Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to krásná evoluce her, když to srovnám např. s Tormentem, kde je hratelnost naprosto okleštěna na minimum a combat prostě je jen překážka a hráč si přeje, aby to už skončilo, tak Dark Souls dokáže vtáhnou krystalickou hratelností. Hry se velice fajn vyvinuly a je dobře, že už máme technologie, že nemusíme trpět u CRPG
  • btw, myslíte ze uz dokazou aby to jelo v 16:10 fullscreen se zachováním poměru stran? Do třetice všeho dobrýho a zlýho? Neni to zas tak přehnaný přání ne? Dokáže to 99% her, čest 10/10 vyjímkám jako FC4...
    • dsfix? Nic?
    • Draken69CZ
      Tak těch her co tenhle poměr ignorují je teda dost když třeba kouknu na Flawless Widescreen
  • "Dříve uniklé informace o datu vydání Dark Souls III se rozhodla Bandai Namco těsně před akcí PlayStation Experience, na které má být hra k vidění." - něco v tý větě docela chybí. Ale chválim, neni zmršenej rovnou nadpis, ted uz jen hned první věta v článku, lepšíte se hoši, de to nahoru!!!
  • Souls není spatna serie, ale ja osobne ji za zadnou herni nirvánu nepovazuju. Bavilo me to docela dost, ale cela hra je vlastne jen o tom .. tohle ja musim dat, ja vam ještě ukazu a hraju na NG ++++++ a davam to, sem dobrej...jaksi malo pro me. Jinak ta hra je celkem plocha a neobsahuje krome vyzvy a solidni atmosfery nic zásadního. Kdysi tohle hram stacilo ale dneska to je trosku malo, chtelo by to necim oživit aby si u toho clovek nepripadal jak hrac americkyho fotbalu.
    • To je ta metapóza dneška: jsem pozér v tom, jak ukazuju, že narozdíl od ostatních nejsem pozér...
      -
      Jinak je to samozřejmě nesmysl, co píšeš. O nějaké "ukazování" tu fakt nejde, resp. kdo se chce ukazovat, daleko nedojde.
    • jeanczarny
      Já bych to plochou hrou nenazval *2* : http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20120424195226/darksouls/images/a/aa/Gwynevere.jpg
    • A ještě napiš, že by se měli vrátit ke Kings Field. Bože dyť si tady nedávno tvrdil, že hra nabízí jen temné hrady a nic dalšího, bůh ví jak dlouho jsi to hrál. Jelikož v jedničce je temný hrad snad jen jeden..

      Hra obsahuje krom atmosféry a výzvy, mutliplayer, kde se můžeš přidávat na hodnou či zlou stranu, obsahuje exploring, čili tajné NPC, tajné levely, tajné questy, musíš hledat covenant, obsahuje samozřejmě pvp arénu, obsahuje skvělou mytologie, obsahuje filozofii. Co přesně bys od hry jako chtěl? Co by hráč Skyrimu přesně po Dark Souls chtěl?
      • ja jsem o hradech nikde nic nepsal, mas to nejak popleteny. Copak ja vim co by tam mohli dat aby me to vic bavilo? Jsem From? Nejsem. Fakt je proste ten ze třeba jednicku jsem hral 90 hodin plus k tomu DLC a nemam nejmesi chut se k tomu vracet..nemam proste proc. Vlastne sem byl rad ze uz byl konec.
        všechny věci co pises tam jsou, ale me většina z nich proste nezaujmula, mozna kvůli tomu ze když je clovek mine tak se vubec nic nestane.
        • JohnyTheZik
          Hned po 90 hodinach nemas chut se k tomu vracet :D .. neskutecny
          • Tak u DS není neobvykle ze lidi mají 300 a vice hodin nahrano, protože se k tomu neustale vraceji..
            Doufam ze ted jsi to uz spravne pochopil, není to zrovna kratka hra
        • velký LOL. ty raději mlč. Nic se nestane? Tak základní příklad. Nezabiješ Lautreca - ten zabije Anastacii - čili firekeepra, čili ve Firelink Shrine není oheň a nemůžeš si vylepšovat lahvičky, což dost problém pro hru, čili musíš do Anor Londa a Lautreca porazit, musíš vzít duší zpět a Anastacii oživit .) Tentokráte Anastaicie mluví a ty se zase něco nového dovíš o světě.
          • To je ten co je zavrenej v tom vezeni zejo, hmm..toho sem zabil hned jak sem ho pustil..neprisel mi nijak dulezitej, teda krome toho ze ma docela fajn prsten. Firelink není jedina lokace kde je ohen a daj se tam vylepsovat estus flasky..zejo. Podle me plno lidi třeba o tomhle ani nevi, a presto hru dohrali, protože to je proste jedno.
            • Dele můžu osobní otázečku? Co tě motivuje psát zvratky pod každou novinku o hře, kterou jsi nehrál?
            • Dele to už hraničí s nějakou mentální retardací ty tvoje přísvěvky, nech se proboha léčit.
            • del0
              "Je poněkud smutné, že tu nenajde inteligentní osobu, která by svoje názory byla schopna postavit o nějaké relativní argumenty. "

              Relativní argumenty? Slušný blábol (být tebou, nepoužíval bych výrazy, kterým nerozumím), ale pěkně si shrnul soulboys do jedné věty. :]]] Každopádně opět sem se pobavil. Dozvěděl sem se, že Bloodborne má skutečné volby (lol, volby v BB = výběr zbraně a brnění) a že interaktivní dialogy jsou jen skripty, které spouštějí různé scénáře (megalol). Nevěřim, že je někdo takhle reta*dovaný. I když na někoho, kdo považuje mlátičky za RPG a kvalitní roleplaying za to, že si vezmu plátovku a hraju si na rytíře, by to i sedělo.

              Před 15 lety měla každá druhá hra hardcore obtížnost, v té době by DS/BB nebylo nic extra, dneska je to jednooký král mezi slepýma. Pár děcek prostě znovuobjevilo Ameriku a má z toho vánoce. To by bylo v pořádku, pokud by to tady ovšem ostatním necpali jako nějakou revoluci.
            • kdepak, nejhorší jsou nekriticky zaslepení agresivní fanboys

              jinak má pravdu, ta hra je plochá v mnoha úrovních, combat, príběh, rpg systém, vše ploché
            • Nejhorší jsou jedinci, co vyjadřují svoji subjektivní kritiku jako fakt, že napíšeš, že jsou ploché, neznamená to vůbec nic, nenapsal jsi k tomu nic, čili nevidím důvod, proč bych měl respektovat jen takový agresivní výpotek nějakého hatera. Je poněkud smutné, že tu nenajde inteligentní osobu, která by svoje názory byla schopna postavit o nějaké relativní argumenty.

              Jestli sis náhodou nespletl žánr, pokud asi chceš klasickou hru, tak vol 99% ostatních mainstream RPG, nevidím důvod, proč se trápíš v DS Mantore...
            • Ano ploche, uplne a totalne. Souls snad ani nema zaujimavu NPC, vsetko su to len prazdne kulisy bez charakteru. Rovnako ako svet, pekny obrazok, ktory nikdy nemohol fungovat a ani nefunguje. Vacsina tych "volieb" a ich dopadov je tam smiesna ako ked V Demon's Souls zacala jedna postava ktorej meno nebudem spoilovat, vyvrazdovat Nexus. Vsetci jeho obyvatelia nijako nereagovali, cumeli na seba cele veky ale nikto nic nevidel a nikto nic neriesil ;-) Proste mrtve kulisy urcene tak na ucenie kuziel.
            • od toho jsou chlapče videohry, aby podněcovaly fantazii, aby pohladili imaginaci hráče. 99% RPG nabízí omšelé téma, máš quest pod otazníkem, ten sebereš, pak dojdeš na místo a pak sleduješ v nejhorším, možným případě červené stopy, je strašně příjemné objevit hru, kde řešíš situace sám a musíš do nich zapojit imaginaci, navíc většina podkladů tam je. Jo, prostě se náhodně rozhodneš zabít Gwynevere, řekneš si to je důležité NPC a vůdce covenantu, ale nelíbí se mi a prostě ji zabiješ, ty máš možnost zabít to NPC, to v 99% hrách není možné, pak samozřejmě zjistíš, že to NPC byl fake, iluze, Anor Londo se změní na temnou, smrtelnou past a lituješ, že už neuvidíš slunce v božském městě, ale o tom to je, zase to pohladí imaginaci, dá hráči prostor nad tím přemýšlet. To je čístá hratelnost a o tom by hry měly být. Domluvil jsem.
            • Nechapes ze tohle všechno je jen takzvany ,,fan service,, a o nejakem ucelenem a propracovanem pribehu nemůže byt ani rec. To mas jako když skupina hracu hledala nitky pribehu v Half Life 2, videli napis na zdi a vznikaly kolem toho ohromne spekualce a teorie.

              PS: ty vole tam je Havel! fakt?..to je jako po tom prezidentovy jo? no jasne..to je bozi...(tak nejak to funguje)
              chmm..lol..
            • jinak samozřejmě nemáš pravdu, tohle jsou skutečné herní volby, to je jak, když se ze začáku vydáš jinam než do Undead Burg, taky na to bude svět reagovat, tohle jsou skutečné herní volby, ne když odklikáš pár dialogů a pak ti z toho vznikne jeden, druhý nebo třetí scénář a spustí se jedna, druhá nebo třetí animace. Skutečné volba je v Metal Gearu s Quiet. Skutečné volby má Bloodborne a pak jsou tu low- experience ala Witcher 3, čili typ RPG ala Uncharted.
            • ploché?
              https://www.youtube.com/watch?v=wp-8NzyI2hU
            • Ano prave preto, ze ti ich neznacia do dennicku, tak sa ti zda tych par simplicitnych "questov" ako daky nedostupny vrchol volieb a questov ;-) Vy DS fanatici ste fakt k zozraniu...proste jedno nudne a ploche NPC zabije druhe nudne a ploche NPC, co ovplyvnuje akurat tak nejake to liecenie a viacej behania, cez respawnujuce sa prisery a aj to docasne, a DS funboy to povazuje ako nedostizny moment ktory nie je scenarom predpripraveny.
            • Tak jo..dobrou s kobrou *2*
            • To je ale tvoje chyba, ta hra nabízí moc a moc. Bavím se samozřejmě o jedničce, ta je prošpikovaná secrety a pokud to hráč nechce akceptovat, tak je to jeho vina, je to prostě náročnější zábava pro zkušené hráče, takže prostě odejdu a nepíší, že je to ploché, protože to není pravda, je to přesně opačně. Že se ti nepíši questy do deníčku, neznamená, že tam nejsou. Kde sis kupoval pokročilou magii? např. Znáš ten quest, jak zavraždí tu mnišku? Mohl bych se o secretech v DS bavit celou noc...
            • ne nemam to na 100% projety..a proc? presne proto co jsme psal v prvním prispevku..tobe to plochy neprislo..me jo..rozdil v názorech..kdyz by me to plochy neprislo tak by me bavilo se v tom rejpat...jenze nebavilo..takze je jasny ze to nemuzu mit prolezle všechno a všechno vedet..proste si to odporuje. Takze mam názor co mam. To ze se to plno lidem libi jim neberu. Uprednostuju třeba Dragons Dogma které je vic rozkvetle a netvari se jako tajemny hrad v Karpatech kde ve skutecnosti nikdo a nic není:)
            • "Jinak ta hra je celkem plocha a neobsahuje krome vyzvy a solidni atmosfery nic zásadního"

              Bohužel jsi ukázal, že jsi jen typický jouda, co kritizuje hru, kterou nemá pořádně projetou, zrovna od tebe jsem to nečekal. Jestli je Dark Souls ploché, tak nevím jak nazvat ostatních 99% her...
            • Shnilyho draka na moste sem nasel a slecnu v kozisku s ocaskem taky, pekna lokace. Vzdyt pisu ze si detaily moc nepamatuju. A co furt rejpes? Dyt sem hned na zacatku psal ze se mi to docela libilo, tak bud spokojenej ze to nehejtuju, jen mam připomínky:)
            • ježíš marja, před chvíli jsi tvrdil, že se to vylepšuje u bonfire :D Jinak on ji zabije před Anor Londo, takže to je ti tak k hovnu prorazím, takže musíš najít Chaos covenant a Quelaag's Sister, což je taky skryté a hráč to může přehlídnout, navíc nemáš porty zatím, takže vracet se přes Blighttown není výhra, i kdybys to vzal přes zkratku dolů přes Firelink Shrine a pak přes jeskyně. Chlape, tys to hrál se zavřenýma očima, pak se nedivme, že tě to nebaví. Našel jsi aspoň Painted World of Ariamis?
            • Estus se da vylepsit i v anor londu, a v pohode tam dojdes i když je ta na firelinku mrtva..ja jsem u ni vylepsil flasku snad jednou za celou hru. Nevim, mozna se mi nejaky detaily vyparily, preci jen sem to hral před par rokama. ale rozhodne jsem si jistej ze jsem tomuhle problemu nevenoval skoro zadnou pozornost a presto sem dosel az na konec. Spsi to je takove rejpani v houvne pro zanicene fanoušky..coz je v poradku, když to někdo zere.
            • věděl jsem, že se odkopeš, že jsi to vůbec nehrál, proto jsem to tam nenapsal. Estus se samozřejmě vylepšuje u Anastacie, takže pokud je mrtvá, máš smoliká, pokud nemáš zabitý Four Kings, tak ti chybi i oheň, protože do New Londa se jde přes Firelink Shrine atd. Tomu se říkají herní volby a ne ty předpřivavené, jak má Zaklínač ve scénaři.
  • Zaklínač děcka opět útoči *15* Směšné *15*
  • Hra s velkým H. Intenzivnější zážitek nikde jinde nenajdete...

    http://www.gamesradar.com/why-dark-souls-simply-greatest-game-all-time/
    • No, gothic mně bavil víc, ale to je o vkusu.
    • ale no...
      ja ho nasel...
      nekolikrat...
      • Příklad? Tohle je prd do větru...
        • priklad? naco? aby si zacal nadavat a poucovat ako sa ziadna hra nevyrovna zazitku DS?

          mne sa DS pacilo (mam cez 100 hodin v 1 a 68 v 2) no nepatri ani do mojej top 20 a na prd3l som si z nej nesadol kedze ma mnoho nedostatkov co mi vadia (kamera, kolizny model, kotule, absurdne velky bossovia a zbrane len na efekt, NPC po lobotomii, neprehladny RPG system atd) no aj tak ma drzala atmosferov a chutou skumat a zdolavat dalsie vyzvy...
          • Piš pod jedním nickem Mantore...
        • Bude to po treti to same dokola..ok..ale o nejakem intenzivnim zazitku uz nemůže byt ani rec..spis intenzivni rutina.

