Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ta metapóza dneška: jsem pozér v tom, jak ukazuju, že narozdíl od ostatních nejsem pozér...
    -
    Jinak je to samozřejmě nesmysl, co píšeš. O nějaké "ukazování" tu fakt nejde, resp. kdo se chce ukazovat, daleko nedojde.
  • jeanczarny
    Já bych to plochou hrou nenazval *2* : http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20120424195226/darksouls/images/a/aa/Gwynevere.jpg
  • Dele můžu osobní otázečku? Co tě motivuje psát zvratky pod každou novinku o hře, kterou jsi nehrál?
  • Je to krásná evoluce her, když to srovnám např. s Tormentem, kde je hratelnost naprosto okleštěna na minimum a combat prostě je jen překážka a hráč si přeje, aby to už skončilo, tak Dark Souls dokáže vtáhnou krystalickou hratelností. Hry se velice fajn vyvinuly a je dobře, že už máme technologie, že nemusíme trpět u CRPG
  • dsfix? Nic?
  • Dele to už hraničí s nějakou mentální retardací ty tvoje přísvěvky, nech se proboha léčit.
  • Draken69CZ
    Tak těch her co tenhle poměr ignorují je teda dost když třeba kouknu na Flawless Widescreen
  • Tak u DS není neobvykle ze lidi mají 300 a vice hodin nahrano, protože se k tomu neustale vraceji..
    Doufam ze ted jsi to uz spravne pochopil, není to zrovna kratka hra
  • btw, myslíte ze uz dokazou aby to jelo v 16:10 fullscreen se zachováním poměru stran? Do třetice všeho dobrýho a zlýho? Neni to zas tak přehnaný přání ne? Dokáže to 99% her, čest 10/10 vyjímkám jako FC4...
  • "Dříve uniklé informace o datu vydání Dark Souls III se rozhodla Bandai Namco těsně před akcí PlayStation Experience, na které má být hra k vidění." - něco v tý větě docela chybí. Ale chválim, neni zmršenej rovnou nadpis, ted uz jen hned první věta v článku, lepšíte se hoši, de to nahoru!!!
  • del0
    "Je poněkud smutné, že tu nenajde inteligentní osobu, která by svoje názory byla schopna postavit o nějaké relativní argumenty. "

    Relativní argumenty? Slušný blábol (být tebou, nepoužíval bych výrazy, kterým nerozumím), ale pěkně si shrnul soulboys do jedné věty. :]]] Každopádně opět sem se pobavil. Dozvěděl sem se, že Bloodborne má skutečné volby (lol, volby v BB = výběr zbraně a brnění) a že interaktivní dialogy jsou jen skripty, které spouštějí různé scénáře (megalol). Nevěřim, že je někdo takhle reta*dovaný. I když na někoho, kdo považuje mlátičky za RPG a kvalitní roleplaying za to, že si vezmu plátovku a hraju si na rytíře, by to i sedělo.

    Před 15 lety měla každá druhá hra hardcore obtížnost, v té době by DS/BB nebylo nic extra, dneska je to jednooký král mezi slepýma. Pár děcek prostě znovuobjevilo Ameriku a má z toho vánoce. To by bylo v pořádku, pokud by to tady ovšem ostatním necpali jako nějakou revoluci.
  • kdepak, nejhorší jsou nekriticky zaslepení agresivní fanboys

    jinak má pravdu, ta hra je plochá v mnoha úrovních, combat, príběh, rpg systém, vše ploché
  • JohnyTheZik
    Hned po 90 hodinach nemas chut se k tomu vracet :D .. neskutecny
  • To je nejakej rap z Petrzalky?
  • Piš pod jedním nickem Mantore...
  • Nejhorší jsou jedinci, co vyjadřují svoji subjektivní kritiku jako fakt, že napíšeš, že jsou ploché, neznamená to vůbec nic, nenapsal jsi k tomu nic, čili nevidím důvod, proč bych měl respektovat jen takový agresivní výpotek nějakého hatera. Je poněkud smutné, že tu nenajde inteligentní osobu, která by svoje názory byla schopna postavit o nějaké relativní argumenty.

    Jestli sis náhodou nespletl žánr, pokud asi chceš klasickou hru, tak vol 99% ostatních mainstream RPG, nevidím důvod, proč se trápíš v DS Mantore...
  • No, gothic mně bavil víc, ale to je o vkusu.
  • Ano ploche, uplne a totalne. Souls snad ani nema zaujimavu NPC, vsetko su to len prazdne kulisy bez charakteru. Rovnako ako svet, pekny obrazok, ktory nikdy nemohol fungovat a ani nefunguje. Vacsina tych "volieb" a ich dopadov je tam smiesna ako ked V Demon's Souls zacala jedna postava ktorej meno nebudem spoilovat, vyvrazdovat Nexus. Vsetci jeho obyvatelia nijako nereagovali, cumeli na seba cele veky ale nikto nic nevidel a nikto nic neriesil ;-) Proste mrtve kulisy urcene tak na ucenie kuziel.
  • od toho jsou chlapče videohry, aby podněcovaly fantazii, aby pohladili imaginaci hráče. 99% RPG nabízí omšelé téma, máš quest pod otazníkem, ten sebereš, pak dojdeš na místo a pak sleduješ v nejhorším, možným případě červené stopy, je strašně příjemné objevit hru, kde řešíš situace sám a musíš do nich zapojit imaginaci, navíc většina podkladů tam je. Jo, prostě se náhodně rozhodneš zabít Gwynevere, řekneš si to je důležité NPC a vůdce covenantu, ale nelíbí se mi a prostě ji zabiješ, ty máš možnost zabít to NPC, to v 99% hrách není možné, pak samozřejmě zjistíš, že to NPC byl fake, iluze, Anor Londo se změní na temnou, smrtelnou past a lituješ, že už neuvidíš slunce v božském městě, ale o tom to je, zase to pohladí imaginaci, dá hráči prostor nad tím přemýšlet. To je čístá hratelnost a o tom by hry měly být. Domluvil jsem.
  • Nechapes ze tohle všechno je jen takzvany ,,fan service,, a o nejakem ucelenem a propracovanem pribehu nemůže byt ani rec. To mas jako když skupina hracu hledala nitky pribehu v Half Life 2, videli napis na zdi a vznikaly kolem toho ohromne spekualce a teorie.

    PS: ty vole tam je Havel! fakt?..to je jako po tom prezidentovy jo? no jasne..to je bozi...(tak nejak to funguje)
    chmm..lol..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit