Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No koukam, ze zase je to tady samy masterkkt a del0 vsech masterkktu kral nemuze chybet...
  • Dark Souls jsem si koupil kdysi jen tak pro srandu, že to má bejt těžká hra. Nakonec jsem tomu hrozně propadl a Smaugh s Ornsteinem mě děsí do teď. Dvojka pro mě byla povinnost hned na launch a zase jsem se skvěle bavil. Spousta lidí tady řiká, že je to nebavilo a třeba to i tak je Souls série neni prostě hra pro každýho, sto lidí sto chutí. Já patřim mezi lidi, který po padesáti pokusech umírání stylem 'ještě jeden hit a boss umře to stihnu, to stihnu.. nestihnul jsem! (vložte spousty nadávek zde)', prostě maj dobrej pocit z toho, že jsem to prostě dokázal a o tom ty hry jsou, nejde to prostě hned, musí se to zkoušet umírat dělat chyby.. a prostě naučit. Už aby ta trojka tady byla, můj ovladač se dlouho neproletěl přes pokoj *1*
    • del0
      "Já patřim mezi lidi, který po padesáti pokusech umírání stylem 'ještě jeden hit a boss umře to stihnu, to stihnu.. nestihnul jsem! (vložte spousty nadávek zde)', prostě maj dobrej pocit z toho, že jsem to prostě dokázal a o tom ty hry jsou"

      Myslíš stylem, který je znám už 30+ let z automatových stříleček? Ano, to je přesně to, co je v RPG nejdůležitější. Bez toho bych se nevžil do postavy a tím pádem by to nebyl ten pravý role-playing. *15*
  • Už aspoň oznámili čtyřku, která bude úplně stejná jako předchozí díly bez jakýchkoliv inovací? Říkáte že ještě ne? Divný... obvykle takovýto typ rejžování má daleko rychlejší průběh.
    • Call of Souls? Dark Duty? *4* *4*
  • Dark Souls je nejlepší hra všech dob a ať si lidi říkaj, co chtěj, bez problému hratelná na PC i bez nějakýho pitomýho ovladače, stačí si stáhnout DSfix a DSMfix. Dvojka je taky dobrá, byť na jedničku nemá, a s GeDoSaTo vypadá graficky absolutně úžasně. Na trojku se moc těšim a zatim vypadá opravdu skvěle + je super vidět Miyazakiho zpět. Pokud kluci z Fromu nic nepokazí, čeká nás pařba lepší než jednička u který opět strávim týdny. A pokud ne, pořád to bude nadprůměrně dobrá hra - viz. Dark Souls II.
  • Jsem PC hráč a RPG hráč, Dark Souls jsem zkusil a od té doby mě všechno nudí, nemůžu dohrát jedinou hru, jelikož žádná s Dark Souls v oblasti gameplay prostě neobstojí, Vyplajzl jsem i naprosto zbytečných 10K, abych si mohl zahrát Bloodborne, jinak jsem PS4 kvůli ničemu jínemu ani nezapl
    • neboj, oni určitě na PS4 časem vydají i jiné hry, než je Bloodborne a remaky her z PS3 - vyděržaj pioněr!

      *3*
      • ale abych řekl pravdu, mám podobný problém, měl jsem v plánu hodit PS3 na chalupu jako Bluray přehrávač k promítačce a aby si na tom děti hrály Katamari a do Prahy si koupit novou PS4, ale když jsem viděl to jejich herní portfolio, nějak mě to přešlo :/
  • Dark Souls fenomén mě totálně minul - a to jsem hlavně RPG hráč - nedávno jsem si ale koupil jedničku (používám 360 controller) a naprosto vůbec mě nebavila. Kromě art hororovýho feelingu a obtížnosti jsem na tý hře nenašel naprosto nic zajímavýho - lineární koridorovka s texturama z roku raz dva (na rok 2012 grafika naprosto neadekvátní). Nicméně posuzuju to hlavně jako PC hráč, na konzole to mohla být ve své době dobrá hra.
    • Jj, takový Halo efekt, jak u té střílečky, ze které se na konzolích stal fenomén a když to vydali na PC, tak po tom ani pes neštěknul. Případ velké ryby v malém rybníčku, která přeplavala jinam a najednou je z ni málá ryba ve velkém rybníku.
    • Ježiš, ten ocas "haha/lol" je tu zase - hele máničko, když mi za 5 vteřin přistane 15 downvotů, tak je to strašně okatý - buď se to nauč, aby to vypadalo věrohodně, nebo dej pokoj. Tím, že nám naklikáš příspěvky, z Dark Souls lepší hru neuděláš.
  • Otřesná diskuse, fakt hrůza. Vychází mi z toho jen to klasické a jediné o čem hry jsou. Baví tě to? Kup si to, bav se a hrej. Nebaví? Nekupuj a nehrej. Vidím tujen honění ega, o hře samotné skoro ani řádek.