          PS: mimochodem treba predpotopni tetris je od určitých levelu daleko intenzivnejsi:)
  • Ti DS fanboyove jsou fakt k posr@ni...to uz je normalni sekta...
    • Nevies co mas hravat a len plkas blablabla
      • To je nejakej rap z Petrzalky?
    • Souhlas, na souls hrách je nejhorší ta nafoukaná komunita, která nadává na vše kolem, úplně mi to ty hry znechutilo.
      • Co ta ta komunita drzi za ocas ked to hras?
    • kennyB
      Divný je i to, že někdo nadává na hru, která ho nezajímá u každého zdejšího článku na danou hru. Aneb jak by řekl Tom, je to plichta...
  • Huaa vytuňena jednička,toho se nemůžu dočkat kruciii <3
  • Tak DS nám vyrostlo a stává se z něj velká mainstream značka, pravidelně nový díl každé dva roky, DLC, už chybí je season pass a z DS bude "Call of Duty mezi akčními RPG" holt každou značku je třeba podojit tak to chodí, mohli by to rozšīřit o další tituly, MOBA z tohoto univerza nebo adventurka od Telltale by mohly být zajímavé, nebo plnohodnotné free to play mmo.. je tolik možností
    • Prvni PS3 dil byl paradni, druhy odmitam brat na vedomi, to je komercni dojicka, kterou delal nekdo jiny a treti dil pro PS4 ocekavam ze bude opet paradni. Ten take celou serii uzavre, takze tva reakce neni moc adekvatni. Osobne bych dalsi dil uvital na PS5.
    • http://www.gamespot.com/articles/dark-souls-3-interview-it-wouldnt-be-right-to-cont/1100-6432425/

      Jinak nějaké MMO v takovém světě a s podobným combatem bych hned bral....
    • kennyB
      Jenže tenhle díl vytvořil tým vývojářů, kteří dělali první díl, nikoliv už druhý *3*
      • však u CoD se taky střídá Treyarch s IW *4*
  • Tak doufám, že konečně zapracují na ovládání postavy, protože v předchozích dílech to byla doslova katastrofa. Taky by jim mohla nějaká evropská firma začít dělat obličeje protože ty vypadaj jak vystřihnuté z pokemonů. Animefags nemusíte reagovat, stejně neodepíšu *3*
    • Katastrofácke ovladani postavy ma Zaklinac 3, ten si obcas zajde kam se mu zachce, ma problemy s otacenim a sebrat treba kytku je nekdy pekny boj, nez ho clovek dostrka na to spravne misto.
      • wenceslaus
        Zajlínač 3 mě zklamal v mnoha ohledech, ale ovládání mi opravdu přišlo horší v DS (pokud není Gerald na koni teda)

        Sbírání kytek je boj? Vždyť je nasává z pěkný vzdálenosti. Občas jsem běhal po louce, spamoval E a hrál si na kombajn.
        • Nic proti, Zaklínač má zmrvené animace i combat, dyť dokonce patchem tam přidali alternativní pohyb pro Geralta, který byl ale stejně funkční jako původní. Zdá se mně, že tam je hodně velký delay mezi hráčem a Geraltem a s takovým combatem, bys neměl šanci v DS přežít + je tam hodně špatná kamera, takže občas je hra peklo.
          • DS má oproti tomu příšerný kolizní systém a detekci zásahů, kdy sekaš 20cm od monstra a trefuješ ho, nebo tvoje zbraň naopak prochází skrz, zde bych to viděl s Witcherem na plichtu
            • Už začínáš být poměrně zoufaly, tak tě dorazme. Pečené kuře stihneš sníst během zmáčknutí klávesy, když piješ Estus flask, tak ji opravdu piješ, takže jsi více zranitelný, Estus Flask je lore předmět a zapadá do světa jako normální věc pro mrtvého válečníka, Sapkwoski nikde nepsal, že pečené kuře může Geralt jíst během souboje a že mu zlepší zdraví. Takže všem pečeným kuřátům zdar.
            • tak jsme si to rozebrali a vidíš, že obě hry mají bojový systém plný nedostatků, takže jsem měl celou dobu pravdu a je to plichta. v soubojovém systému, v tom ostatním si Witcher s DS vytírá zadek. hezký den *4*
            • no, odjakživa, zkus tejden nejíst a uvidíš jak ti bude blbě, což aspoň vychází z reality narozdíl od magických elixírů *4*

