Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls II dostane s novým updatem další postavu
15.1.2015 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Taková banda židů v těch videoherních společnostech, to je hrůza. Ať už ten průmysl krachne.
-
Dark Souls 1 bych hodnotil tak 95% asi nejlepší hra minulé generace, dvojka mírné zklamání tak 80-85%...
-
Dark Souls 2 jede na konzolích stabilně 30 FPS a kde jsou hackující děcka? Na Steamu jsou jich teda mraky, pochybuji, že si to někdo dovolí na konzoli..
-
xbox gamepad/dual shock by měl být ve výbavě každého hráče, většina her se mi tam hraje lépe, ono rychle si zvykneš na gamepad a pak ti bude těch pár stovek za gamepad připad jako levná investice.
-
Některé části DS2 jsou velmi obtížné a některé zase jednoduché. Je to tam jak na houpačce....:-) Některé nápady se mi v DS2 líbí, ale DS1 je pro mě o třídu lepší hrou.
-
Zatímco hrát v 15 fps(myšleno naprosto vážně, bez přehánění) na páčkovači plném hackujících spamujících děcek je super. To co jsi napsal je tak stupidní, že jsem na tebe, přiblblého trola, který si něco musí kompenzovat, prostě musel reagovat.
*triple facepalm* -
Jednička je určitě lepší hra, dvojka je ale přístupnější a lehčí. Doporučuji tedy rozehrát dvojku, a když budeš mít pocit, že je to ono, zahrát si i pořádnou jedničku.
-
Diky :) Takze dvojku s ovladacem,bude nekde v krabici s ucebnici nemciny a diskmenem...este sem uvazoval nad jednickou ze steamu, ted ji prekopali a mela by to byt lepe optimalizovane...
-
Jde to v poho, jenom musíš co jaké tlačítko dělá, protože se tam objevují ikonky z páčkovače(můžu poslat návod), a hlavně si ihned stáhni DSfix a ponastavuj si to. Navíc teď docela žije na PC multiplayer, protože Dark Souls přešlo naprosto na steam a už tě tam nebuzeruje GFWL.
-
Hrat DS na PC plnom cheaterov a s K+M je ako mazat si oci cibulou a ukajat sa zozadu kaktusom...ale to pckari radi
-
kdysi jsem si koupil gamepad za 150 kč kvůli DS1 ...sice jsem to nedohrál ale určitě jsem se díky téhle "velké" investici dostal dál než s klávesnicí a myši :) +gamepad funguje dodnes a na občasné hraní bohatě postačí stejně jak ten 10x dražší hnus z xboxu
-
Celé DS je sebepoškozování, s klávesnicí je to jen trochu jiný druh.
-
Dobra haluz, celej den premyslim ze se na to vrhnu velmi brzy a zkusim co vydrzim :). Pac ve Score zvoleno hrou roku a to me navnadilo velmi...da se to zvladnout s klavesnici ? Nebo je to sebeposkozovani...