Přejít na výpis diskuzí
Dark Souls III nabídne rychlé cestování od začátku a upraví řadu herních prvků
11.9.2015 | Honza Konfršt
94 příspěvků
-
Praise the sun *1*
-
Mohli by hlavne implementovat subojovy system z Bloodborne, ktory bol genialny a bezchybny. Hlavne dufam ze sa vrati s Myiazakim i spojeny prepracovany jeden svet ako ma DS1 i Bloodborne a bossovia, ktori idu zabit viac sposobmi a vzdy je u nich skryty nejaky trik ako to zmaknut i s nizsim lvl
-
-
No to doufám ne. Já se plně ztotožnuji s názorem Andreje z posledního Labůža, že bojový systém Bloodborne na Dark Soul ani zdaleka nemá. Ale to nic nemění na tom, že je BB kvalitní gamesa.
-
-
Dark Souls jsem si koupil kdysi jen tak pro srandu, že to má bejt těžká hra. Nakonec jsem tomu hrozně propadl a Smaugh s Ornsteinem mě děsí do teď. Dvojka pro mě byla povinnost hned na launch a zase jsem se skvěle bavil. Spousta lidí tady řiká, že je to nebavilo a třeba to i tak je Souls série neni prostě hra pro každýho, sto lidí sto chutí. Já patřim mezi lidi, který po padesáti pokusech umírání stylem 'ještě jeden hit a boss umře to stihnu, to stihnu.. nestihnul jsem! (vložte spousty nadávek zde)', prostě maj dobrej pocit z toho, že jsem to prostě dokázal a o tom ty hry jsou, nejde to prostě hned, musí se to zkoušet umírat dělat chyby.. a prostě naučit. Už aby ta trojka tady byla, můj ovladač se dlouho neproletěl přes pokoj *1*
-
-
"Já patřim mezi lidi, který po padesáti pokusech umírání stylem 'ještě jeden hit a boss umře to stihnu, to stihnu.. nestihnul jsem! (vložte spousty nadávek zde)', prostě maj dobrej pocit z toho, že jsem to prostě dokázal a o tom ty hry jsou"
Myslíš stylem, který je znám už 30+ let z automatových stříleček? Ano, to je přesně to, co je v RPG nejdůležitější. Bez toho bych se nevžil do postavy a tím pádem by to nebyl ten pravý role-playing. *15*
-
-
Jsem PC hráč a RPG hráč, Dark Souls jsem zkusil a od té doby mě všechno nudí, nemůžu dohrát jedinou hru, jelikož žádná s Dark Souls v oblasti gameplay prostě neobstojí, Vyplajzl jsem i naprosto zbytečných 10K, abych si mohl zahrát Bloodborne, jinak jsem PS4 kvůli ničemu jínemu ani nezapl
-
-
neboj, oni určitě na PS4 časem vydají i jiné hry, než je Bloodborne a remaky her z PS3 - vyděržaj pioněr!
*3* -
-
ale abych řekl pravdu, mám podobný problém, měl jsem v plánu hodit PS3 na chalupu jako Bluray přehrávač k promítačce a aby si na tom děti hrály Katamari a do Prahy si koupit novou PS4, ale když jsem viděl to jejich herní portfolio, nějak mě to přešlo :/
-
-
-
kdyby tak někdo natočil film s takovou atmosférou
-
-
točí warcrafta, stejne je dark souls jen kopie wowka
-
-
Dobře jsi pobavil, to chtělo hodně úsilí vypotit ještě větší blbost, než del0vo výpotky *1*
-
-
-
Dark Souls je nejlepší hra všech dob a ať si lidi říkaj, co chtěj, bez problému hratelná na PC i bez nějakýho pitomýho ovladače, stačí si stáhnout DSfix a DSMfix. Dvojka je taky dobrá, byť na jedničku nemá, a s GeDoSaTo vypadá graficky absolutně úžasně. Na trojku se moc těšim a zatim vypadá opravdu skvěle + je super vidět Miyazakiho zpět. Pokud kluci z Fromu nic nepokazí, čeká nás pařba lepší než jednička u který opět strávim týdny. A pokud ne, pořád to bude nadprůměrně dobrá hra - viz. Dark Souls II.
-
ach konkurence to má těžké, Bloodborne hra roku 2015, Dark Souls 3 hra roku 2016. Bloodborne mě hodně překvapil, ty nejtěžší Chalice dungeony obsahují nejtěžší bosse ze všech her od FS. Bloodborne předvedl asi největší art, co jsme mohli vidět ve zpracovaní světa v herní historii. Tohle se bude těžko překonávat, naprosto elektrizující atmosféra Lovecrafta.Temné, temnější, depresivní to je Bloodborne. Naprosto skvělá představivost tvůrců, která dokáže překvapit. Když projede pro tebe ten kočár, tak jsem čuměl jako puk.
-
-
Proc jak? Kdyz *5*
-
-
proč sám sebe i nás urážíš svou inteligencí?
-
-
No, narozdil od puku aspon nejakou inteligtenci mam *5* Proste v Tvem pripade, kde nic neni ani smrt nebere. Jinak jsem fakt netusil, ze theGGG ma bratra.
-
-
-
-
Otřesná diskuse, fakt hrůza. Vychází mi z toho jen to klasické a jediné o čem hry jsou. Baví tě to? Kup si to, bav se a hrej. Nebaví? Nekupuj a nehrej. Vidím tujen honění ega, o hře samotné skoro ani řádek.
Já hru zkusil a nebavila mě naprosto vůbec, bohužel. Ale nebudu ji díky tomu nesmyslně hejtovat. Pokora přátelé, přej a bude ti přáno. :-) -
-
No koukam, ze zase je to tady samy masterkkt a del0 vsech masterkktu kral nemuze chybet...
-
Ja se nejvic tesim na konverzacni orgie v DS3. Pocet normostran by se mel zvysit aspon o 10 na 210.
7260,0000=[Who you?] 7260,0010=[I Gavlan.] 7260,0020=[Gavlan wheel? Gavlan deal.]
7260,0030=[Gavlan want soul. Many many soul. Gah hah!]
7260,0040=[What you want?] 7260,0060=[With Gavlan, you wheel? You deal! Gah hah!]
7260,0100=[What? You want?] 7260,0200=[Umm...You want? Want what?]
7260,0300=[Umm...Gavlan know you.] 7260,0400=[Make deal with Gavlan?]
7260,0500=[Oh Gavlan, know you. What you want?] 7260,0600=[You, again. Gavlan, meet you again.] 7260,0700=[Many deal...many thanks! Gah hah!] 7260,0800=[You? Go home?] 7260,0900=[Umm...] 7260,5000=[Umm...You strong.]
7260,5010=[You die!]
*5* -
-
Prosímtě, kvalita jaké formy umění přímo úměrně závisí na počtu slov?
-
-
Pokud klasifikujes DS jako umeni, tak jsi vetsi nymand, nez jsem si myslel. Ale proti gustu zadny disputat.
-
-
to jako vážně? Na nic více se nezmůžeš? Víš, že jsi absolutně bez argumentů a všem na obdiv ukazuješ svoji hloupost?
-
-
-