    Já hru zkusil a nebavila mě naprosto vůbec, bohužel. Ale nebudu ji díky tomu nesmyslně hejtovat. Pokora přátelé, přej a bude ti přáno. :-)
  • Souls hry su pojem a fenomen uz teraz i ked sa vsetci master race pcckari na hlavy postavia a vypisu vsetky svoje bludne protiargumenty. A vsetko zacalo len a len a cisto na PS3 a len inteligentni Sony tabor umoznil vzniknut dalsim hram v serii. Nikto ini. Na pc bol hodeny len z nudze cnost vyzobrany port ktory vobec nebol v biznis plane From Software. Souls momentalne urcuju trend rpg, mnohe i ine zanre ich kopiruju, cituju preberaju mechaniky, renomovani herni recenzenti i hraci im davaju maximalne hodnotenia takze vyjadrenia nejakych zapsklych obmedzenych pc race individui su uplne bezpredmetne a nicotne.
    • del0
      Tolik fanboyských výronů v tak malém množství textu. Jak to děláš Hnisáku? *15* Mimochodem, DS je slabý odvar Diabla, co se týče ovlivňení herního světa RPG a napodobování. Diablo je navíc lekcí historie. Brzy to bude samá kopie DS o ničem, stejně jako u Diabla. *7*
      • Priamu "kopiu" robili snad len tvorcovia Lords Of the Fallen. Ono totiz From Software stiha dodavat kopie kazdorocne ;-) To sa len tak zda, ze sa vsetci snazia kopirovat souls podla clankov tu na games , kde snad kazdu hru vratane Farming Simulatoru prirovnavaju v urcitych prvkoch k souls ;-)
        • del0
          Lords of the Fallen? To byla ta hra, která dostávala vysoké hodnocení od renomovaných recenzentů? To byla taková pecka, že to zastínilo i Witchera 3 a Pillars of Eternity, což jsou další trapné kopie Dark Souls s ještě trapnějším hodnocením. :o)
    • ba, kde ty loňské sněhy jsou, teď je to master-race série, tak bude muset pořádně zvedout laťku, aby se v širých vodách PC scény neztratila, měli by si vzít příklad z posledního MGS, ten se vyvinul, místo aby lpěl na všech zastaralých mechanikách 30 let starého prvního dílu, zkrásněl a byl s láskou PC komunitou přijat
      • vyvinul se ale do horšího, i ikdyž je pořád dobrá hra *15*
        • Vyvinul se do PC prostředí, starší díly byly dobré hry, ale byly to zkrátka konzolovky s dost mizernými porty (vidí tu taky někdo podobnost s DS?) a pátý díl ukázal, žě může být plnohodnotným zápasníkem na PC kolbišti, ba dokonce jedním z nejlepších, jen to chce vytáhnout hlavu z pomyslného herního zadku a nebát se radikálních změn.. MGS to udělal a PC scéna ho přijala s láskou a otevřenou hřejivou náručí, otázka je, dokáže toto i DS, nebo zmizí v propadlišti dějin? Uvidíme.
          • Aniž bych tedy chtěl mistrům z Form softu radit, pro začátek by se měli zaměřit na ovládání a interface (inventář je tedy opravdu dark, o tom žádná), grafiku, AI nepřátel a udělat soubojový systém, který nebude působit tak klaunsky směšně (ohánění se dvoumetrovým mečem, kotoul v plátovém brnění po každém úderu) pak udělat otevřený svět jako má MGS a taky nějakou fyziku a zničitelné prostředí, mounty na kterých půjde jezdit a normální multiplayer co si můžu zahrát s kámošem kdy chci, místo té úchylárny co tam maj teď.. nechal bych naopak design nepřátel a prostředí, to maj fajn, jen tedy to prostředí bych udělal pestřejší než jen hrad a jeskyně furt dokola , *5*
  • Dark Souls Prepare to Die Edition je na Steame v akcii za €4.99. Ale ak nemate XBox alebo PS ovladac ani sa neunuvajte lebo je to nehratelne na klavesnici s mysou kedze je to len debilny konzolny port ktory sa s tym neda vobec ovladat. Ak to kupite doporucujem stiahnut DSfix ktory opravuje kopu veci co vyvojari pri porte zanedbali.
  • Nechápu co se tady řeší dneska je 90% her RPG i když to s klasickým RPG má málo společné.
    • Action RPG je stale RPG. Diablo je to iste RPG ako Dark Souls akurat Dark Souls je 3rd person a Diablo je Izometricke, lisi sa to v hratelnosti ale styl RPG ostava. Zabijaj potvory a popri tom si vylepsuj postavu tak moc ako sa len da.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit