jednou poznáš, až vyjdeš ze základky =) -
No... když někomu nevěříš, tak vlastně ani není co závidět... *2*
-
-
-
-
Ale notak Horste, to by jsi nebyl pravý Švýcar, kdyby jsi ktomu ještě něco nepřihodil! ANO! Máš pravdu Olie! A proto, když budete mezi prvními deseti volajícími dostanete ještě tuto sadu nožů s certifikátem jako dárek!
-
A co nějaký extra mega skvělý mixér k tomu nedáte?
-
-
Když ten vrtulník otočíš vzhůru nohama a strčíš do hrnce, tak máš i mixér. Prostě supermegahyper multifunkční přístroj sto v jednom. A kdo zavolá do deseti minut, dostane k vysílačce čtvrtý kanál zdarma!
-
-
hmm proč to nedáváte i k limitované edici? nevadilo by mi že by to místo 1100 stálo 1300 ale takle teda nevím co si vybrat jestli vrtulník nevalné kvality nebo DLC
-
-
Jo tak to mám stejnej problém. Dneska jsem chtěl předobjednat, ale teď nevím co.
-
-
wtf.... takže já si obědnám tu lepší edici a nedostanu nic? strčte si ten vrtulník o pí*** !
-
-
No vidíš, vždyť ty ten vrtulník stejně nechceš :-)
-
-
Obědnáno, tak né že mi ten vrtulník nepříde, za 1500 ho tam chci :D
-
takze back to karkand k tomu nebude? :(
-
-
na aukru jsou ty dlcčka za 150...
-
-
Škoda, že už mám předobjednáno na gameleaderu, kde dostanu custom vyražené psí známky:)
Na druhou stranu, bez Gulf Of Oman BF3 snad ani nechci! :)