              ok, Geralt žere během kotoulů kuřata, hrdina DS piej během kotoulů lahvičky, obojí je blbost, takže zas plichta
            • ty tome hlavně nevíš, co mluvíš, Dark Souls jsi viděl max na youtube. Jinak vlastně jsi mně neodpověděl na to pečené kuře, jak vlastně Geralt stihne během souboje jíst pečené kuře a tak se vyléčit a od kdy pečené kůře obnovuje zdraví?
            • já samozřejmě mluvím o Witcherovi jedničce, to přece dává smysl, bavit se o předpředposledním dílu *1*
            • https://www.youtube.com/watch?v=YhgRa8kLPXw

              hej sleduj to A.I nepřátel hned na začátku, jak všichni čumí a nic nedělají.
            • jinak samozřejmě postuješ video ze dvojky, která je opravdu dost průměrná, bavme se o Demon Souls či prvním DS, kde je nejlepší combat, dvojku dělali jen B tým, A tým dělal Bloodborne.
            • no, spíš vítězství pro Witchera, ale trochu jsem přimhouřil oči

              jj, půl metru, ale v DS *1* *1*
            • tomu říkáš plichta? Když tam je rozdíl půl metru pro W3... *15*
            • ani jeden kotoul*
            • tady máš zas mizerné hitboxy z DS https://www.youtube.com/watch?v=mErZHdTj0qI

              jak říkám, v tomto plichta
            • nářky fanboye jsou nádherné. Geralt dělá piruety, dělá milion kotoulů za minutu a ani mu to nezežere staminu, strašné sofistikované, co? Jeden meč a ani ho nezvládli udělat, Dark Souls má x typu zbraní, x váh u zbraní, x utoků. Srovnáš nesrovnatelné. Jinak vyčítáš lahvičky, Geralt během souboje jí pečené kuře *15*

              V Dark Souls nemusíš udělat ani jeden combat a klidně to odštítuješ, Geralt pořád bude poskakovat a polehávat po zemi, jelikož jinak to řešit nejde.
            • jo, zase tahle "Geralt dělá piruety a to přece není realistické" pohádka, za to udělat 10 kotoulů za minutu a vypít během souboje 10 láhviček je vysloveně simulátor, Geralt aspoň může krom krytů a kotoulů dělat i úhyby. Fakt je, že kdyby někdo zkoušel bojovat stylem jako v Dark Souls v reálném duelu, zemřel by během vteřiny, to samé platí pro Witchera, obojí to jsou pohádky, v tomto si, opět, nic nedluží
            • https://www.youtube.com/watch?v=xpOcHj9C2Fo

              Zchlaď se... Jinak moc hezký trolling, srovnávat combat Witchera a Dark Souls může jenom troll. Srovnáš Trabanta(W3) s Ferrari(DS).
            • tak určitě, jestli ti procházení zbraní skrze nepřátelé a to že sekáš půl metru vedle dračí nohy a trefuješ ho nevadí, pak je to ok, pro ostatní co nejsou zaslepení fankids to může být mínus, soubojový systém ve WItcherovi je minimálně na úrovni DS, ne li lepší, ale pořád je dost místa ke zlepšení, protože bojový systém DS má k dokonalosti opravdu daleko
            • http://www.kotaku.com.au/2015/06/why-you-should-play-the-witcher-3-on-easy/

              Jinak tady článek a video o combatu. Z combatu tam nemáš žádnou radost. Combat je tam zbytečný a otravný prvek. Deal with it...
            • to nemyslíš vážně? Witcher 3 má asi metrový hitboxy, kolizní systém je samozřejmě Ok v Dark Souls, vím, že jsi to nehrál a jen opakuješ naprosté blbosti Mantora. Remíza tak ve snu Witcher fanboye, combat opravdu nemůžeš srovnávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit